siki Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Zajimalo by me,ktera hodinarska firma vyrabi hodinky s nejvetsi vydrzi na jedno natahnuti?
farářskej Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 co já vím, tak třeba Pellaton od IWC má rezervu osm dní - stejně jaako Jaeger-LeCoultre u několika modelů (možná u většiny).
MarvinX Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Panerai všechny modely označené 8 days power reserve. Řekl bych, že 8 dní je v současnosti maximum u běžně nabízených modelů hodinek.
grga_pitic Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Panerai všechny modely označené 8 days power reserve. Řekl bych, že 8 dní je v současnosti maximum u běžně nabízených modelů hodinek. sakra nepredelavejte si ty avatary kdo se pak ma vyznat :-)))
dubraro Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 V nějakém starším vláknu tady někdo upozorňoval na velmi zvláštní hodinky - vypadaly jako stará registrační pokladna a byly strašlivě drahé - a ty měly rezervu chodu 31 dnů. Natahovaly se kličkou.
MarvinX Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Panerai všechny modely označené 8 days power reserve. Řekl bych, že 8 dní je v současnosti maximum u běžně nabízených modelů hodinek. sakra nepredelavejte si ty avatary kdo se pak ma vyznat :-))) grga_pitic: To není předělávání, ale celková harmonizace prostředků vyjadřujících mé já na zdejším fóru. Změnou avataru jsem vizuálně doplnil osobní podlinkový text, který teď dává mnohem větší smysl a více vystihuje změnu mé osobnosti vlivem trvalé účasti na chronomagu
VS Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Roční hodiny pod skleněným poklopem nepočítáte?
Jumbo Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Patek dělá náramkové s i bez tourbillonu s rezervou 10 dní.
mechano Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Patek dělá náramkové s i bez tourbillonu s rezervou 10 dní. Sis to špatně přečet v Gůůglu . Správně je : "v pátek bez bouillonu....."
Jumbo Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 To magor: Máš pravdu! Musí se natáhnout až v pátek, aby měly desetidenní rezervu! To mechano: Jsem jedinec velmi chabé mentality, takže se omlouvám, ale neGůůgloval jsem a co je to bouillon už vůbec netuším! :/
farářskej Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Vacheron Constantin má rezervu 250 hodin na modelu Saint-Gervais... udělali je ale jen v limitce 55 kusů.
roon Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 To magor: Máš pravdu! Musí se natáhnout až v pátek, aby měly desetidenní rezervu! To mechano: Jsem jedinec velmi chabé mentality, takže se omlouvám, ale neGůůgloval jsem a co je to bouillon už vůbec netuším! :/ toto o bouillonu říká slovník cizích slov Slovo:bujon, bujón, bouillon Výslovnost:bujon Význam:? 1. silný masový vývar ? 2. živný roztok, půda pro kultivaci bakterií
safi Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 To magor: Máš pravdu! Musí se natáhnout až v pátek, aby měly desetidenní rezervu! To mechano: Jsem jedinec velmi chabé mentality, takže se omlouvám, ale neGůůgloval jsem a co je to bouillon už vůbec netuším! :/ toto o bouillonu říká slovník cizích slov Slovo:bujon, bujón, bouillon Výslovnost:bujon Význam:? 1. silný masový vývar ? 2. živný roztok, půda pro kultivaci bakterií hmm... když už jsme u toho jídla tak, mám skvělý recept na moji oblíbenou indickou polévku: 1) nakrájíte na kostičky 225g brambor a společně s nakrájenou velkou cibulí a česnekem je lehce pár minutek osmahnete na oleji. 2) přidáte lžičku garam masaly, lžičku mletého korianddu, lžičku mletého kmínu a chilli dle chuti 3) přidáte 9 dl zeleninového vývaru a na mírném plameni vaříte 20 minut 4) přidáte 100g mraženého hrášku a malý jogurt a chvíli povaříte 5) dosolíte a opepříte dle chuti jednoduše skvělé. Když o tom tak uvažuji, tak je čas na druhou vydatnou večeři. Lednice volá
noname Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 A. Lange má snad nějaký nový model s reservou 1 měsíc. Vypadají společensky, ale mají průměr ca. 45 mm.
terpentyn Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Já nevím, ale když do kvarcek dáš místo normální baterie vysokokapacitní monočlánek velikosti "buřt" tak by to mělo jít tak deset let ;-)
Recommended Posts