midloch Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 V sobotu jsme s mými třemi kámoši pořádně zapařili a jelikož jsme u asi šetého piva ustanovili první český Breitling VIP club, tak zároveň pořídili první anuální foto našich kousků, chystám se že napíši firmě Breitling ať v rámci založení našeho sdružení pošlou každýmu jede kousek minimálně z edice for Bentley
Frantik Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 No to je roztomile :-)!! Je fakt, ze se malo vidi tri breitlingari pohromade. A same pekne kousky!! Jak na Vas v hospode koukali, kdyz jste to fotili?
seaman Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Pekne kusky, s tym klubom to nie je zly napad, ja by som mohol zalozit Seamaster klub , kazdy klub bude mat svoje vlakno...
midloch Posted March 6, 2007 Author Report Posted March 6, 2007 No to je roztomile :-)!! Je fakt, ze se malo vidi tri breitlingari pohromade. A same pekne kousky!! Jak na Vas v hospode koukali, kdyz jste to fotili? ...po hospodě chodil pingl s falešnýma Breitling for Bentley, dali jsme mu to docela ostentativně najevo, tak to možná ještě do teď rozdýchává
Frantik Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Tak to jste mu to touhle vystavku dali dobre sezrat :-)!! Alespon zase jeden fakař (čti "fejkař"), kteremu spadl hrebinek.
Guest tolja Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Tak to jste mu to touhle vystavku dali dobre sezrat :-)!! Alespon zase jeden fakař (čti "fejkař"), kteremu spadl hrebinek. Pingla bych moc nedráždil,nevíš co ti do piva může nadělit =)
Jerrys Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Hele vy tři úchyláci, měl bych dotaz. Ty prostřední brajtle, nevíš dělaj se taky s černým ciferníkem nebo nedělaj, zatím jsem je neobjevil. To by byl můj favorit. Ale jinak dobrý fotky, na to že to bylo v hospodě
midloch Posted March 6, 2007 Author Report Posted March 6, 2007 Hele vy tři úchyláci, měl bych dotaz. Ty prostřední brajtle, nevíš dělaj se taky s černým ciferníkem nebo nedělaj, zatím jsem je neobjevil. To by byl můj favorit. Ale jinak dobrý fotky, na to že to bylo v hospodě Ty se jmenují Headwind a už se nevyrábí, taky se mi líbí a myslím že jsem je viděl na Timezone i v tom černým provedení.
Jerrys Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Hmm tak už to tam není. Jen s bílým ciferníkem. Škoda, do těch bych šel. Prostě věčná škoda, že např. Omega Planet Ocean nemá den v týdnu, jinak neváhám jdu udělat banku Proto když jsem uviděl Headwind, tak mi oči zatikaly.
31682 Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Midloch, tys mi dal! Jak jsem si přečetl název "tři uchyláci", podvědomě jsem se připravil na nějakou zvrhlost a hned v první větě jsem se dočetl, že jste pořídili první anální foto vašich kousků
Skipi Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Tady je odkaz na ty Headwindy s černým ciferníkem. Jsou fakt moc krásné, ale mně tam ten den v týdnu prostě nesedí. Škoda, jinak by byly skoro dokonalé http://www.dotcom-life.com/joyful-watch/ma...-black-0002.jpg
31682 Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Špatně............. ANUÁLNÍ No právě Ale, to jsem zjistil až když jsem to v nevěřícném zděšení přečetl podruhé.
Jerrys Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Díky Skipi, to jsou ony, kéž by mi je udělali na zakázku, tak do 25tis nejlépe.
midloch Posted March 6, 2007 Author Report Posted March 6, 2007 Špatně............. ANUÁLNÍ No právě Ale, to jsem zjistil až když jsem to v nevěřícném zděšení přečetl podruhé.
Guest Kamil Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Midloch, tys mi dal! Jak jsem si přečetl název "tři uchyláci", podvědomě jsem se připravil na nějakou zvrhlost a hned v první větě jsem se dočetl, že jste pořídili první anální foto vašich kousků Já to četl stejně! Už jsem myslel, že budou dělat nějaké speciální testování Breitlingů.
31682 Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Kamil: psychiatr by z toho určitě vyvodil, že nás v dětství zneužívala dominantní vousatá prateta
Viktor Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Kamil: psychiatr by z toho určitě vyvodil, že nás v dětství zneužívala dominantní vousatá prateta Nebo spíš strýc ? Sorry, nějak se mi vybavil South Park a Uncle Fucka Song . Takys mohl Midlochu vlákno nazvat jinak a hlavně nepoužívat slovo "anualní" .
Recommended Posts