THX1138 Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Taky přišly v pořádku, dík moc! Teď ještě sehnat to auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Před chvílí vyzvednuto napoště - vše O.K. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Taky mam - diky moc. Uz je nalepena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Taky mam - diky moc. Uz je nalepena A kde je fotka ? - to je povinost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 nalepeno, kousek auta jsem kvůli tomu i umyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 nalepeno, kousek auta jsem kvůli tomu i umyl Opravdu maly kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 právě jsem převzal obálku a teď jen počkat až bude nač nalepit..... Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Dorazila obálka i samolepky. Díky. Jedna už je na místě... Taky jsem očistil jen nezbytně malé množství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 (upraveno) Jedna už je na místě... Taky jsem očistil jen nezbytně malé množství a koukám, že ani ne pořádně... Upraveno 6. března 2009 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 a koukám, že ani ne pořádně Neboj jsem pečlivější než to vypadá. Vlhkej hadr, tech. benzin a pak aplikace. Už jsem s tím zase kousek ujel a tak to je zas špinavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Samolepky jsou doma, děkuji moc. Auto je jak jetel, takže foto dodatečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 (upraveno) Též mi samolepky v pořádku dorazily, jen je asi na auto ani lepit nebudu Upraveno 6. března 2009 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 2 Baker - já vím psal jsi, že info do SZ, ale toto si zaslouží veřejné poděkování. Takže děkuji obálka dorazila v pořádku, ale zatím jsem samolepku na auto nedával, jelikož na něm ta stříbrná metalíza není ani vidět, umýt ho nemůžu, protože se o mne opět pokouší nějaká viróza a do myčky , opravdu si ho raději umeju sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirn Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Sorry za OT. Kibi už to tady jednou schytal, přesto to zase zkusím. Já bych taky bral tričko a kšiltovku. Klidně s výšivkou nebo flopem. To Baker: s tím řemenem se připojím, počítej se mnou na ten Kajaani XS22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 Sorry za OT. Kibi už to tady jednou schytal, přesto to zase zkusím. Já bych taky bral tričko a kšiltovku. Klidně s výšivkou nebo flopem. To Baker: s tím řemenem se připojím, počítej se mnou na ten Kajaani XS22 Trika bych videl jako problem, hlavne co se tyka velikosti. Ksiltovka s vysivkou by snad nemela byt takovy problem, ale musi se domluvit aspon 30-50 lidi a tomu uprimne neverim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 V pátek přišly samolepky, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SRSONOR Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 (upraveno) Dnes dorazily samolepky, jsou parádní a v sobotu jde na auto a už se těším, až potkám na silnici auto se stejnou samolepkou. Poděkování patří Bakerovi Upraveno 11. března 2009 uživatelem SRSONOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Ahoj,tak dnes jsem měl odpoledne trochu času,tak jsem umyl jezevčíkovi záda a přidal k němu samolepku. Také děkuji Bakerovi za zařízení výroby a distribuce samolepek.Přikládám foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Trika bych videl jako problem, hlavne co se tyka velikosti. Ksiltovka s vysivkou by snad nemela byt takovy problem, ale musi se domluvit aspon 30-50 lidi a tomu uprimne neverim. Nezkusíš založit vlákno jen pro info, kdo by měl o kšiltovku zájem a podle počtu zjistit cenu? Rád bych místo keců pomohl, ale jsem úplně mimo kšiltovky, výšivky atd., bohužel... Ale není problém kouknout se po netu, byl-li by zájem. OT - prosím napište někdo zkušenost, co s nálepkou provedla myčka. Díkec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Nezkusíš založit vlákno jen pro info, kdo by měl o kšiltovku zájem a podle počtu zjistit cenu? Rád bych místo keců pomohl, ale jsem úplně mimo kšiltovky, výšivky atd., bohužel... Ale není problém kouknout se po netu, byl-li by zájem. Ksiltovky ani vysivka neni problem (delam v tom) ... problem je rozumny pocet ks, at se to vyplati. Nove vlakno je zbytecne, pokud mate zajem piste se tady do seznamu jako u samolepek, pokud bude min. 25 zajemcu, zaridim to. Na rozdil od minule akce se samolepkama, tato serie byla bez problemu, vsichni kdo si ji objednali, byli ukazneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se