Přejít na obsah

Upgrade (nová verze fora) / Problémy sem!


PTiCA

Doporučené příspěvky

Já chápu, že asi není žádná legrace vyladit všechny vzniknuvší problémy po spuštění nového fora a z tohoto vlákna příslušní admini čerpají, ale chybí mi tu trochu zpětná vazba, jestli po upozornění na konkrétní problém s tím někdo něco dělá. Moje problémy stále převládají a myslím, že i ostatním členům. A odpovědi žádné a zlepšení zatím také ne. Nekritizuji, jen se ptám a upozorňuji. Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

az na par drobnosti jsem si uiz zvykla a jede to slusne -  jen mne bohuzel pomaleji, nez predchozi verze, hlavne kdyz chci napsat zpravu nebo prispevek - celkove jsem asi na 90% spokojen

:rolleyes:

co je ale masakr a hruza, jak jsou vyreseni ti smajlici !!

<_<

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prečo ma to vždy v každom vlákne hodí hneď na spodok stránky a tam bliká kurzor na dakom blbom www.facebook.com????? Celkom ma to vytáča..

to vypada ze mas v prohlizeci stary plugin facebooku v prohlizeci.

 

 

 

 
 

dost často tahle hláška,dřív to nedělalo nikdy. (Android)

kdy se ti to stava? Pri najeti na stranku nebo pri odpovedi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u tohoto tematu "upgrade.." kliknu na sledovat toto tema a v ve svem profilu v zalozce bsah ktery sleduji se mi zobrazi ze sleduji forum upgrade, ale proc mi toto same nefunguje u sekce Prodam.. tam kliknu na sledovat a ve svych sledovanych tematech nic nevidim a nechodi mi ani zadne mejly??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já stále příspěvek 341. Není někde chyba u mě?

Myslím že ne, mám to stejně. Navíc se už celkem dlouho "řeší" tmavé schéma. Nefungují mi smajlíky - když chci zobrazit všechny nenačtou se žádné. Při vkládání více fotek do příspěvku mně to nevrací na adresář s uloženýma fotkama, ale na hlavní. Fórum mi připadá nepřehledné a pomalé. Množství SZ se nezobrazuje správně, případně se nezobrazuje vůbec. Musím vždy listovat na konec SZ. Atd.

Myslel jsem že si zvyknu, ale zatím mně to nějka moc nebaví. V čem přesně je toto fórum lepší? Ve starém toto všechno fungovalo. A jak se řeší připomínky z tohoto vlákna?

Většinou si na nic nestěžuju, ale tady jsem trávil celkem dost volného času, stejně jako mnoho dalších,  a v poslední době mně tyto věci dost odrazují.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...