Přejít na obsah

PRIM manufacture - Group


Doporučené příspěvky

Jo,jo - přesně tam jak píše Bert mne to "praštilo" do očí". Chvíli jsem "obrátil oči v sloup" (jsem navíc postižen "technickým chronomagorismem" - snad chápete) a pak si poprskal smíchy klávesnici a monitor - myš byla uchráněna, tu jsem křečovitě svíral v ruce. :D  :D  :D  :lol2:  :lol2:  :lol2: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je brutální, když tohle napíše firma, která mi servisovala jejich renovované hodinky na třikrát, plus poprvé ohnuli minutovou ručku a podruhé udělali flek na sekundové ručičce. Já se u nich nedivím už ničemu  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím proč to tak vnímáte, jiné firmy si toho taky načmárají, jak jsou nejlepší atd. A jinak, je to pro běžné konzumenty, né pro pár fanoušků.

Ale i běžný informovaný konzument je celkem schopen rozlišit, co je p.čovina a co ne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím ctěné osazenstvo, měl jsem původně myšlenku nechat do firmy udělat pár kousků "custom" Primek s tím, že - v obecné rovině - jde mechanicky o solidně vyrobené hodinky vlastní provenience (já vím, ta Ronda...). Jak tu ale čtu zkušenosti majitelů hodinek, které se nemusí bát cenového srovnání se střední swiss třídou, tak mě to nadšení do marketingové akce trochu přechází. Má podle vás smysl udělat malou sérii vlastního návrhu pro VIP zákazníky, nebo si tím spíše zadělám na ostudu při reklamacích ? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chybka sa proste vludi, len proste u ELTONu to o cosi viac naserie, lebo si tam clovek priplaca nemalu cast ceny za "individualitu" proste ze to nesekaju jak bata cvicky, no tak by sa im hadam az tolko nestalo keby to pred odoslanim individualne aj zkontrolovali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Rolády jsou dobrý :-). Jak říká jedna kolegyně: diamantem neurazíš.

Kdybych chtěl "upomínkový předmět", tak zase pořídím 200 flašek z nějakého soukromého sklípku, kde si kvalitu osobně ohlídám :-). Nebo nějaký reklamní čas v TV, jak jsme to udělali nedávno.

Pokud ale někomu věnuji Primky, tak mu - předpokládám - dávám kus historie české mechaniky, na kterou bych měl být aspoň zčásti pyšný a tedy jí věřit. Nemluvě o ceně.

Upraveno uživatelem TomiTT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...