Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chtěl bych si koupit první kožený řemen a nevím, jakou potřebuji velikost. Obvod zápěstí mám 19 cm. Potřebuji normální velikost nebo XL? Dále bych si k němu chtěl pořídit kovovou sponu, a to buď motýlovou nebo flip. Jaké máte s uvedenými sponami zkušenosti, jakou byste doporučovali a kde nakoupit za rozumnou cenu?U Hirsche jsou trošku dražší.

Díky moc.

Posted
Chtěl bych si koupit první kožený řemen a nevím, jakou potřebuji velikost. Obvod zápěstí mám 19 cm. Potřebuji normální velikost nebo XL? Dále bych si k němu chtěl pořídit kovovou sponu, a to buď motýlovou nebo flip. Jaké máte s uvedenými sponami zkušenosti, jakou byste doporučovali a kde nakoupit za rozumnou cenu?U Hirsche jsou trošku dražší.

Díky moc.

Tak jsem ti směřil moje hodinky s páskem normální velikosti. I s pouzdrem a řemínkem to má 24 cm. Máš tak o 5 cm větší ruku takže je na tobě zda raději vzít řemínek XL. Sponu mám tu nejlevnější http://81.169.162.205/watchstrap-p2284h4s2...clasp_stai.html za 13 Euro. Spona je prima, ale občas trošku tlačí do ruky. Hlavní výhodu vidím v tom, že se nenamáhá tolik ohyb řemínku jako u klasické spony.

Posted

Díky moc.

Nevím, čemu říkáš XL, ale stačí ti maximálně 120/80. Mám taky 19 cm a na Hirsch Liberty mi ještě 4 dírky zbývají. A k tomu pusher nebo deployment.

Posted

Jedná se o řemeny od Hirsche. XL je 114/93 standard je 114/73. Ten XL stačí určitě, ale vybraný řemen je jen ve standardu, který je v součtu 18,7 cm dlouhý. Když tomu přičtu 3,7 cm hodinky, tak by to mohlo stačit?

Posted
Jedná se o řemeny od Hirsche. XL je 114/93 standard je 114/73. Ten XL stačí určitě, ale vybraný řemen je jen ve standardu, který je v součtu 18,7 cm dlouhý. Když tomu přičtu 3,7 cm hodinky, tak by to mohlo stačit?

určitě