Přejít na obsah

Garmin Fenix


jhonzatko

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj, mám stejný problém u stejných hodinek. Zkoušel jsem všechno možné, celý víkend jsem hledal na netu čím by to mohlo být... Soft reset, hard reset, smazání souboru EPO.bin (doporučuju zkusit), smazání komplet všeho a nová synchronizace přes Express, zkoušel jsem i v reboot menu funkčnost (taky doporučuju vyzkoušet) a žádný signál GPS neukazuje. Z Garminu mi napsali, ať hodinky pošlu, že se na to technik podívá a uvidí co s tím. Podle přečtených zkušeností uživatelů je to častá a neopravitelná chyba, což potvrzuje i samotný Garmin, který to řeší slevou na nový kus jak píše moco... Smutný příběh a Garmin už nejspíš nekoupím 🙄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši, než se dokopu a hodím je do prodeje...  Kdyby někdo chtěl černé Fenix 6pro Solar ve snavu nových na origo Garmin titanovém tahu (také bez známek nošení) a dalšími řemeny - Guma, kůže... (vše origo Garmin). Záruka ještě cca rok a půl u CZ AD. Jestli se nikdo neozve, tak je někdy příští týden hodím do inzerce. Kdyžtak SZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Mám Fenix3 4,5 roku a vždy šlapal perfetkně (nebo alespoň jsem si žádného problému nevšiml). Firmware 9.6. Tento týden se ale začaly dít divné věci.

V úterý jsem byl běhat. Hodinový běh. Kromě toho žádná aktivita, jinak hodinky ležely vypnuté v šuplíku. Po hodinovém běhu mi ukazovaly 135 aktivních minut v tomto týdnu. Nechápu proč.

Dnes ráno zdravotní procházka aktivita chůze. Když jsem došel koukám na hodinky a ukazovaly cca 6300 kroků a 23 nastoupaných pater. Sedím u compu, hodinky zavibrovaly, ale nevím co psaly, nestihl jsem to. Podívám se a vidím cca 5300 kroků a 20 nastoupaných pater. Proč? Nechápu to.

Nesetkali jste se někdo s něčím podobným? Uvažuju o downgrade na nižší FW, ale nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, Beet napsal:

Po hodinovém běhu mi ukazovaly 135 aktivních minut v tomto týdnu. Nechápu proč.

„Aktivní minuty“mi moc neříkají, nejsou to minuty intenzivní aktivity? U těch by to dávalo i smysl.

„Minuty intenzivní aktivity“ (anglicky „intensity minutes“) to počítá následovně:
- čas ve střední intenzitě × 1
- čas ve vysoké intenzitě × 2

Definici toho, co je střední či vysoká intenzita si můžeš nastavit sám, nebo to nechat na Garminu (pak střední = zóna 3, vysoká = zóna 4).

Zkoušeno na Fenix 6.

PS: Jak mám celý GC anglicky, musel jsem si přepnout jazyk a tfuj tedy ale, ten český překlad je něco šíleného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně. Napsal jsem to blbě v hodinkách se to jmenuje "Intensity minutes".

Každopádně F3 nemá tepovku (a pás při klusání nenosím), takže Intenzivní minuty hodinky počítají předpokládám z kroků (na kole se mi minuty nepřičítají).

Prostě do teď to fungovalo - hodinový běh = 60 intenzity minut. Ten můj problematický případ byla nějaká anomálie.

Někdo mi na FB radil, že když má problém, tak mu pomůže synchornizovat hodinky s Garmin Express. To jsem včera udělal a dnes se to zdá být v pořádku. Budu dál sledovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...

....asi ani netreba zakladat nove vlakno, kedze sa jedna o “derivat Fenixu”
Vydrz baterie je paradna(80hod.-GPS mode a 2mesiace-Smart watch. a zasa niektore funkcie im chybaju(napr.Hudba,Wifi,Mapy)
Skoda tych máp, tie by sa hodili, kedze cielova skupina by mali byt ultra maratonci a podobny vytrvalostny machri

https://www1.pluska.sk/zaujimavosti/sportove-smart-hodinky-garmin-enduro-prekvapuju-extremnou-vydrzou-baterie


Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Urcite neni treba nove vlakno, tady se probiraji chytry hodinky obecne jen s durazem na Garmin myslim.

