Přejít na obsah

Novacci a pravidla


skalis

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 251
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

chceš něco prodat? tak si je tu musíš nahonit :D

chceš něco koupit? napiš prodávajícímu SZ a není co řešit

 

chci koupit ? v sekci koupit(pro vložení musíš taky nahonit), už mám 2 příspěvky  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rad by som podotkol, ze kazdy z ctihodnych clenov raz zacinal a som presvedceny, ze vacsina z vas pravidla urcite minimalne raz porusila. bohuzial ste na to zabudli, a poniektori sa tvaria ako politici so syndromom vseznalosti co do fungovania nazorovych for (napr. nechajme si malu komornu atmosferu "enem pro nas").

myslim si, ze toto forum ma z klavesnic rozumnych clenov uplne ine poslanie, a to okrem diskusie  medzi erudovynymi nazormi aj istu mieru edukacie (najdu sa tu aj primitivne reakcie a urazky "megazavislakov"...tie vsak nikto nekoriguje t.j. myslim si, ze status prudic je nedostatocny a odraza v istych okamihoch znizenu mieru intelektualnej hladiny diskusie)

ja som sem prisiel ako uplny laik a postupne sa prekusavam poznanim a sem tam sa mi dari porusit pravidla (nevedomky) a som na to upozorneny i niektorymi z clenov (za co im velmi dakujem - pozn.bez akejkolvek davky ironie)....samozejme som vyfasoval aj svoj "status", ktory beriem vazne a dufam, ze mi coskoro zmizne.

...avsak ak by ste zacali so spoplatnovanim a registraciami, tak skutocne vytvorite len elitny klub, a nadejnych novacikov tym akurat tak odradite. poznam niekolkych ludi, co zacali na strasnych veciach co boli zavesene na zapasti a napokon presli na super rolady. toto by sa vsak nestalo, ak by ste fungovali s koncesionarskymi poplatkami. podobne by som sa na forum vykaslal a cesta hodiniek by ma minula.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi 20 min sem hledat nějaké pravidla a nic moc jsem o pravidlech nenašel. Jen témata 

CTETE PRAVIDLA O PRODEJI JINAK SE NEDIVTE!!!  - na první stránce žádné pravidla ani body pravidlel nenašel 

DŮLEŽITÉ! ZMĚNA PRAVIDEL PRODEJE(Psát příspěvky do sekce Prodám, Koupím, Vyměním a do Ostatní - Prodej, Koupě, Výměna smí pouze registrovaný člen fóra, který má minimálně 50 příspěvků a zároveň je zde registrován minimálně 6 měsíců. Ostatní prodejní vlákna budou bez výjimky smazána.)- kde se píše něco o nahonění 50ti příspěvků než začneš inzerovat či něco shánět. Ale nemám zájem psat 50x do témat nějaké plky jen abych nahonil 50 příspěvků, kde je mám vzít? Mám jich když tak na ostatních fórech několik tisíc, kdyby vám to stačilo. 

 

Když to přečteš celé a vstřebáš to, tak si možná všimneš i toho, že nejen 50 příspěvků, ale ještě taky půl roku a to si myslím, že na "nahonění padesáti příspěvků" stačí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to přečteš celé a vstřebáš to, tak si možná všimneš i toho, že nejen 50 příspěvků, ale ještě taky půl roku a to si myslím, že na "nahonění padesáti příspěvků" stačí.

 

pro čtenáře, občasné prodejce či zájemce v sekci koupím je to moc .)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ber to tak, že prodejní sekce je bonus pro členy, kteří na fóru fungují dlouhodobě a jsou tu aktivní, protože právě takoví lidé fórum tvoří. Pokud chceš na fóru být, tak šest měsíců uteče jako voda a dá se nasbírat i dost smysluplných příspěvků. A třeba se v té době objeví v prodeji něco, co hledáš. Koupit můžeš, reagovat se dá i po SZ. Pokud chceš jen přijít, nakoupit a už se neukázat, tak se prostě budeš muset poohlédnout jinde, chronomag není jediné místo, kde koupit hodinky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro čtenáře, občasné prodejce či zájemce v sekci koupím je to moc .)

