Přejít na obsah

Garmin Fenix


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To zní skvěle, tudíž ochrana nebude :) Děkuji vám.

V 15. 6. 2021 v 10:00, Anela napsal:

@Květy a predchozi F3 jsi mel poskrabane?

    Právě že Anelo měl. (možná je sem na forum dám prodat, tak uvidíš). Neměl jsem safír...ale hned asi po měsíci jsem je škrábl a rýha to byla veliká. No a se škrábancem jsem chodil celých 5 let :). Koupil jsem na sklo ochranou folii, vždy vydržela "pěkná" asi 5 měsíců, a ta ten škrábanec trochu schovala. Ale i přes folii přibylo na sklíčku pár malých památek.
    Také to trochu dávám za vinu tomu, že předtím jsem hodinky nenosil, nebyl jsem na něj zvyklý a tak jsem s nimi praštil snad do všeho v mém okolí. To by po těch letech mohlo být jiné :)

Upraveno uživatelem Květy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mel 6 PRO se safirem a uplne v pohode neposkrabano za rok kazdodenniho noseni.

EDIT: Ja nosim hodinky furt uz desitky let a pred mesicem jsem tak narval s AW SE hranu zdi (normalne doma jsem sel), ze jsem oddelal ochranny sklicko (nastesti ne displej), takze nezvykem to byt muze, ale nervat muzes cokoliv kdykoliv 

Upraveno uživatelem McMac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ahoj,
mam tyden a pul Fenix 6X Pro a jsem s nimi maximalne spokojen. Ten skok z F3 je poradny.

Po tydnu nonstop noseni mi ale zacaly silene "bzucet' pri vibracich. Drive to bylo klasicke vibrovani, ale ted to je spis hlasity klepani, jako kdyz se motorek utrhnul a triska se o pouzdro.
Nesetkali jste se s tim nekdo? Na forech jsem nasel, ze se to delo uz u F6, ale zadne kloudne reseni vyjma reklamace a modleni, aby se to uz nestalo jsem nenasel.
Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau Kuline, 

me se to stalo - mel jsem 6 PRO a od jedny vyjizdky na vode mi to zacalo presne delat. Misto normalnich tichych vibraci zacaly hodinky cele drncet. Ja to resil reklamaci na Alze (kde mi po 3 tydnech volali, ze to nestihaji a ze mi daji nove jen s jinou lunetou. Z toho se vklubalo, ze mi objednali obycejny sestky, takze jsme to zrusili a dostal jsem penize). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pánové, nevíte, kdy by měl být release nějakých nových Fénixů? 

 

Přemýšlím, že časem vyměnil 6PRO za 6 PRO solar, ale říkám si, že i soláry jsou již rok staré,takže bude nejspíše nejlepší počkat na nový model...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, John_Lenon napsal:

Pánové, nevíte, kdy by měl být release nějakých nových Fénixů?

No, dle předchozích releasů, jak Fénixů, tak třeba Forerunnerů, se na internetu docela dost šíří spekulace o druhé polovině srpna.

Pokud by to mělo být v srpnu, čekal bych oznámení tak kolem 20.

Tohle by jim mělo dát dost času dostat na trh dostatek kusů před vánoční sezónou (dostupnost 6 byla na začátku dost tragická).

Na druhou stranu - dosud nejsou leaky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oh, and finally, to preempt what will invariably be the first comment below: When will Garmin announce a Fenix 7? Most definitely 7AM US Eastern time on Tuesday. Sometimes Wednesday or Thursday, but certainly still 7AM US Eastern Time. Never a Monday or Friday though, even at 7AM. Also, probably not this Tuesday. Possibly linked to a trade show (those exist still?) or race, but possibly not. Definitely before they announce a Fenix 8 though – and certainly before a Fenix 10 or Fenix 11.

Update: About 12 hours after publishing this post, the Adventure Racing World Series announced that they’ll be allowing “securely locked” GPS watches during their races, notably mentioning the Garmin Enduro. The first such race allowing it is Oct 1-10th in Spain. Also of note, Garmin is a sponsor there. (Thanks to commenter Margusl below for catching this!)

Zdroj: https://www.dcrainmaker.com/2021/08/garmin-adds-new-adventure-race-activity-profile-an-explainer.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak už je má přes 14dnu alza, přes týden en tam sviti stav " v servisu OTESTOVÁNO" a prý více informací nemají. Dále tam svítí, že zbývá 12 dnů do reklamace....
Ahoj, tedy výsledek byl ten, že Alza den před vypršením lhůty poslala mail, že prosí o strpení, 31.den jsem poslal email s požadavkem na vrácení peněz, po 8h bez reakce to na IL urgoval, aby mi borec řekl, že email vidí a předá ho tedy na reklamace (odeslán byl k té konkrétní reklamaci). Po 20min dorazil dobropis a nyní mám již nový kus, tak snad se nebude historie opakovat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Jelikož mám dostat F6Pro z reklamace až v prosinci, tak chci pořídit do té doby alespoň něco na běh. 
Takže se ptám: Poradíte mi ty nejlevnější  hodinky/náramek na záznam běhu, které budou komunikovat s hrudním pásem Garmin? Nebo mi někdo něco prodejte😊

Chci kontrolovat tempo, puls, vzdálenost. 

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě dnes Garmin překvapil a servis sehnal hodinky v Polsku a zkrátil čekáni z prosince na dnes.  🙂

Když už jsem hodinky posílal na reklamaci, tak jsem přibalil HRM TRI (odlepovalo se jedno silikonové čidlo) a poslali za něj HRM PRO.... potěšilo. 

IMG_2181.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...