mirecc Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2008 Nic proti této diskusi, ale s vyšíváním budou trošičku problémy. Byť preferuji výšivku ..... Každý bude chtít něco jiného, někdo TRIČKO, někdo POLOKOŠILI, někdo KOŠILI..... o barvách ani nemluvím... A VELIKOSTI .... Chtě nechtě se začínám přiklánět k nažehlovacímu tisku ... Je to jen můj názor do diskuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2008 Nic proti této diskusi, ale s vyšíváním budou trošičku problémy. Byť preferuji výšivku ..... Každý bude chtít něco jiného, někdo TRIČKO, někdo POLOKOŠILI, někdo KOŠILI..... o barvách ani nemluvím... A VELIKOSTI .... Chtě nechtě se začínám přiklánět k nažehlovacímu tisku ... Je to jen můj názor do diskuse. Ja chci trenky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Tak uz posilam taky vysledek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2008 Taky už je tam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) Tady mate levne reseni potisku tricek. Staci pouze zehlicka Upraveno 21. května 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) Tady mate levne reseni potisku tricek. Staci pouze zehlicka Beru 3-4 kusy, kolik ti mám poslat? Upraveno 21. května 2008 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Beru 3-4 kusy, kolik ti mám poslat? Zaridim to, kdyz se ujmes distribuce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Tady mate levne reseni potisku tricek. Staci pouze zehlicka To vypada veru dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vic Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 To vypada veru dobre Nedala by se jeste udelat serie na auta? Budu menit káru a jedna (dve,tri,ctyri) samolepka se by hodila V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Zaridim to, kdyz se ujmes distribuce Tak do toho se mi samozřejmě moc nechce, co si budem povídat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Nedala by se jeste udelat serie na auta? Budu menit káru a jedna (dve,tri,ctyri) samolepka se by hodila Dala, ale to by Vas muselo byt vice zajemcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Dala, ale to by Vas muselo byt vice zajemcu. Kdyby se přihlásil ještě někdo... Já bych si vzal také 4 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Kdyby se přihlásil ještě někdo... Já bych si vzal také 4 ks. Taky bych 2 ks. vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 Konečně! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2008 Zaujem by bol Aj na auto aj na tricko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2008 Baker: nebylo by možné udělat další sérii samolepek na auto nebo nějaká trička či kšiltovky ? Viz muj predchozi prispevek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2008 o triko bysem měl zájem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2008 Nečetl jsem celou diskusi, ale tričko a auto bych bral. Jinak rozměry jako kibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SRSONOR Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Na auto je to parádní, bral bych alespoň 3 kousky a jednu kšiltovku s tričkem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 určitě by si asi i někdo z nás, což už samolepku máme, ještě nějakou vzal. Mě chybí na motorce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se