Přejít na obsah

Garmin Fenix


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pridavam další postreh:

- Pri behu a letmom pohlade na hodiny(ked beham chcem sa na hodiny pozerat co najmenej a hodiny musia byt tym padom aj dostatocne citatelne) mi odrazy na skle (dotyk, solar) trochu vadia

- Pri rannej sprche mi dopadajuca voda spušta dotykovy display. Dnes som sa utieral do osušky a zistil som, že mam hodiny v režime úpravy miniaplikácii :(. Bežne sa dá do tohoto menu dostat 3-4 klikmi tlačidlami. Zatial neviem, ako dotykač funguje pri plavani vo vode, ale toto ma serie.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dotykáč by se měl dát zamknout, ne? A mělo by to jít nastavit i automaticky podle aktivity.

Já mám cca dva týdny objednaný F7 a pořád ještě váhám jestli nevzít raději Epix. Ale zatím vítězí kapacita baterie. Snad si to ujasním než budou dostupný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mate už někdo Epix? Já jsem objednal, Alza hlásí, ze budou dnes, ale vypadá to, ze nikde zatím nejsou skladem . Verze safir. Nemá někdo bližší info, kdy se mají naskladnit? 

Jestli můžu doporučit tak Alzu nebrat. Vozí šedivky, většinou distribuci HU a PL. Co
píšou lidi na FB garmin fóru, tak jsou problémy s řešením reklamací. Garmin CZ tě s něma pošle do háje. A navíc jsou tím pádem bez TOPO mapy ČR.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

EPIX ma buducnost. Za mna je to od Garmin dobry krok, ale v tomto momente je pre mna vydrz baterie malá. Mam cca hodinu až dve aktivitu s GPS cez leto viac. Vychadza mi to, že by som mal zhruba raz za tyžden nabíjat. Ked nosim bežne mechanicke/quartzove hodiny, tak som si na druhu ruku kupil Vivosmart 4 a ten vydrží cca tyžden. Je to pre mna "vopruz"nabijat to raz za tyzden. Ja som na svojich 7XSS mal bateriu nabitu na 80%. po tyzdni a pol pouzivania som na 49%. 

....ale ako hovrím Epix čaká veľka buducnost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera mi zbehla aktualizacia softweru. Teraz mam 7.24  Nieco mudre hlavy v Garmine spravili s HR snímačom, pretože do včera som mal týždennú priemerku sakra nízko, 42 úderov za minutu. Po aktualizácii to rastie. Musim povedat, ze sa vracia do normalu 45-47 uderov za minutu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dokupil som remen z modelu ENDURO.....odporúčam. Je pohodlný, dlžka sa da upravovat rychlo a po dlžke aku majitel uzna za vhodnú, po sprche schne velmi rychlo. Mal som aj ALI za 2 EURA, ale nakoniec som kupil origo za 50 EUR. Mam hodiny za tisicku, tak ich nebudes šidit remenom z ALI :). Rozdiel je v dlžke, kvalite a v koncovkach.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, já mám Epix už doma a zatím paráda. Jasně že výdrž je znatelně menší, mě píšou čtyři dny, při zapnutém display. Měl jsem pět pluska a volba padla právě na tento model, skrz nový display. Já jsem moc spokojený. Kupoval jsem je v Tovysu a jen tam nemám ten voucher na naše mapy  co píšou, zatím mi nikdo z prodejny neodpovídá, tak uvidím. 

20220208_122749.jpg

20220213_185346.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera dorazily sedmičky. Zatím panuje nadšení. Měl jsem 5s a ten skok je fakt velikej. Nastavení, párování atd. proběhlo super. Jen jsem večer narazil na jeden bug, kterej mi pořád vracel počet kroků na hodnotu před cvičením na elipticalu. Dnes to znovu testnu, ale zatím se vše tváří v pohodě. Prubnu večer i lyže a aspoň porovnám minulé záznamy z F5. Jediný co bych zatím vytknul je silikonovej řemínek. Materiál je na dotek fakt divnej. Takovej levně gumovej.

e127ed048685fbb4a8972f2e2f5aab7e.jpg
c5dbee2780c59556d8f3e805f2fa98a2.jpg
3172f98fe4d7172ceff4cd603b19eb67.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hej ta guma je divna. Po kúpe putovala hned do krabice. Musim povedat, že remene z ALI su fakt super. Ked si priplatite a kupite za cca 7 EUR kus, tak aj spona je paradna. Tie lacnejsie maju taku hnusnu plechovu.

Ja som z ALI kupil ten ENDURO Ultra fit strap, ale bol kratky a nemal take tie plastove koncovky. Tak som nakoniec kupil origo "za pade" a musim povedat, ze je paradny. Ved ked mam hodiny za liter, tak dat za remen 5% z ceny hodin uz nie je taky ranec :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...