Baker Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 (upraveno) Jinak vyrobce doporucuje pred nalepenim samolepku zahrat, na topeni nebo fenem. Mycka Vam to pak nesunda. Upraveno 15. dubna 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2008 Jejdamáku, jémináku, vypadají opravdu dobře, už se těším na poštovní paní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 nějak mi to uniklo,zůstane něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 nějak mi to uniklo,zůstane něco? Zatim ano, posli mi SZ s adresou a kolik jich chces. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Samolepky dorazily, díky, Bakere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 taky děkuji, pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Hergot ta ceska posta je nejaka rychla. Posilal jsem to vcera vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Taky hlásím logo doma. Bakere moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 došlo dnes ráno, velmi hezké a decentní, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Hmm ja jsem v praci, tak doufam, ze az dorazim domu tak na me bude taky cekat zasilka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 samolepky dorazily, děkuji :-) jsou pěkné budu muset koupit přítelkyni auto, tak se to zrovna hodí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Samolepky dorazily - díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Aj mne tu dnes nechala postacka pozdrav. Diky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Samolepky došly v pohodě a jsou parádní. Díky, že jsi měl ten nápad. :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Samolepy taky došly. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peca Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 zasilka dorazila diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Samolepka došla, vypadá senzačně, děkuji. V So slavnostně nalepím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 (upraveno) I mně, díky! Vypadaj fakt dobře, jen použít ... Upraveno 16. dubna 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Samolepky dorazily. Jsou perfektní. 2 jsem si nechal a třetí daroval kolegovi. Bakere, díky za čas a síly, které jsi tomu věnoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Diky za uznani panove. Par kousku mi zbylo, takze pokud ma nekdo zajem, ozvete se, jinak to hodim do sekce prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se