Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zaprisahaval som sa ze uz nic dalsie tento rok (3 nove hned na zaciatku roku stacia) ale ked som uvidel vcera novy Halios DELFIN, hned som pisal Jasonovi s poziadavkou rezervacie cisla....

skoda ze az koncom roka budu....

Halios ma velmi prekvapuje.... momentalne ho povazujem za najoriginalnejsiu butikovu firmu, mam od nich Bluering, chcem tiez Lagunu a urcite Delfin. Uvazoval som aj nad bronzovym Tropik B ale nakoniec asi nie.

Delfin je ale ozaj pecka... zatial je k dispozicii len tento jeden obrazok (rendering). Spolu s Crepas Cayman ich povazujem za najlepsie diverky tohto roku... a to je len zaciatok... ale neverim ze oboje nieco este tento rok prekona (samozrejme v kategorii do 1000 EUR).

post-13937-084956200 1359447635.jpg

Odesláno (upraveno)

Koukal jsem na ně, není to špatný, ale u mě vítězí Tropik s keramickou lunetou.

Nevím proč, ale nějak se mi tam nelíběj ty ručky, Dauphinky by byly imho lepší.

EDIT: A možná ani ty Dauphinky ne.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

moc hezký,líbí se mi tvar indexů i ručky,není to tuctový,širší luneta...ale Caymanům nesahají ani po kotníky.I když je pravda,že jedna fotka je na posuzování dost málo...

Odesláno

hezky. maji takove prijemne ostre krivky - rucky, font cisel, bezel, markers, etc - kteryma prijemne provokuji... jsou jine nez caymany, ktere jsou takove uhlazene.

Odesláno

je to iny styl ako crepas cayman a najradsej by som chcel oboje... ale kedze tieto budu az koncom roka tak do nich pojdem, dovtedy nasetrim :)

Inak telo je 44mm diameter a dlzka tusim 49mm.

A caymany su uz asi vypredane, snad neskor nejake pouzite zozeniem... a asi aj lutujem ze som do nich nesiel...

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...