Presne tak, vypada to jako lepsi vydrz na ukor dost funkci z Fenix rady. Jinak jejich popisek me teda dojima (prace jeste dejme tomu, ale do spolecnosti nevim nevim 🙂 )

 

"Díky stylovému vzhledu se dají stejně dobře nosit na sport, do práce i do společnosti."

 

Jinak mam asi mesic Apple SEcka a az na to caste nabijeni to funguje dobre. Uvital bych novy fenixy, ktery by byly vice smart watch. Ty Venue, jsou zase na pul cesty - ani smartwatch ani moc na outdoor. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, McMac napsal:

Jinak mam asi mesic Apple SEcka a az na to caste nabijeni to funguje dobre. Uvital bych novy fenixy, ktery by byly vice smart watch. Ty Venue, jsou zase na pul cesty - ani smartwatch ani moc na outdoor. 

Co znamená více smart watch? Nebo jaké funkce jsou dnes považovány za funkce v "smart watch" a ne ve sportovních hodinkách? Hovory i emaily si umím přečíst i na mých Fenix 3 a stejně to používám minimálně.

Co já osobně vidím jako vlastnost smart watch co sportovní hodinky nemají je slabá výdrž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

pro me to znamena vice v tom, co ty hodinky dokazou delat jako telefon. Ja mel asi rok Fenix 6 PRO, pak se rozbily, tak jsem je vratil. Nyni moc nevyuziju outdoor funkce, tak jsem sel cestou jablecnych. 

Garmin sice umi precist e-mail a prijmout hovor ci precist sms, ale to je tak vsechno. Do prectenych sms uz se (alespon v mem pripade) neumely vratit, jakmile jsem precetl sms, tak jsem mel smolika. V jabkach muzu listovat sms, maily, vytacet, odpovidat co chci - nejen prednastavene odpovedi. Aplikace se synchronizuji do telefonu (diktafon, kalendar atd) a nejen ze to nacte data z telefonu. Muzu taky telefonovat primo z hodinek (nemyslim, ze by mely simku, ale prijmu hovor nebo nekomu zavolam, kdyz mam telefon nekde zasantrocenej).  

Displej je rozlisenim a barvama samozrejme taky uplne jinde. 

Abych to jednoduse popsal smart watch jsou pro me zmensenou nahradou telefonu, coz jablecny jsou. Fenix je spickovy sporttester, ktery umi par jednotlivych veci z telefonu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně rozumím.

Tak naštěstí nic z toho nepotřebuju. Jediné co potřebuju je vidět kdo mi volá na kole. Jinak naštěstí všechno ostatní počká až se dostanu k telefonu a budu mít na něho čas.

Co bych asi využil a nemám v F3 jsou platby hodinkama, mapy a možná hudba přímo v hodinkách. Ale na to počkám až doslouží F3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To chápu, já byl s Fenix 6 spokojenej a ten solar by se mi taky libil.

Jablecny hodinky realne taky nepotrebuju resp. da se bez toho zit, ale na co jsem si celkem zvykl, je ze kdyz mi nekdo vola, tak to vyridim hned z hodinek rychle, zvlast kdyz mam telefon v brasne apod. Taky kdyz jdu nakoupit, tak mam nakupni seznam na zapesti - zvlast ted, kdyz se mi iPhone neodemkne, protoze rouska 😄

Nabijeni je pakarna, zvlast kdyz iWatch nepodporujou Qi, ale musis tahat proprietarni nabijecku - u Garminu tohle bylo pohoda, protoze hodinky realne vydrzely 14 dni, kdyz jsem po nich nechtel nic s GPS apod. 

Taky jsem se bal, ze budu otrokem notifikaci, ale da se to docela dobre nastavit; nicmene na rovinu - jedno i druhy jsem mel a mam jako hracku 🙂 Tesim se az vyjdou treba Fenix 7 nebo tak - na tech hodinkach je super to co pises tj. mas na ruce nezavisly multifunkcni spolehlivy zarizeni, ktery skoro k nicemu nepotrebuje telefon, kdyz by doslo na lamani chleba. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...