Maxel Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 (upraveno) Pořád ho máš? Fajné Upraveno 11. května 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandak Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Mas s tim osobni zkusenost? Ganzo me zajima, obecne je lidi v recenzich vychvaluji az podezrele moc Edit: Myslim samozrejme i noze od Ganzo.Mám ty kleště v černé barvě asi 14 dní a vše je v pohodě. Nožů Ganzo mám několik, většinou objednány z Číny a jeden kus mě přišel s nevycentrovanou čepelí, jinak všechny ostatní naprostá paráda. Ceny většinou do 20 dolarů. Pokud někdo hledá levný nožík mimo Ganzo a nevadí mu inspirace sebenzou, tak tohle je taky super: http://www.gearbest.com/pocket-knives-and-folding-knives/pp_620961.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Tak další kus od kamaráda na světě- Pracovní název No.2. Technika obdobná jakou No.1. Ocel N690 kaleno na 59Hrc střenka fibr a nádor akátu, pouzdro hovězi kůže. Vše vlastní výroba amatéra nadšence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Po dlouhé době jsem si pořídil nůž - můj první gravitační nůž. Výrobce Bohdan Chalupný. Čepel N690, střenky nádor břízy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibb Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Podle recenze vypadal dobře. Nepřekáží ta pojistka na ručce? Trochu mi přijde, že by mohlo dojít k nechtěnému zavření při používání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Pokud se drží v pravé ruce, spodní část ukazováku tlačí na pojistku a tím ji ještě jistí - takže k zavření dojít nemůže. Taky jsem se toho bál, ale není to problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 (upraveno) Tak tyhle dva kousky jsou opravdu parádní, hlavně ten gravitační je pecka... 2Traveller: že pojistka nepovolí při bodnutí bych věřil, ale jak je to třeba s vůlema při řezání - neviklá se ta čepelka? Upraveno 17. května 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Čepel se trochu viklá, ale není to žádná hrůza. Když to srovnám třeba s OTF do Microtechu, tak jsou na stejné úrovni. Rozhodně nemám špatný pocit ze stavby nože - podle mě je velmi dobře a pevně zkonstruován. Jsem mile překvapen. Jinak prodejce inzeruje na Fleru - stačí zadat gravitační nůž. Má i jiné typy, pevné nože, nože ve vycházkové holi. Ty se mi taky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Moja nova hracka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Tip na darek pre americkeho policajta? Je to pre muza najlepsej kamaratky mojej nastavajucej, ktori pridu na svadbu. Naspat ho budu mat v batozine, takze taky ktory splna vsetky poziadavky na bezproblemovy transport do usa.Cenovo cca 75eur, swiss made alebo czech made, v ziadnom pripade usa alebo cina. Rozmyslal som nad victorinox rescue tool, ale nie som si isty, ze ci zachranarsky noz sa hodi pre policajta?Co myslite? Seriozne tipy prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Tak policajt patri do zachranych slozek taky, ne? Tak proc ne. Bud tool a nebo proste klasickej multifunkcni zavirak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 A co tak český výrobek Mikov Predator. Dělají různé modifikace, do ceny se vejdeš a ostudu určitě neuděláš. Americký policajt je moc obecné, může být v přímém výkonu nebo taky jen sedět v kanclu. I podle toho bych vybíral. R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Rescue tool je zbytecne moc specificky... Rezac pasu budiz, ale rezac skla a rozbijec nahradim tomfou/sutrem.. Naopak nemam vyvrtku, sroubovak, otvirak, nuzky, pilku... Bral by sem klasicky napr. Workchamp https://www.nuz.cz/eshop/svycarske-noze-victorinox/kapesni-noze-111mm/workchamp-detail Nevim jak to splnuje cestu letadlem a s vystrelovakem muze mit problem i na miste (Predator)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Letadlem do/z/po USA leda v checkovanem zavazadle. Do kabiny nepousti zadne cepele ani toho nejmensiho pidi nozicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Letadlem do/z/po USA leda v checkovanem zavazadle. Do kabiny nepousti zadne cepele ani toho nejmensiho pidi nozicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 na email mi chodí reklamy od kronia a ačkoli na nožích neujíždím, tak se mi hrozně zalíbil tenhle ruike pro svůj minimalistický vzhled: https://www.kronium.cz/nuz-ruike-p801-sf/prod_1763.html?utm_medium=email&utm_source=mailkit&discount_code=NATURA2017&utm_campaign=NATURA_VIVA_ISET_2017že bych si jako udělal radost. co na něj říkáte - máte nějaké zkušenosti s touto značkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 JA dnes tento pri sebe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Klidně si udělej radost. Myslím, že za ty peníze budeš spokojený (jen je trochu těžší, ale dá se zvyknout). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Nemáš zač. Přidej něco za 200 a máš pak poštu zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se