Přejít na obsah

mizení příspěvků


Doporučené příspěvky

K uzamceni sekce ostatni jdu sice s krizkem po funuse, ale podporuju Kamila. Cas od casu je potreba demonstrativne projevit silu a ukazat, ze neni mozne aby si kazdy delal co chce...kdyz je k tomu duvod, a tady nejspis opravdu byl. Problem Chronomagu je v tom, jakymi lidmi je tvoren. Je tady velka koncentrace silnych individui. Majitelu, reditelu, manageru rady firem... Ti vsichni uz davno odvykli tomu, ze jim nekdo rika co smi a co ne. A to kdekoliv (forum, hospoda, hotel...). Oni rozhoduji. Ve vsem. A samosebou nejlip... Samozrejme to o kazdem neco vypovida a celkovy pohled neni prilis vesely. Chronomag je o hodinkach (ale i o jinych krasnych vecech). A krasne hodinky a jine krasne veci jsou drahe. Takze logicky tady ani jini lide byt nemuzou. Uroven jednotlivych diskusi i celeho Chronomag fora je primo umerna urovni jednotlivych clenu. A jak vidno, hezke pokoukani to zrovna neni...minimalne cas od casu.
Tim samozrejme nechci rict, ze absolutne vsichni majitele, reditele, manageri jsou hulvati. Porad je tady dost slusnych clenu (at uz zvazenych nebo nezvazenych, manageru nebo podrztasku), kterych si vazim a rad si od nich neco prectu. Doufam, ze v budoucnu jejich pocet bude stoupat.

 

Jen můj názor...

  :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 448
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo o tom je totiž život a svět...

 

Mě tady třeba zase strašně irituje to nekonečný plácání po zádech, falešný klanění a umělá slušnost... Zlatej YPO nebo třeba Zmizík který ti řeknou všechno na plnou hubu...

Tak, ja bych s tebou mile rad souhlasil.

Ale nemuzu, protoze bys to bral jako placani po zadech, falesny klaneni nebo jako umelou slusnost.

U nas na to mame vetu, kterou si muzes vylozit na dva zpusoby:

" To je dobre jak cyp! "

Tak si neco z toho vyber. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.....Je tady velka koncentrace silnych individui. Majitelu, reditelu, manageru rady firem... Ti vsichni uz davno odvykli tomu, ze jim nekdo rika co smi a co ne. A to kdekoliv (forum, hospoda, hotel...). Oni rozhoduji. Ve vsem. A samosebou nejlip... 

Myslím, že je možný i druhý pohled: a to, že někteří tady mohou využívat anonymity fóra k tomu, aby siláckými výrazy vzbudili dojem velkého machra, zatímco v běžném životě, ať již v práci nebo doma hrají jen druhé housle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na všech fórech co jsem byla platilo "maminka a admin mají vždycky pravdu" a já to respektovala, respektuju a respektovat budu. Taky se na nich všech i po letech můžu zalogovat. :-) A moc dobře vím, co mají admini v "zákulisí" za záhul, včetně rozhořčených a ukřivděných SZ "proč tohle, proč tamto". Chci tu být, jedu podle pravidel. A jo, znám to, někdy se i já změním v tu hašteřivou nánu, co si pak řekne, že ten čas mohla někde jinde utratit líp. Ale to se stává když se mám o co hádat, jsem-li nová, mlčím, čtu, pokud se blbě zeptám, poděkuju a omluvím se, pokud se zeptám dobře, poděkuju stejně. V drtivé většině se mi tenhle postup vyplatil.

Upraveno uživatelem Vlcacka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už téměř šest let moderuju (spolu s pár kolegy) jeden autoklub resp. diskusní fórum o autech jisté německé značky. Registrovaných členů je v současnosti necelých třináct tisíc, ale číslo je velmi vágní, docela aktivních snažících se hlavně poradit a pomoci je tak kolem padesáti a osobně se nás zná asi stovka. Platilo, platí a platit snad i dál bude, že o rozhodnutích a názorech adminů se nediskutuje, tečka. Je fakt, že diskuse tam probíhá v mnohem poklidnějším tónu než tady a v naprosté většině to je "mám takový a takový problém a potřebuju poradit, pomoci." Ale lidi se k sobě chovají slušně a pokud ve vlákně náhodou zajiskří, stačí upozornění a je klid. Takový hukot, jako tady, jsem tam ještě nezažil a doufám, že nezažiju. Nicméně i kdyby snad, banány by lítaly jako když chumelí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ehm, co jsem tím chtěl vlastně říct - podobné plamínky je dle mého soudu nezbytné hasit (kolega Hasič laskavě promine...) už v zárodku u jednotlivých podpalovačů a ne čekat, až se rozhoří a spojí v jeden velký oheň, jak se stalo tady. Chápu, že v případě lidí vzájemně známých či kamarádů je to docela těžký, ale pravidla jsou nějak nastavena a jsou tu od toho, aby se dodržovala (pacta sunt servanda), a pokud varování nezabere, tož prostě z hrušky dolů! Moudrý podpalovač to pochopí buď hned nebo později a ne-li, má prostě na nějakou dobu smolíka, hausarest. Když se to nechá rozjet, člověk najednou pořádně neví, co s tím, a velkým proudem vody zlije i všecko (všechny) ostatní kolem... :mellow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...