roon Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Uvažuji o koupi jednoho z těchto dvou modelů, tak by mě zajímal váš názor, na to který je podle vás hezčí.
kubson Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 ty na fotce 3 a 4 a na páté vlevo.. po těch pasu už dlouho ale za rozumnou cenu ve slušném stavu je to trochu problém.. nicméně jsou supr
safi Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Ty druhé se kromě tmavě zeleného dělaly i v černém (aneb foto č. 3). Trošku mi připomínají Omegy :-) ale jen trošku. Před časem jsem na ty zelené koukal na ebay a už už jsem chtěl kliknou na "buy it now". Nakonec jsem odolal :-)
safi Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Každopádně výhoda tohoto použitého kalibru je dostupnost náhradních dílu. Seiko chronograohů je na ebay dost :-)
grga_pitic Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 fotka c. 3 a 4 - sakra to je velika krasa, ale velika - s jinym paskem to bude extra kousek
roon Posted March 17, 2007 Author Report Posted March 17, 2007 tak děkuji všem za názor, teď se uvidí jak budu úspěšný při dražení
Recommended Posts