Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím,

chtěl bych požádat o tip na nějaké slušné (nejlépe švýcarské) společenské automaty s datem a mimostřednou vteřinovkou za tak +/- 20kkč pokud je to reálné

něco jako toto akorát o kapku levnější... :D

portugaiseauto_IW500109.jpeg

nebo aby nedocházelo k nedorozuměním tak něco cenově reálnějšího

90.jpg

Posted

no když nebudu nějaký delší čas jíst atd., tak by to taky šlo :D

ne ty IWC jsem dal jako příklad toho jaký styl by to měl být ne, že by to měla být stejná kategorie...proto taky píšu pokud je to reálné..

Posted

Me docela zaujaly Omegy DeVille (ty jak tady byly na prodej) a celkem zvazuju, ze si je k obleku poridim. Sice je to uplne neco jinyho, ale ty IWC se mi taky moc libej, tak treba i ty omegy zaujmou. Nejaky starsi by se snad kolem 20t sehnat daly, ne?

Posted

viktore, longines dělá podobný, ale asi to pod 1000 usd nepude:)

L2.699.4.23.2-03.jpg

Posted
Mě zase sebraly Glycine od Viktora. Esence klasické krásy :)

Vyjímečně s Tebou musím souhlasit :), ještě přidám pár obrázků pro doplnění, jinak jsem přijemně překvapen produkcí této firmy, pro mne málo známé a opomíjené, přidávám adresu pro případné zájemce .

http://www.chronomaster.co.uk/glycine_misc_.htm

Posted
Úplně se vidím, jak ty IWC natahuju a ta ručička na rezervě leze. Nebo jak kejvám rukou a ona taky leze.

"... nebo jak kejvám rukou a ona taky leze."

Jojo, starý Brůna popadl sekeru a kýval rukou jen proto, aby natáhl své automaty :)

Posted
Úplně se vidím, jak ty IWC natahuju a ta ručička na rezervě leze. Nebo jak kejvám rukou a ona taky leze.

"... nebo jak kejvám rukou a ona taky leze."

Jojo, starý Brůna popadl sekeru a kýval rukou jen proto, aby natáhl své automaty :)

Zase jedna záhada lidstva vyřešena :) A Jeník na to nepřišel.

Guest tolja
Posted
Co bys řekl na toto, průměr 43 mm, ale chybí tomu ta datumovka. Taky to není automat, ale mechanický nátah.http://watchesplanet.com/cgi-bin/shop.pl/SID=PUT_SID_HERE/page=h_maurice_lacroix.htm?Brand=MAURICELACROIX&Series=Pontos+Small+Seconds

Podobné jsem myslím viděl někde v shoppingcentru v "hodinářství",automat,cena cca 20K,ale nelíbí se mi u oblekových hodinek ta ochrana korunky.

Posted

2all: díky za tipy, nějak se tím proberu..jak vidím tak výběr je celkem slušný

Honza49: ty zde inzerované IWC jsou fakt krása, ale mají vteřinovku na špatném místě :( :( :)