Přejít na obsah

Novacci a pravidla


skalis

Doporučené příspěvky

Ono, zalezi na tom, co znamena "byl na chnmg". Kuprikladu ja jsem cely vikend na vandru, bez internetu a mnohdy bez signalu. Muj stolni komp doma si zapne slecna co u mne bydli (dela to casto, pousti si z nej hudbu) a pritom zapne Operu. Mam otevrenych nekolik karet a jedna z nich je chronomag, kde mam automaticke prihlaseni. Takze se objevim na foru "online", ac ve skutecnosti jsem nekde v lese a budu az za dva dny. A ze bych se kvuli tomu mel odhlasovat, to mne budto ani nenapadne a nebo to zkratka neresim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 251
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

ano, včera jsem pár minut online byl, rychle jsem si přečetl poštu, ale odpovědět jsem nestihl. Z účtu se neodhlašuju, notebook nevypínám, jen zamykám, takže asi svítím online nepřetržitě, i když fyzicky zde nejsem. V rámci slušnosti se snažím na SZ a hlavně na nabídky odpovídat pokud možno co nejrychleji, ale včera to opravdu nešlo, tak jsem těm pár hodinám navíc nepřikládal takovou důležitost. O to víc mě překvapila reakce, tak se raději ptám, jestli je chyba u mě nebo se jen někdo špatně vyspal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jakmile si zprávu přečteš - což protistrana vidí - je lepší napsat alespoň "sorry nestiham odpovim zitra" (nejlíp bez interpunkce a diakritiky, aby bylo vidět, že fakt nestíháš...). Jinak hrozí, že tě někdo třeba bude řešit i ve statusech :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, jsem zde nový a doufám, že se ptám správně. Včera jsem se zaregistroval hlavně kvůli tomu, že jsem si chtěl ze sekce prodám zakoupit hodinky (bez registrace jsem neviděl fotky). Ráno, když jsem do příspěvku chtěl napsat, že mám zájem, tak jsem zjistil, že to nejde. Tak jsem narychlo zvolil variantu SZ s tím, že odpoledne si přečtu pravidla. Tak se i stalo, a už jsem se napsal i do sekce představení nových členů. Můj dotaz je, může si úplný nováček zakoupit hodinky ze sekce prodám a komunikovat s prodávajícím přes SZ, když nedá jiný kontaktní údaj? Nebo musí vytvořit nové vlákno v sekci koupím? Tyto informace jsem nikde nenašel. Jde mi o to, jestli tím neporušuji nějaké pravidlo, chci aby prodej klapnul.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Pred par dnami som oslavil 8 rokov tu na fore. Za ten cas som nazbieral 5 prispevkov, aj to netusim akym omylom sa mi to podarilo. Ked som chcel nieco kupit, tak som to kupil cez SZ, to ma nestalo az tak vela namahy, alebo nervov. Vacsinou som citatel (nie len tu). Necitim sa na to, aby som pridal nejaku fundovanu odpoved. Aj som v minulosti prispel nejakou smiesnou sumou na chod fora (este mi par eur ostalo na jedlo). A aj napriek tomu sa citim ako novacik, najma ked pod mojim nickom svieti 5(6,7,8) prispevkov. 99,9% mojich prihlaseni je cez mobil, takze to nevidim a tym padom mi to zily netrha, ale uz sa konecne dostavam k mojmu problemu. Co znamena ten Status VAROVANI co som si tam vsimol, ked som sa po rokoch prihlasil na PC? Dakujem

 

A este doplnim, ze ked na to kliknem, tak mi vyhodi okno s varovaniami, kde je uvedene, ze NIE JE ZIADNE VAROVANIE. Tak preco pod mojou "fotkou" svieti varovanie?

Upraveno uživatelem chamo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...