Jump to content

Recommended Posts

Posted

Panerai všechny modely označené 8 days power reserve. Řekl bych, že 8 dní je v současnosti maximum u běžně nabízených modelů hodinek.

Posted
Panerai všechny modely označené 8 days power reserve. Řekl bych, že 8 dní je v současnosti maximum u běžně nabízených modelů hodinek.

sakra nepredelavejte si ty avatary kdo se pak ma vyznat :-)))

Posted

V nějakém starším vláknu tady někdo upozorňoval na velmi zvláštní hodinky - vypadaly jako stará registrační pokladna a byly strašlivě drahé - a ty měly rezervu chodu 31 dnů. Natahovaly se kličkou.

Posted

sakra nepredelavejte si ty avatary kdo se pak ma vyznat :-)))

grga_pitic: To není předělávání, ale celková harmonizace prostředků vyjadřujících mé já na zdejším fóru. Změnou avataru jsem vizuálně doplnil osobní podlinkový text, který teď dává mnohem větší smysl a více vystihuje změnu mé osobnosti vlivem trvalé účasti na chronomagu :D

Posted

To magor: Máš pravdu! Musí se natáhnout až v pátek, aby měly desetidenní rezervu! :D

To mechano: Jsem jedinec velmi chabé mentality, takže se omlouvám, ale neGůůgloval jsem a co je to bouillon už vůbec netuším! :/

Posted
To magor: Máš pravdu! Musí se natáhnout až v pátek, aby měly desetidenní rezervu! :D

To mechano: Jsem jedinec velmi chabé mentality, takže se omlouvám, ale neGůůgloval jsem a co je to bouillon už vůbec netuším! :/

toto o bouillonu říká slovník cizích slov :)

Slovo:bujon, bujón, bouillon

Výslovnost:bujon

Význam:? 1. silný masový vývar

? 2. živný roztok, půda pro kultivaci bakterií

Posted

toto o bouillonu říká slovník cizích slov :)

Slovo:bujon, bujón, bouillon

Výslovnost:bujon

Význam:? 1. silný masový vývar

? 2. živný roztok, půda pro kultivaci bakterií

hmm... když už jsme u toho jídla tak, mám skvělý recept na moji oblíbenou indickou polévku:

1) nakrájíte na kostičky 225g brambor a společně s nakrájenou velkou cibulí a česnekem je lehce pár minutek osmahnete na oleji.

2) přidáte lžičku garam masaly, lžičku mletého korianddu, lžičku mletého kmínu a chilli dle chuti

3) přidáte 9 dl zeleninového vývaru a na mírném plameni vaříte 20 minut

4) přidáte 100g mraženého hrášku a malý jogurt a chvíli povaříte

5) dosolíte a opepříte dle chuti

jednoduše skvělé.

Když o tom tak uvažuji, tak je čas na druhou vydatnou večeři. Lednice volá:)