Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...


RomanP

Doporučené příspěvky

Sahl bych za 16k po 120Hz panelu Hisense H55U7A. Slusna muzika za ty penize a hlavne bez Androidu. Mrkni se na forum AVmania, najdes tam i jine kousky a uzivatelske zkusenosti http://forum.avmania.e15.cz/forum-1703/TV-prijimace-a-projektory.html

 

Co se tyce znacky Philips, prislo mi ze EPG byl oproti konkurenci vzdy slabsi. Po nasazeni Android na jejich televize se jim osobne vyhybam. Pri posledni navsteve mistniho antenare, jsem se dozvedel o problemech ladeni na desitkach novych televizoru Philips s Androidem a jejich naprosto hloupem supportu. Mozna uz si fw opravili, ale za sebe jsem je vyradil minuly rok uplne z vyberu. Nikomu nechci hanit jeho volbu, Ambilight technologie se mi dost libi... ale lagdroid neprekousnu.

Upraveno uživatelem tmx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta Philipska vypadá hodně dobře. Ambilight bych fakt ocenil. Já mám 2 letou LG 55 s WEB OS a jsem s tím spokojen, ale jak se říká - každá TV je za čas malá :-) Nicméně má 5 letou záruku tak to nebuduzatím řešit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předloni jsem tátovi k šedesátce kupoval tudle Philipsku. Android. Zatim si (moc) nestěžoval. Občas to zamrzne, ale dycky zatim pomohl jen restart. Ambient pecka, na další tévé to bude must-have.

https://www.philips.cz/c-p/55PUS6561_12/6000-series-ultratenky-televizor-4k-se-systemem-android-tvtm-3strannou-funkci-ambilight-a-technologii-pixel-precise-ultra-hd

 

Jinak já kroutim už sedmý rok s 60? Sharpkou a taky na pohodu. Používáno čistě jako obrazovou jednotku, spokojenost. Max uvažuju nad soundbarem. Krom toho pojede dokud bude fachat. T2 mě netrápí, čučíme přes IPTV.

https://www.mall.cz/televizory/sharp-aquos-lc-60le635e

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už je TV doma.

 

Přechod z 60" Sharp je opravdu citelný.

 

Nakonce jsem vzal toto: https://www.electroworld.cz/sony-kd75xf8596

 

Jen proto, že multimediální podpora u všech modelů Samsung je opravdu tristní. Android TV oproti tomu je fakt paráda. Doinstaloval jsem Kodi, takže jsem mohl vyhodit Rapsberry Pi (s nainstalovaným KODI), vyhodil jsem satelitní receiver (který jsem měl protože ten v té Sharpce je na pikaču) a vyhodl jsem ovladač Logitech Harmony.

 

Za mě zatím veliká spokojenost, zbavil jsem se 90% kabelů :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se tyka funkci, tak jsem nadmiru spokojen s LG. Ne nadarmo dostali cenu EISA za nejlepsi chytrou TV. Stejne je vyhodnotil i dTest.

System je rychly. Zatim jsem nezaznamenal lag nebo seknuti. Z LG storu je navic mozno stahnot radu aplikaci podoorovanych chytrym dalkovym ovladacem jako je Skylink, HBO GO, atd. Takze pokud ma doma clovek internet, tak ma vse dostupne v HD s archivem a rozsah programu se lisi jen podle ochoty platit za obsah.

Pri vyberu TV bych urcite doporucil zvazit nejen kvalitu obrazu a zvuku, ale i kvalitu chytrych funkci.

Upraveno uživatelem FraK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukal jsem, ze hodne aplikaci je jen pro modelove rady 2017 a novejsi. Tak nevim, jakou modelovou radu ma mas. Ja mam 2018 a tech aplikaci je tam fakt hodne. Rekl bych, ze kvuli tomu je Eisa a dTest vyhodnotlili jako nejlepsi

Upraveno uživatelem FraK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si k tomu teď sedl.. levny kousek, nicmene modelova rada 2018..

 

Namatkou vybiram z zebricku 20 nejoblibenejsich aplikaci:

Sledovani tv

Lepsi.tv

Bell o matic

Windows2

Nut war

Aquarium relax

Snow battle

Hungama play

UHD fireplace

Bobble dobble

 

Prvních par aplikaci ve zpravach (z 18 moznych)

Accuweather (!?)

