Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdar, chtel bych se zeptat, zda neexistuje na netu nejaka stranka, kde by byli modely hodinek nebo obrazky hodinek, oboji v zivotni velikosti (1:1) ??

Posted

No na nektere hodinky nemuzu narazit v hodinarstvi, tak chcu priblizne is predstavit jestli by mi sedeli (napr. Seika 5 Aviator v cerne barve, v jinem topicu mi rikali ze to je tak akorat na babskou ruku, ale me neprijdou zas tak maly, a navic v Olomouci ji nikde nemaji na porovnani...takze aspon ten model 1.1 by se hodil :))

Posted

Zdar Ríšo, jestli si vzpomenu, tak ti v týdnu přinesu seika s průměrem 37 mm.

Posted

Já trochu nechápu jak si to myslel :-)

Co je to reálná velikost, když máme každý jinak veliký monitor a do toho rozlišení.

Posted

no to je sice pravda, ale kdyz mas model 1:1, tak muzes mit rozliseni jake chces, ale na te fotce budou hodinky vypadat vzhledem k te ruce porad stejne :)

Guest tolja
Posted

Seika5 Ti budou na ruce"malý"-vlastní zkušenost,ale klidně si je kup,je to za málo peněz hodně muziky.Alespoň už nebudeš muset vytahovat tydlifón,když budeš chtít vědět kolik je hodin =)

Guest tolja
Posted

Asi Ti to přijde divné,ale monstra na mne nepůsobí dojmem velkých hodinek.Je to jen pořádný kus oceli.Myslím,že můj subjektivní pocit z velikosti hodinek pochází z poměru velikosti pouzdra k velikosti číselníku.Čím je rozdíl menší,tím lépe hodinky opticky klamou =) .V neděli jsem si na blešáku koupil "velký" Poljoty,a jak jsem byl doma překvapenej,když šuplera ukázala pouhých 35mm!

Posted

tak vidis :) no uvidime, kamos mi donese ukazat Seika 37 mm tak uvidim jak se to bude ci nebude vyjimat na moji ruce...

Posted
no to je sice pravda, ale kdyz mas model 1:1, tak muzes mit rozliseni jake chces, ale na te fotce budou hodinky vypadat vzhledem k te ruce porad stejne :)

No vzhledem k ruce jo. Pokaždé, když vyfotíš hodinky na ruce, jsou k ní v pomeru 1:1 to ani jinak nejde :), ale tys chtěl internetem protáhnout... "takze aspon ten model 1.1 by se hodil"

Já bych za akurátní bral ty milimerty, to je léty prověřený standart v měření :) Nakonec rada s vystříhnutím nebyla od věci, já si taky na pomoc před koupí vzal pravítko.