Jump to content

Recommended Posts

Posted

Přeji hezký den,chtěl bych tímto poděkovat za super jednání a pomoc "Kubsonovi" při obstaraní nových hodinek.

Vzhledem k mé nulové znalosti cizích jazyků a postupu při koupi přes E-bay,bych musel ještě dlouho šetřit.

Takto se už dva dny těším z krásných Omega Seamaster a moc si to užívám!!! :-))

Takže pokud jste na tom někdo podobně jako já,neváhejte a kontaktujte Jakuba.

Takže Kubo,dík moc. Je to paráda!

Petr.

Posted

No sice jsem už Kubovi veřejně děkoval, ale jak se říká, opakování je matka moudrosti =)

Takže se také připojuji...

Posted
Přeji hezký den,chtěl bych tímto poděkovat za super jednání a pomoc "Kubsonovi" při obstaraní nových hodinek.

Vzhledem k mé nulové znalosti cizích jazyků a postupu při koupi přes E-bay,bych musel ještě dlouho šetřit.

Takto se už dva dny těším z krásných Omega Seamaster a moc si to užívám!!!   :-))

Takže pokud jste na tom někdo podobně jako já,neváhejte a kontaktujte Jakuba.

Takže Kubo,dík moc.  Je to paráda!            

Petr.

na kolik te vysly ?

Posted

2 KUBSON kazdeho je potreba pochvalit a jen nektery na to muze byt hrdy a to byt muzes. Long

Posted

Za chvíli je tu volba nového prezidenta... Možná bys měl šanci, základnu příznivců máš slušnou :)

VOTE KUBSON !!! :D

Jinak já také děkuji. Sice tehdy aukce nedopadla, protože jsem nebyl ochoten dát tolik peněz, ale oceňuji tvoji pomoc a perfektní přístup.

Posted

Každý kdo jednal s Kubsonem zná jeho ochotu pomoci a perfekní přístup k ostaním. Beru ho jako velmi spolehlivého a solidního obchodníka. Nikdo mu zásluhy nebere, ale jsem proto ustat ve chválení, protože by se tento thread plnil jenom slovy děkuji atd. :). Snad se na mne za to Kubson zlobit nebude.Ahoj jfk

Posted

já bych taky prosil o smazání téhle diskuze, protože manželka už uvažuje o tom že se zaregistruje a řekne k tomu něco svého :D

ale děkuju moc za vaše slova

Posted
já bych taky prosil o smazání téhle diskuze, protože manželka už uvažuje o tom že se zaregistruje a řekne k tomu něco svého :D

:D ...... myslím,že naše manželky by měly mít svatozář ....... moje tedy určitě ;)

Všechny budou kanonizovány ;)

Posted

Myslím, že vím co by psala, že se nám věnuješ na úkor rodiny nebo se pletu?