tombed Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 tak já mám výhodu, už bych toho moc nenatrhal... , ačkoli... je to vlastně výhoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 tak já mám výhodu, už bych toho moc nenatrhal... , ačkoli... je to vlastně výhoda? Jedna moje bývalá milá říkala, že oduševnělá pleš šlechtí muže. Z toho bych apriori vycházel a nerad bych, aby to někdo zpochybňoval. A, pánové, kdo z nás, méně vlasatých, nemá oduševnělou pleš, že ???!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 to je fakt... já jsem spokojen, je to bezúdržbové, jediná nevýhoda je při prudším dešti, to musím řešit kšiltovkou nebo kapucou, páč anžto nevlastním obočí ala Brežněv, déšt rychle stéká do očí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 V Anglii se říká: "It is not a bald heat, it is a solar panel for my sex machine!" :-) Jednu samolepku můžu oželet. Tak pokud někdo chcete tak pošlete SZ. I když vlastně nevím jestli smím když nemám 50 příspěvků... Tak kdyby to nešlo tak poslední tři řádky nejsou vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 (upraveno) Ja musim byt vzdy iny (zoom z velkej fotky, preto ta kvalita, sry) Upraveno 13. dubna 2009 uživatelem Filini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 Tak jsem taky umyl, a tak po mesici a neco konecne samolepka. I s cepici . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 V Anglii se říká: "It is not a bald heat, it is a solar panel for my sex machine!" :-) Jednu samolepku můžu oželet. Tak pokud někdo chcete tak pošlete SZ. I když vlastně nevím jestli smím když nemám 50 příspěvků... Tak kdyby to nešlo tak poslední tři řádky nejsou vidět... Tak samolepka je pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Oživuji toto vlákno, pokud by byl zájem o další samolepky a nasbíralo by se dost zájemců , oslovíme Bakera o reedici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Tak po půl roce konečně na autě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Dal jsem jednu aj na motorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Mel bych zajem o dva kusy, kdyby se organizovala reedice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Taky beru dva kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Jsou nove technologie, muzeme zkusit neco luxusnejsiho. 2 ks - Hasňa 2 ks - jiriskopal68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 2 ks - Hasňa 2 ks - jiriskopal68 2 ks - Dnatechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Jsou nove technologie, muzeme zkusit neco luxusnejsiho. Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Co? Ty samolepky, treba z hliniku apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 2 ks - Hasňa 2 ks - jiriskopal68 2 ks - Dnatechno 2 ks - heboš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 22. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Ty samolepky, treba z hliniku apod. To je zajímací, nemáš nějaké náhledy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 To je zajímací, nemáš nějaké náhledy ? Nejake vzorky mam v praci, pokud si na to vzpomenu, vyfotim. Mel jsem na mysli neco takoveho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Jestli bude neco novyho tak si urcite zase par kousku vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se