Jump to content

Recommended Posts

Posted

V sobotu jsme s mými třemi kámoši pořádně zapařili a jelikož jsme u asi šetého piva ustanovili první český Breitling VIP club, tak zároveň pořídili první anuální foto našich kousků, chystám se že napíši firmě Breitling ať v rámci založení našeho sdružení pošlou každýmu jede kousek minimálně z edice for Bentley :lol:

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to je roztomile :-)!! Je fakt, ze se malo vidi tri breitlingari pohromade. A same pekne kousky!! Jak na Vas v hospode koukali, kdyz jste to fotili?

Posted

Pekne kusky, s tym klubom to nie je zly napad, ja by som mohol zalozit Seamaster klub :), kazdy klub bude mat svoje vlakno...

Posted
No to je roztomile :-)!! Je fakt, ze se malo vidi tri breitlingari pohromade. A same pekne kousky!! Jak na Vas v hospode koukali, kdyz jste to fotili?

...po hospodě chodil pingl s falešnýma Breitling for Bentley, dali jsme mu to docela ostentativně najevo, tak to možná ještě do teď rozdýchává :lol:

Posted

Tak to jste mu to touhle vystavku dali dobre sezrat :-)!! Alespon zase jeden fakař (čti "fejkař"), kteremu spadl hrebinek.

Guest tolja
Posted
Tak to jste mu to touhle vystavku dali dobre sezrat :-)!! Alespon zase jeden fakař (čti "fejkař"), kteremu spadl hrebinek.

Pingla bych moc nedráždil,nevíš co ti do piva může nadělit =)

Posted

Hele vy tři úchyláci, měl bych dotaz. Ty prostřední brajtle, nevíš dělaj se taky s černým ciferníkem nebo nedělaj, zatím jsem je neobjevil. To by byl můj favorit. Ale jinak dobrý fotky, na to že to bylo v hospodě :D

Posted
Hele vy tři úchyláci, měl bych dotaz. Ty prostřední brajtle, nevíš dělaj se taky s černým ciferníkem nebo nedělaj, zatím jsem je neobjevil. To by byl můj favorit. Ale jinak dobrý fotky, na to že to bylo v hospodě :D

Ty se jmenují Headwind a už se nevyrábí, taky se mi líbí a myslím že jsem je viděl na Timezone i v tom černým provedení.

Posted

Hmm tak už to tam není. Jen s bílým ciferníkem. Škoda, do těch bych šel. Prostě věčná škoda, že např. Omega Planet Ocean nemá den v týdnu, jinak neváhám jdu udělat banku :D Proto když jsem uviděl Headwind, tak mi oči zatikaly.

Posted

Midloch, tys mi dal! Jak jsem si přečetl název "tři uchyláci", podvědomě jsem se připravil na nějakou zvrhlost a hned v první větě jsem se dočetl, že jste pořídili první anální foto vašich kousků :D

Posted
Špatně.............

ANUÁLNÍ  :lol:

No právě :D Ale, to jsem zjistil až když jsem to v nevěřícném zděšení přečetl podruhé.

Posted
Špatně.............

ANUÁLNÍ  :lol:

No právě :D Ale, to jsem zjistil až když jsem to v nevěřícném zděšení přečetl podruhé.

:lol:

Guest Kamil
Posted
Midloch, tys mi dal! Jak jsem si přečetl název "tři uchyláci", podvědomě jsem se připravil na nějakou zvrhlost a hned v první větě jsem se dočetl, že jste pořídili první anální foto vašich kousků :D

Já to četl stejně! Už jsem myslel, že budou dělat nějaké speciální testování Breitlingů.:lol:

Posted
Kamil: psychiatr by z toho určitě vyvodil, že nás v dětství zneužívala dominantní vousatá prateta :)

Nebo spíš strýc ? Sorry, nějak se mi vybavil South Park a Uncle Fucka Song :lol:. Takys mohl Midlochu vlákno nazvat jinak a hlavně nepoužívat slovo "anualní" :D.