Al jazzera

Americas Voice

Carvi

ChannelNeewsAsia

India today

 

Co to smankote je ? :-)

 

Kde je google music, dalsi google sluzby, kde jsou nejake dalsi video přehrávače, ruzne propojeni do sítě.. dalsi video sluzby, půjčovny.. csfd.. sociální sítě?

 

Ale mas pravdu, nemel jsem napsat pet a půl aplikaci, mel jsem napsat pet a půl pouzitelnych aplikaci.. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim, kam koukas. Taky ted se divam a treba na hudbu jsem hned nasel Spotify nebo Deezer.

Pujcovnu bych volil napr. Netflix, Voyo nebo HB Go, popr. lepsiTv, ale je jich tam fakt hodne. Prakticky kazda iptv nabizi v aplikaci videopujcovnu.

Nejnovejsi prehravac nabizi treba soplaer. Jeste jsem ho nezkousel

Csfd Aplikaci to nema.

Upraveno uživatelem FraK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam tu telku teprve od patku, ale zatim jsem nenarazil na zadny problem ani s tim proprietalnim prehravacem videa. Zatim mi prehral vse uplne v pohode. Takze jsem zadnou aplikaci prehravace ani nepotreboval.

 

Tak ono záleží na tom jak jsi náročný. Já mám třeba v pracovně 55" Samsung a ten umí jen jeden formát titulků. Chtěl bys větší ? Ani prd. Tučné písmo ? Ani prd... Kdežto Kodi nebo VLC pro Android všechno toto umí.

 

A co mě ještě štve na Samsungu je to, že neumí po síti probudit síťové úložiště. Pokud je úložiště aktivní, tak ho nabídne jako zdroj, pokud je uspané, prostě se k němu nedostaneš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Já jsem se rozhodl pro dnes de facto standardní 55ku, ale co jsem teď viděl na prodejně DVB-T vysílání (Prima Comedy), tak si říkám, že ten shit vypadá líp na menších TV, tak nevím, zda nejít do 50ky.... čumím tak z 2-2,5m.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si s Philips užil dva roky frustrace, jednalo se o modelovou řadu 2015 , prodávanou od 2016 na českém trhu - byly to první android TV a to byl jeden velký omyl - model 49PUS7100/12 Android verze 5.0 , za 2 roky 10x update. Podpora skončila 12/2017. Obraz výborný, ambilight skvělé, měla jen 3cm tlouštku , bohužel tímto končilo...

 

Na začátku slibovali software update na HEVC DVB/T2, který nakonec vydali oficiálně jen v Německu a stejně se sekal zvuk. Po celou dobu náhodné sekání, restarty, nešla zapnout - vygradovalo to 2 měs. po záruce kdy odešel nějakým zajímavým způsobem tuner - nová deska 10tis. ale už se nedodává. U náhrady není jisté zda-li bude fungovat, ale i tak bych jí musel zaplatit - stanovisko oficiálního servisu.

 

Philips infolinka mě dva roky radila ať provádím upgrade, a ve finále napsali, že pozáruční kulance nebude, že sorry jako. Naštěstí to kryla pojiska na kartě takže to odmázla pojišťovna za plnou cenu, ale od té doby mám hrůzu vybrat telku, nakonec jsem vzal Hitachi (má nějaký vlastní OS a je skoro hloupá) má HDR a dopadla docela dobře v testech. Jenže i tak se někdy kousne a reaguje jen na úpravu hlasitosti a jinak nic (zatím 3x) za 3 měs.

 

Nechápu že dneska neexistuje výrobce, který by udělal kvalitní ultraslim 4K panel s HDR, tunerem a podporou HBBTV a víc nic - na zbytek Apple TV a nebo jiné smart zařízení přes HDMI s HDR a 100x lepší funkcionalitou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem podobné story četl, naštěstí u novějších řad už to dal číňan trochu do kopy a žádné fatální záseky jsem zatím nezaznamenal. Že je UI Androida i na čtyřjádře pomalá mrdka vychází z tragické podstaty toho šmejdu, nejhorší je že se z toho u nových TV stává de-facto standard...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...