Jump to content

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zásadně ne, kromě koupání a to už taky nemusím, protože Seiko Divers zvládnou všechno.

Bez hodinek si připadám tak nějak jako nahej.

Co ostatní?

Posted

Občas na spaní a občas o do sprchy, podle toho, co je zrovnana ruce ... Vostoky jedu nonstop, Prim cal 50 zase beru jen na výjimečné příležitosti ... . A samozřejmě existují momenty, kdy se hodinky jaksi nehodí ...

Posted

Ja ich davam dole vzdy, ked pridem domov a odlozim do krabicky, je to taky zvyk, ked som mimo domova, tak si pripadam bez hodiniek ako bez ruky, ale doma mi nejako na ruke prevysuju :)

Posted

Ja uz taky skoro vubec,jen ve fitku kdyz obcas zajdu. Pres vojnu jsem je mel nonstop,az se mi pod nimi zacala na ruce delat nejaka vyrazka.:-) Tak jsem je vzdycky na tyden hodil na pravacku a byl klid:-)

Posted

Taky sundavam po prichodu domu, protoze jdu hned ven s psikem a na to si beru stare celotitanove quartzky...

edit: Ted me tak napada, ze bych je na ruce mit ani nemoh. Mam maly hyperktivni stene a myslim, ze by to pro nej byla neodolatelna hracka... Hlavne ten kozenej reminek. Uz mu jeden aligator padnul za obet (ne muj)...

Posted

Poslední měsíc je sundávám jen na trénink, jinak s nimi spím jsem zvyklej se v noci probudit a mrknout kolik je, dokonce jsem si úplně zvykl na jejich váhu a vůbec mi to nevadí, naopak na ruce bych lehký hodinky už nesnesl.

Posted

Ja si ich dávam dole keď idem spať, keď sa doma sprchujem (na plavárni ich mám na ruke) a keď cvičím. Na beh si dávam iné.

Ale mám quartzky, neviem či sa to počíta :)

Posted

Pro sikiho : Jednou jsem se s kolegou pohádal, že prej si koupil titanový hodinky s titanovým tahem, kvůli antialergičnosti a prej se mu dělala vyrážka taky, takže je musel sundavat a titan prej stojí za ho.... Ale, když jsem se podíval na jeho hodinky, takovej humus mezi článkama a stěžejkama, že jsem se ani nedivil jeho vyrážce. Mezi článkama by klidně rostla řepka olejka :D Takže nejen pro sikiho, vyrážka není z titanu ani z nerezu, ale z toho humusu, co je tam zanesenej. Doporučení : myjte hodinky i tah kartáčkem na zuby a třeba dušbádem a nebudou problémy s vyrážkou :)

Posted

hodinky si po příchodu z práce svlékám (stejně jako ostatní věci), abych se mohl převléci a vzít si něco cool - tedy i jiné hodinky. No a na noc...nekdy na ruce, nkdy přímo na polštáři. Protože rád usínám s uklidňujícím tikáním...nojo, diagnóza, já vím :-)

Posted

taky doma sundávám. akorát poslední dobou mi ocelový tah u mých Invicta začal troch černit ruku. nevzpomíná si někdo na vlákno nebo diskuzi o tomhle tématu, která tu kdysi proběhla?