Guest Kamil Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Včera v noci jsem našel tohle schéma a promtně stáhnul, dnes už mi to nejde, nemůžu to najít znovu. Třeba se to někomu hodí, já osobně bych někdy vyrostl, na info lince *11 než se dopracuju přes automat na živého člověka nebo na to, co zrovna potřebuji. Je tam napsáno: "Pouze pro vnitřní potřebu!", to si nemohu nechat jen pro sebe. M
afrikab Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Včera v noci jsem našel tohle schéma a promtně stáhnul, dnes už mi to nejde, nemůžu to najít znovu. Třeba se to někomu hodí, já osobně bych někdy vyrostl, na info lince *11 než se dopracuju přes automat na živého člověka nebo na to, co zrovna potřebuji. Je tam napsáno: "Pouze pro vnitřní potřebu!", to si nemohu nechat jen pro sebe. http://img182.imageshack.us/img182/7224/op...obsluha0iz2.jpgM Hehe, jsem opravdu rad, ze mohu volat na linku pro vyznamne zakazniky.
Jeremy Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Kolik je číslo na linku pro významné zákazníky? Mám firemní O2 a nikdo mi ji neřekl. :-O .. takže taky po půhodině mačkání knoflíků a poslouchání debilního automatu mám chuť ten mobil rozšlapat..
Recommended Posts