No, doporučuju to tady chvilku, asi tak půl roku, sledovat, pročítat, občas přispět do nějakého vlákna, které Tě zajímá, a uvidíš. U prodejních vláken si dej bacha- nová pravidla zakazují v nich diskutovat, sám jsem za to na starý kolena chytil trestňák, asi jsem někomu šláp na kuří očko. Díky tomu se trochu vytratily zdejší bezpečné nákupy a diskuse o prodávaných hodinkách, které bývaly dost poučné(mrkni do starých vláken v sekci prodáno) vše se teď řeší tajně v SZ.. Nakoupit se dá i jinde...Než zjistíš jak to tady chodí, nasbíráš příspěvků habaděj a nasbíráš pár zkušeností. Takhle je to dobře, věř.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U prodejních vláken si dej bacha- nová pravidla zakazují v nich diskutovat, sám jsem za to na starý kolena chytil trestňák, asi jsem někomu šláp na kuří očko. Díky tomu se trochu vytratily zdejší bezpečné nákupy a diskuse o prodávaných hodinkách, které bývaly dost poučné(mrkni do starých vláken v sekci prodáno) vše se teď řeší tajně v SZ.. 

 

pokud nekdo chce, aby se mu v rpodejnich vlaknech plkalo, a napise to, tak se to tam necha - viz toljuv vesak na hadry. nicmene, vetsinou mi chodily spis prosby prodejcu o promazani OT. btw, pokud je u hodinek neco, co prodejce neuvadi - ze mu spadly, ze garancni karta je divna, ze je to skladacka atd - proste pokud to lehce smrdi - a nekdo na to upozorni, tak se tam prispevek necha. nicmene kecy typu sorry za OT ale krasny, proc prodavas, skoda ze neprodavas za mesic, to uz budu mit prachy, atd atp mi prijdou fakt zbytecny..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud nekdo chce, aby se mu v rpodejnich vlaknech plkalo, a napise to, tak se to tam necha - viz toljuv vesak na hadry. nicmene, vetsinou mi chodily spis prosby prodejcu o promazani OT. btw, pokud je u hodinek neco, co prodejce neuvadi - ze mu spadly, ze garancni karta je divna, ze je to skladacka atd - proste pokud to lehce sm.di - a nekdo na to upozorni, tak se tam prispevek necha. nicmene kecy typu sorry za OT ale krasny, proc prodavas, skoda ze neprodavas za mesic, to uz budu mit prachy, atd atp mi prijdou fakt zbytecny..

Tenhle přístup se mi líbí, jen tak dál - nechceme z toho facebook... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně jakož to fandům hodinek by některým mělo být jasný, že kvantita příspěvků nedělá kvalitu fóra!  Na ostatních fórech se honiči příspěvků napomínají, banují a tady na chronomagu je to učíte, čí doslova nutíte.  

 

Megazávislák:  Co mě zajímalo jsem přečetl jako neregistrovaný, k registraci mě donutil až nákup hodinek z fóra.  O hodinkách se teprv učím, tak o nich diskutovat nechci.  Když chci pokecat o autech, tak přeci nepůjdu na chronomag ne?, ale na BMWforum, BMWklub, e30, nebo mi tu někdo poradí, jestli se mi vejdou zadní 255/50 na 3ku coupé s B8S podvozkem aniž by škrtaly?  Možná i jo, ale za mnohem delší dobu než na fóru BMWpozitivních 

 

Vím že jakož to nováček jsem tu jako pěst na oko, kor když kecám do pravidel zaběhlého fóra, ale nedá mi to SRY   :shutup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na ostatních fórech se honiči příspěvků napomínají, banují a tady na chronomagu je to učíte, čí doslova nutíte.  

 

Megazávislák:  

Myslíš jako 50 příspěvků (první podmínka) za půl roku (druhá podmínka) je nějaký nucení? A neboj turbočleny (zdější název pro honiče) tu modi potíraji diostatečně.

A co máš furt s tim megazávislákem? To jsou tu skoro všichni až na mě začátečníka a Frantu prudiče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...