Přejít na obsah

Prokop & Brož


Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

On bude asi dost prekopanej, kdyz jsou vsechno retrogrady! Myslim, ze zminit poznamku o tom, ze nejaky pajsl z unitasu pouzivaji by nebylo vubec dehonestujici, a pokud je to pravda, tak by to vypadalo lip nez proklamace o kompletne vlastnim strojku. Prime, jak to tedy je?

No retrogade z Unitasu neni zadnej zázrak. Ja myslel, ze jde exkluzivní kousek :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Komplet ne, ale rekneme si na rovinu, ze po necelych 2 mesicich existence nove firmy by to byl vic nez zazrak, kdybychom vyrobili uplne vse! Jsem presvedceny, ze i tak jsme dokazali hodne. Nicmene, to je subjektivni nazor.

Možna by stalo za to, poradne firmu připravit. Novy stroj, precizní web, proste kvalitni produkt. Jistě se vyplatí lepší příprava vzhledem k tomu, ze výsledný produkt stojí 700 tisíc. Co vám bránilo počkat nejaky čas. Takto to působí trochu amatérsky, stejně jako počátky Prim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náááááááááádhera. Tento ciferník se mi moooooc líbí. Po dlouhé době konečně něco zajímavého. :smile_anim: Kdyby byly hodinky v nerezu za cenu o jednu nulu menší. Jsou nádherné. Dobrá práce. Apropo nenadešel čas na další Chronomag limitku v lidovějším provedení - nerezu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ciferník je fakt krásnej, ale nic jiného než porcelán mu nebude slušet.

 

Cenu neřeším, podle mě je mimo, ale pan Prokop prodávat umí, takže kupce jistě najde.

 

Já volných 3/4 mega na hodinky nemám, takže si budu muset koupit podobný ML za zlomek ceny. Komplikace jsou velmi podobné a tvar pouzdra vlastně taky :)

post-1118-087665200 1356293681.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

btw: na tyhle ML nedávno zírala moje spolujezdkyně, když jsme jeli kolem nějakého BigBoardu. Byly tam vyvedeny ve zlato černé variantě... A když jsem se jí ptal co je na nich tak skvělého, když jinak o hodinky zájem nejeví, tak se jí moc líbil ten čtvereček :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupka neKupka, 700 papírů za hodinky s Unitasem a retrográdní nástavbou (kterou, nemýlím-li se, už pan Brož použil v nějakých svých hodinkách dřív) je prostě blbost.

Chápu, že materiál cenu i hodnotu zvyšuje, ale to už rovnou můžete jít cestou pana Seryna a prostě vzít 200 g zlata a pár blýskavých šutrů a udělat "nejluxusnější" české hodinky.

 

Za mě tudy tedy rozhodně ne - a překvapuje mě, že si i tohle najde své zákazníky.

Doufám, že se pan Brož oprostí od myšlenky, že tohle je krok kupředu, a vrátí se k pozvolnému zdokonalování svých hodinářských skillů, až se propracuje k inhousu. Potom mu budu držet palce a pochopím exkluzivní cenovku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já spíš reagoval na styl a pravopis, kterým to napsal.:)

 

To jsou teprve druhý s Kupkou nebo se pletu?

V množství vyrobených modelových řad je to vysoké procento :) Upraveno uživatelem Onisau
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...