Přejít na obsah

Garmin Fenix


Doporučené příspěvky

Fenix 6X Sapphire

Nepozorujete někdo podobný problém? Totiž vydrž hodinek je samozřejmě perfektní. Ovšem někdy se mi stane, že i po vypnutí aktivity se mi rychle vybíjí baterka. Musím hodinky restartovat. Tak mi to přijde, jako by byla stále zapnutá gps, i proto, že po plavání v bazénu (tedy při nezapnuté gps) problém nikdy nenastal. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tuto zvláštnost pozoruji od samého začátku, co hodinky mám, tudíž nejspíš napříč různými firmaware. Pro jistotu koukám a aktuální je. Pro změnu mi nejdou hodinky synchronizovat po stisku Sync v Garmin Expres, vyskočí:

Snímek obrazovky 2021-10-19 073925.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 10. 2021 v 8:02, Kulin napsal:

Tady bych zkusil reinstall express a pokud nepomuze tak reset hodinek do tovarniho nastavení

Synchronizace se vyřešila sama, možná nějaký problém na jejich serveru. Přesto jsem právě tovární nastavení provedl, abych vyřešil problém se "zaseknutou gpskou". Pokud nepomůže, pokusím se zjistit, při jaké příležitosti se to přesně děje a poprosím vás nasimulovat stejné dění na hodinkách, zda se bude dít i u vás.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po měsíci...

Pri najvacsej verzii so solarom je vydrz baterie tusim 37 dni. Meranie EKG a moznost aj s oled displeyom pri verzii EPIX 2….urcite este vela dalsich ficuriek tam je, ale az do teraz informacie na sver prenikali iba sporadicky. Garmin robi velke tajnosti pred oficialnym spustenim predaja.
Jedna z uniknutych info bola, ze budu mat bielu a cervenu ledku, co som povazoval za picovinu….ale asi tom tam naozaj dali.


Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

IMG_1639.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Základní popis je třeba tady: https://chcigarmin.cz/recenze/od-fenix-1-po-fenix-7-historie-kultovni-rady-hodinek/

Čekám na recenzi od Dcrainmaker, tam budou nový věci rozebraný všechny do detailu. Jak na to tak koukám, tak pro mě už toho Fenixy uměj moc a zůstanu u Instinctu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to ja sa prave rozhodujem, ci po styroch generaciach Fenix kupim aj sedmičky, alebo maju byt aj nove Instinct 2. Uvidim, co ponuknu Instincty a rozhodnem sa.

...inak silne na krk šliape Fenixom aj Coros Vertix 2. Vyzeraju športovejšie, cenovka je tam okolo 800 EUR, chytaju 5 satelitov, vydrz baterie je tušim 80 dní. Akurat nemaju podporu ANT+, co moze byt pri spotre, kde pripajas viac snimacov(cyklistika)problem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...