Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tož to su asi blbé jak bedna kytu, ale pořád nic nevím. Pinzeta - příručka.... pořád nic. Asi to zabalím a začnu chlastat. Vožralímu u stolu je někdy rozumět líp. 

• Odpovědi 439
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 10 hodinami, chosé 24 napsal:

To je egál,svítí zoncna,brenčí až rumpluje.

Bílá lajna?🤔

Odesláno

Osobně temu hantecu rozumím naprosto přesně. Narozdíl od toho diskutovaného příspěvku. A jinak souhlasím - vyjadřovat se normálně za pokus/snahu určitě stojí... 🙂

• po 3 týdnech...
Odesláno

"Lajnou" neboli čárou, jež je opravdu bílá, se označuje šňupání koksu (kokainu.) 🙂 Prostě se tu vyjadřuješ slovními obraty, jejichž smysl většině osazenstva zůstává utajen. Jde jen o to, jestli tak činíš schválně, nebo nedokážeš jinak. Lidé, kteří tě znají osobně a už delší dobu, můžou chápat, co máš na mysli, tady je to docela potíž. 

Odesláno (upraveno)

Jestli ja budu v 79 letech schopen psat na klavesnici, jestli se tedy jeste v roce 2053 bude psat, alespon tak jako chosé, tak budu rad:-)

takze asi uz rozumim a za me dobry

Upraveno uživatelem Nestler
  • po 4 týdnech...
Odesláno
V 12. 4. 2021 v 3:11, chosé 24 napsal:

Origiál součástky,to je taky takový,6let zpátky,ještě jsem neměl makulární degenerace, než odešlo pravý voko,,přišel ,že koupi drahý Spartaky,jestli do toho má jít,pro mě jsou hodinky jako hodinky,....tak jsem ten zázrak rozdělal,čísla dobrý,koukám na balancku,příteli,už kompletku někdo vyměnil,tak ten ansatz je v.....ne že bych tady nenašel origo setrv.hř. ,možná i "unru",dal mi 100 a jel to vrátil,že to by ho nebavilo .Někde je mám origo , hm 10ks,asi,učím se na levý voko,no nic moc.

Už jsem se polepšil.pokud se ještě řeší jen setrvační hřídel pro SPARTAK s osazením /nanýtovat na věnec/,tak jsem 3ks dal včera na AUKRO-náramkové.  Focený z mobilu /pěkně blbě/,ale jsou to .  

• Po letech...
Odesláno
před 40 minutami, Jan_Jan_2006 napsal:

Já bych řekl, že je to skutečně stroj bez označení z ověřovací série Spartaků.

Konečně kladná zpráva nikdo mi zatím nic neřekl 😀

• po měsících...
Odesláno
V 29. 12. 2012 v 9:02, t.p napsal:

Jsou v tom stejně rozpory, konkrétně tahle věta: Náramkové hodinky z poloprovozní výroby, částečně ještě se značkou Spartak, ale převážně ještě se značkou Prim, v celkovém počtu 1500 kusů

To by znamenalo, že musí existovat hodinky s označením Prim a starým pouzdrem a nízkým číslem strojku, možná dokonce bez označení.

Obávám se,že taková věc neexistuje a všechny hodinky byly označeny Spartak. Co se týče počtu 1500ks blíží se to už mojí představě o velikosti

této předvýrobní série.

Omyl, Spartak značený Prim existuje 🙂

IMG_8586.jpg

Odesláno
V 9. 1. 2025 v 2:45, Midsummerman napsal:

Omyl, Spartak značený Prim existuje 🙂

IMG_8586.jpg

Jaké to má číslo na dýnku a číslo strojku? Tohle šacuju na konec výroby spartaků číslo strojku okolo 10 000 blíže k 11 000 a na dýnku cca okolo 6500. Sám mám jedny z konce výroby s logem prim, K25 ale už pospartakovým pouzdrem. To o čem jsem před třinácti lety psal se týkalo "předvýrobní" série spartaků.

Odesláno

Sakra, nějak mi nefunguje editace. Chtěl jsem ještě doplnit, že máš celkem vzácnej cifr bez počtu kamenů pod logem. Těch taky moc nebylo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...