Přejít na obsah

Mühle-Glashütte S.A.R. Flieger Chronograph


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Gratulace k opravdu krásným hodinkám :notworthy: Výborný přístup Chronoshopu, konec konců jako vždy, musím si najít čas a zajet se tam mrknout, ale mám strach, že tato naštěva mě bude stát dost kaček :D S kalibrem si opravdu hezky pohráli, těm hodinkám celkově asi není co vytknout"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkně jsi to napsal Laďóšu! Ty fotky z Ajfouna ke mě mohly být sice trochu víc schovívavé....ale možná mě díky tomu vezmou jako dabl až bude potřeba v nějakém mumiovém dílu zabít hrdinu obzvláště zavrženívhodným způsobem do Holyvůdu. hang.gif.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak se názory časem liší http://forum.chronom...__1#entry418459 .

 

 

Hezky jsi to trefil, ale něco jiného je asi vidět je naživo, seknout sem k tomu příběh a nebo před nějakou dobou tady pouze skouknout odkaz na fotografie.

 

Také je potřeba říci, že to je hodně o Kubovi Cyrdovi a klukách z Chronoshopu obecně, také je potřeba nezapomínat na cenu hodinek nákupní a cenu prodejní. ( uvidíme za kolik se budou prodávat z druhé ruky ? ) Tento kousek jde dle mého již kousek od Fortisu a to nejen barvami . Závěrem jen , že jsem MG měl také tak před cca 6 lety a unich prostě musím upřednostňovat ty černé číselníky a bílé ručky. Pro mne jako člověka nosíc hodinky na pravé ruce by ty čítače asi znamenali po týdnu strup jak Paroubkova bradavice. :-)

 

Nezapomeň prosím na to co tady někdo psal včera nebo kdy, že tady před cca 6 lety byl jeden z vrchollů Omega PO a každý se někam šine, někdo rychle a druhý pomaleji , no a další .....

 

 

 

HODINKY HEZKÉ !

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ku zmenám názoru - pamätám si, že aj PO, keď sa objavili, boli prijaté s rozpakami pri porovnávaní s SMP, bola im vyčítaná nuda, ale potom sa to predsa len prelomilo. Človek sa vyvíja, to by mal každý chronomagor vedieť. Len si spomeňte, čo všetko ste nosili ma ruke, ako ste boli nadšení každými novými hodinkami a kdeže všetky sú...

A k Muhle - kvalitou dokáže každého rýchlo presvedčiť, stačí si dať niečo od tohto výrobcu na ruku. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Díky, to je dobrá p...l, ten link :D

V roce 2010 se mi nelíbily, teď pro změnu ano a moc. To je hrůza, já měním názory jak patnáctka, co chce přijít o věneček a furt se nemůže rozhodnout s kým.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vláďo, tak ti ještě jednou moc gratuluju, je to sice velký skok od Aquačů, ale mají určitě něco do sebe! Na ně potřebuje člověk odvahu, kterou já zatím nemám, jsem hold takovej ten hlavní proud:-) ...až bude čas tak se i já pochlubím a můžeme příběh uzavřít.

 

Jinak ke změně názorů - já jsem přesně ten typ, za tu dobu co jsem zde se mi polovina hodinek přestala líbit a druhá naopak, jsem zvědavej za 5 let...ale to je podle mě jedno z kouzel teto záliby

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...