Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Samolepky jsou jiz ve vyrobe a jelikoz ne vsichni, z tech kdo se puvodne prihlasil zareagoval, nejake zustanou navic, takze zajemci hlaste se, at mi to nezustane doma.

To je dobře, já si k ní asi objednám nové auto, .... aby se netloukly barvy .... :sleeping_03anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samolepky jsou jiz ve vyrobe a jelikoz ne vsichni, z tech kdo se puvodne prihlasil zareagoval, nejake zustanou navic, takze zajemci hlaste se, at mi to nezustane doma.

Bakere, pokud zbudou, pošli, řekněme do 4 kusů, kolik bude. Dík Jirka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
Vypada, ze jich bude dost navic, takze zadny problem. To plati i pro ostatni pripadne zajemce.

To je docela smutná situace. Možná by nebylo od věci zveřejnit nicky, které si nestojí za svým slovem.

Odkaz ke komentáři

To je docela smutná situace. Možná by nebylo od věci zveřejnit nicky, které si nestojí za svým slovem.

To mam rozhodne v planu, zatim davam vsem prostor, sem tam se nekdo ozve, ze nestiha nebo ze byl nemocny,

vsechno se da pochopit, i pripadny nezajem se da pochopit. Ale pokud nekdo nereaguje na moje SZ, to vidim jako problem.

Edit: Nemel jsem na mysli cleny, se kterymi jsem v kontaktu, ale ty, kteri se do seznamu napsali a pote uz zadna reakce ...

Upraveno uživatelem Baker
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
... ale ty, kteri se do seznamu napsali a pote uz zadna reakce ...

Třeba já.:) Připadalo mi zbytečné, psát skoro měsíc dopředu adresu a posílat necelé dvě stovky na účet. Nešlo by to až budou hotové?

Odkaz ke komentáři

Třeba já.:) Připadalo mi zbytečné, psát skoro měsíc dopředu adresu a posílat necelé dvě stovky na účet. Nešlo by to až budou hotové?

Spravne Kamile, treba Ty, odpovedet na SZ neco jako "OK, pocitam s tim" by Ti zabralo cca 2 minuty casu. Ja bohuzel nemohu tusit, zda jsi nezmenil nazor.

Bdw. kdyby slo o jednoho nebo dva lidi, ver mi, ze bych to tady neresil.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Spravne Kamile, treba Ty, odpovedet na SZ neco jako "OK, pocitam s tim" by Ti zabralo cca 2 minuty casu. Ja bohuzel nemohu tusit, zda jsi nezmenil nazor.

Bdw. kdyby slo o jednoho nebo dva lidi, ver mi, ze bych to tady neresil.

Názory moc často neměním.:) A i kdyby, stejně bych ty nálepky zaplatil, když už jsem je objednal.;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Takze panove, samolepky dnes dorazily a velke vetsine z tech, kteri poslali platbu i dnes odesly (zbytek poslu ve ctvrtek). Pokud by se nahodou stalo, ze bych nekomu poslal nespravny pocet nebo to posta nekde ztratila, ozvete se mi prosim. Jinak si myslim, ze se celkem povedly. Ja uz mam sveho wartburga signovaneho :D

Par fotek ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...