Hasňa Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Něco na tom bude. Jsou ovšem no age výjimky, které se staly i whiskami roku. Ardbeg Uigeadail mě napadá hned z patra. Moje jedna z nejoblíbenějších. Ale většinou je to skutečně mladé pití hnané ven vidinou rychlého zisku a nenáročností čínského trhu, kde jde v prvé řadě o značku a image.
filo-boxer Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Dneska jednu poctivou osmnáctku v moc pěkném skle.
simon_magus Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 http://www.jizni-svah.cz/2015/04/vune-cerstve-uhaseneho-taboraku-ve.html
Lu2cz Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Dneska jednu poctivou osmnáctku v moc pěkném skle. IMG_3877.JPG IMG_3878.JPGTa sklenička nemá chybu, budu muset pořídit taky něco kloudného... Díky za tip!
filo-boxer Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 ...já stále bojuji a snažím se přijít whisky na chuť, ale nejde mi to. Tak jsem dopil armanak.A co ti na te Balvenie vadí Tome? A něco z opačného konce spektra jsi zkoušel? Třeba Lagavulin 16yo, ať to stojí za to. Ta sklenička nemá chybu, budu muset pořídit taky něco kloudného... Díky za tip!Není zač. Jsou to tyhle:http://www.amazon.de/Spiegelau-Nachtmann-Whiskyglas-Willsberger-Anniversary/dp/B00J5CPE00
filo-boxer Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Aha, no tak pokud jsi ještě nad whiskou nezlomil hůl a budeš v budoucnu něco kupovat, zkus něco kouřového, tam mýdlo neucítíš (podle mě). Lagavulin 16yo, Laphroaig Quarter Cask, Talisker Distilers Edition, Ardbeg Uigedail, Caol Ila 12yo.
eskimak Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Filo-boxer neradi zle, ale podla mna dost hardcore... nepoznam nikoho kto by na prvy pokus Laphroaig ci Ardbeg pochvalil. Vacsinou ani na druhy. Ak ti ludia uz samozrejme nevedia co od Islay whisky cakat. Ale napad ist do dymovych je dobry, ja by som odporucal genialne vyladenu (podla mna) Jura Superstition, pripadne jedinu Skotsku co robia Iri (:joke) - Connemara. Lahka dymova, vyvazena whisky.
filo-boxer Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Filo-boxer neradi zle, ale podla mna dost hardcore... nepoznam nikoho kto by na prvy pokus Laphroaig ci Ardbeg pochvalil. Vacsinou ani na druhy. Ak ti ludia uz samozrejme nevedia co od Islay whisky cakat. Ale napad ist do dymovych je dobry, ja by som odporucal genialne vyladenu (podla mna) Jura Superstition, pripadne jedinu Skotsku co robia Iri (:joke) - Connemara. Lahka dymova, vyvazena whisky.Tak teď už poznáš. Když jsem byl ještě ve whisky plenkách, vyhýbal jsem se kouřovkám, protože se všude tvrdí jaká to je hrůza a jak se má na to jít pomalu. Takže první flašky byly klasicky Balvenie, Glenlivet, Glenmorangie ... a jako dobrý, ale něco tomu chybělo. A pak jsem náhodou přišel k flašce Lagavulinu, extrémně kouřové až nemocniční whisce a když jsem k ní poprvé čichnul a pak si lízl, otevřel se mi do té doby skrytý svět vůní a chutí, byl jsem v sedmém nebi. Takže Tome, neboj se a s chutí do toho.
filo-boxer Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 A ještě jeden lehký kvíz na dnešní večer - co dnes vychutnávám?
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Taky jsem to měl tak. Pohyboval jsem se ve světě Chivas Regal, různých irských whisek, Exploreru Johnnie Walker až jsem si zakoupil balení tří různých Taliskerů o objemu 0,2l http://www.eshop.maneo.cz/talisker-sada-3x0-2l-10y-57no-dist-edit-ean3183-skup2Zn1ak3Zn1akA.php Tímto jsme vstoupil do světa Singl Malts whisky... Lagavulin anebo Talisker Destillery Edition mohou být tím správným krokem...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Dvě nové plnění Taliskerů jsou k dispozici u CZ distributora : http://www.eshop.maneo.cz/vyhledavani.php?katalog-hledany-string=Talisker
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 ;-) Talisker je superNedám na něj dopustit !
eskimak Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 @filo-boxer: fakt si prvy koho poznam ze mu raselina/dym v podani toho naj zachutilo na prvy pokus. Ja som po prvom pokuse Laphroaig mal asi rok pauzu kym som si k nemu nasiel cestu spat... . Ale posledne ma ohurila Jura, idem skusat co vsetko maju, myslel som ze nieje tento svet mimo Islay. Nemas nahodou skusenost s dalsimi variantami od Jury?
filo-boxer Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 ;-) Talisker je super Jou. Taky jsem to měl tak. Pohyboval jsem se ve světě Chivas Regal, různých irských whisek, Exploreru Johnnie Walker až jsem si zakoupil balení tří různých Taliskerů o objemu 0,2l http://www.eshop.maneo.cz/talisker-sada-3x0-2l-10y-57no-dist-edit-ean3183-skup2Zn1ak3Zn1akA.php Tímto jsme vstoupil do světa Singl Malts whisky... Lagavulin anebo Talisker Destillery Edition mohou být tím správným krokem... @filo-boxer: fakt si prvy koho poznam ze mu raselina/dym v podani toho naj zachutilo na prvy pokus. Ja som po prvom pokuse Laphroaig mal asi rok pauzu kym som si k nemu nasiel cestu spat... . Ale posledne ma ohurila Jura, idem skusat co vsetko maju, myslel som ze nieje tento svet mimo Islay. Nemas nahodou skusenost s dalsimi variantami od Jury? Od Jury jsem měl jenom desetiletou a Prophecy. Ani jedna ve mě nevzbudila nějaké emoce, takže už si ani nepamatuju nic bližšího. Tu Superstition si znamenám a příležitostně ochutnám.
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Talisker Port Ruighe je můj Talisker No.: 2 !!!
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) Ne. No.:1 je Talisker 10yNo.:3 je Distillers Edition Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem dabelM
Lu2cz Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 A co ti na te Balvenie vadí Tome? A něco z opačného konce spektra jsi zkoušel? Třeba Lagavulin 16yo, ať to stojí za to. Není zač. Jsou to tyhle:http://www.amazon.de/Spiegelau-Nachtmann-Whiskyglas-Willsberger-Anniversary/dp/B00J5CPE00Jeee super! Diky moc, jeste je tam par i jinych kousku, budu to muset prozkoumat poradne ale ta Tvoje stejne asi zvitezi!
Lu2cz Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Tome taky muzu doporucit skocit do toho rovnyma nohama! Porid si Lagavulina 16yo a muzu Ti garantovat, ze mydlo urcite neucitis spis tu vzpominanou nemocnici :-) teda jod a raselinu... Ochutnavku si nech nekdy navecer, az bude sychravo a budes mit chut se zahrat... A pokud Ti napoprve nezachutna, flasku dej do sklepa a necj ji tam odlezet a uvidis, ze si na ni zase nekdy vzpomenes a das si znovu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se