Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar

Jedna už je na místě... Taky jsem očistil jen nezbytně malé množství :rolleyes:

a koukám, že ani ne pořádně... :D

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 Baker - já vím psal jsi, že info do SZ, ale toto si zaslouží veřejné poděkování. Takže děkuji obálka dorazila v pořádku, ale zatím jsem samolepku na auto nedával, jelikož na něm ta stříbrná metalíza není ani vidět, umýt ho nemůžu, protože se o mne opět pokouší nějaká viróza a do myčky :sad01_anim: , opravdu si ho raději umeju sám.

Odkaz ke komentáři

Sorry za OT. Kibi už to tady jednou schytal, přesto to zase zkusím. Já bych taky bral tričko a kšiltovku. Klidně s výšivkou nebo flopem.

To Baker: s tím řemenem se připojím, počítej se mnou na ten Kajaani XS22

Trika bych videl jako problem, hlavne co se tyka velikosti. Ksiltovka s vysivkou by snad nemela byt takovy problem, ale musi se domluvit aspon 30-50 lidi a tomu uprimne neverim.

Odkaz ke komentáři

Trika bych videl jako problem, hlavne co se tyka velikosti. Ksiltovka s vysivkou by snad nemela byt takovy problem, ale musi se domluvit aspon 30-50 lidi a tomu uprimne neverim.

Nezkusíš založit vlákno jen pro info, kdo by měl o kšiltovku zájem a podle počtu zjistit cenu? Rád bych místo keců pomohl, ale jsem úplně mimo kšiltovky, výšivky atd., bohužel... Ale není problém kouknout se po netu, byl-li by zájem.

OT - prosím napište někdo zkušenost, co s nálepkou provedla myčka. Díkec.

Odkaz ke komentáři

Nezkusíš založit vlákno jen pro info, kdo by měl o kšiltovku zájem a podle počtu zjistit cenu? Rád bych místo keců pomohl, ale jsem úplně mimo kšiltovky, výšivky atd., bohužel... Ale není problém kouknout se po netu, byl-li by zájem.

Ksiltovky ani vysivka neni problem (delam v tom) ... problem je rozumny pocet ks, at se to vyplati. Nove vlakno je zbytecne, pokud mate zajem piste se tady do seznamu jako u samolepek, pokud bude min. 25 zajemcu, zaridim to. Na rozdil od minule akce se samolepkama, tato serie byla bez problemu, vsichni kdo si ji objednali, byli ukazneni.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...