spiderer Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Zdravím Vás všechny na chronomagu, někdy před týdnem jsem náhodou, skoro až čirou vygůglil toto fórum a posledních pár dní nedělám prakticky nic jiného, než že pročítám jednotlivá vlákna a kochám se v tématu "nové přírustky" ;-) Nejsem sice znalec co se hodinek týče, ale i to se může někdy změnit (čehož se možná i trošku obávám, když vás tady tak sleduji - není to myšleno rozhodně nijak zle :-), ale vzhledem k tomu, že tu mnoho z Vás má přehled (často podle diskuzí, kterými jsem se prokousal i nadhled, který je někdy možná i důležitější), rád bych Vás požádal o radu. Plánuji, zvažuji, beru jako možné řešení :-) že si někdy v blízké době udělám radost a koupím si nové hodinky a rád bych znal Váš názor, podle čeho je dobré hodinky vybírat. Pro mě je vždy u podobných věcí na prvním místě design, s tím už teď asi nic neudělám, každopádně i ten zbytek má určitě svoji váhu a svůj význam a já bych rád zjistil co je důležité více a co méně (případně vůbec). V současné době jsem uvažoval o těchto hodinkách, Omega Planet Ocean 2201.50 - http://www.watchesonnet.com/2201.50.html?f...Collection=true Omega Seamaster Aqua Terra 2503.33 - http://www.watchesonnet.com/2503.33.html?f...Collection=true ktere me po designové stránce naprosto uchvátily a já bych se Vás rád zeptal, zdali je možné najít třeba právě k Omegám nějakou stránku s více fotografiemi, povídáním atd. případně jestli máte nějaké doporučené eshopy, případně kamenné prodejny, kde se dobře nakupuje, protože když jsem koukal na ceny nejen těchto, ale i jiných podobných hodinek v ČR byl jsem dost zděšen a vím, že je možné například po Evropě získat přeci jen zajímavější ceny, případně za vodou také, hlavně díky příjemnému kurzu USD-CZK. Díky za info a ještě jednou, posílám pozdrav všem členům fóra. Michal Buchta
grga_pitic Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Baker ma pravdu - tohle ti tady rekne kazdy. A nespechej. Pokud budes kupovat neco drazsiho rozhodne je dobre si to omakat, v realu vypadaji prece jen jinak. Ja dodrzel vsechny postupy, cetl, hledal, zkouse a stejne svoje omegy nenosim, protoze to nakonec nebylo ono :-))))
spiderer Posted March 17, 2007 Author Report Posted March 17, 2007 Diky za postrehy, urcite to nebude koupe behem 14-ti dni po internetu, takovej blazen nejsem a rozhodne nechci vyhodit nekolik desitek tisic za hodinky ktery mi budou lezet doma na stole a nebudu je chtit nosit. Ja jsem si zvolil nasledujici postup vyberu, nevim jestli je spravny, kdyztak me opravte :-) 1) Vybrat si nejaky konkretni typ/typy - ktere se muzou menit (stejne jako tomu bylo do ted) 2) Zjistit si detailni info + orientacni cenu 3) Podivat se na ne v realu, zjistit jestli se mnou dychaji nebo jestli "jen tak jsou" na ruce a ja z toho nemam zadny pocit 4) Dale hledat dalsi moznosti a brouzdat po chronomagu 5) Nekolikrat pravdepodobne zopakovat body 1-4 6) Rozhodnout se az budu citit, ze je to to co chci 7) Jit na nakup :-)) Urcite si je nekoupim zitra a myslim, ze ne za mesic, mozna budu rad kdyz to zvladnu behem roku 2007, zalezi na mnoha okolnostech :-)
spiderer Posted March 17, 2007 Author Report Posted March 17, 2007 Baker ma pravdu - tohle ti tady rekne kazdy. A nespechej. Pokud budes kupovat neco drazsiho rozhodne je dobre si to omakat, v realu vypadaji prece jen jinak. Ja dodrzel vsechny postupy, cetl, hledal, zkouse a stejne svoje omegy nenosim, protoze to nakonec nebylo ono :-)))) Muzu se zeptat proc je nenosis? :-)
grga_pitic Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Baker ma pravdu - tohle ti tady rekne kazdy. A nespechej. Pokud budes kupovat neco drazsiho rozhodne je dobre si to omakat, v realu vypadaji prece jen jinak. Ja dodrzel vsechny postupy, cetl, hledal, zkouse a stejne svoje omegy nenosim, protoze to nakonec nebylo ono :-)))) Muzu se zeptat proc je nenosis? :-) Uz jsem to tady psal (spatne ctes :-)))) proste to neni ono - neszili jsme se - podlehl jsem tomu ze chci mit Omegy ale nakonec proste kouzlo nefungovalo.
spiderer Posted March 17, 2007 Author Report Posted March 17, 2007 Tak to je to ceho bych nechtel dosahnout, proto musim zvazit vsechna kdyby :-))
snatch20 Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 som tiez majitelom PO (chronograph)a zatial taka polovicna spokojnost, prvy kus bol 2 krat v zaruke v oprave a nakoniec som si vydupal cisto nove hodinky. takze k spolahlivosti mala trhlina, ale dizajnom su myslim velmi pekne
Guest Kamil Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 som tiez majitelom PO (chronograph)a zatial taka polovicna spokojnost, prvy kus bol 2 krat v zaruke v oprave a nakoniec som si vydupal cisto nove hodinky. takze k spolahlivosti mala trhlina, ale dizajnom su myslim velmi pekne Co jsi mel za zavady, ze byly 2x v oprave?
snatch20 Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Co jsi mel za zavady, ze byly 2x v oprave? kedze ich otvorit nemozem(aj tak by som sa v tom nevyznal....som lem pouzivatel)tak neviem....prvky krat len general udrzba....druhy krat hodinky zastali a nieco v nich vymenili, co to bolo netusim a nevedeli mi to povedat ani u dealera(som momentalne v sydney a hodinky boli posielane do melbourne)...po vrateni mi za 5 hodin zastali co ma riadne vytocilo a na druhy den som dostal cisto nove...takze zaverom to vyzera ze servis omega v melbourne nie je ziadna slava...no aspon mam nove hodinky teraz
Recommended Posts