Conrad Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Conrad - tak ten je paradny ,krasny damasek aj paroh , mozes sem prosim Ta hodit rozmer noza ? ,dikyČepel 85 mm ,tloušťka hřbet 3 mm paroh 95 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlo Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Ahoj,diky za info, je aj rozmerovo perfekt, taky akurat, nech dobre sluzi krasavec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Tak jsem v podstatě po několikaletém pátrání, rozmýšlení a zkoušení lecčeho dal na zdejší doporučení a napsal Ježíškovi o KMFS. Přidal jsem k tomu ještě kůži a diamantovou pastu a bylo to peněz jak za krávu.Tak to leželo týden doma a teď v noci mi to nedalo a vše jsem vybalil a otlapkal na jednom noži, co to žere. Teda to je věc. Nakonec jsem neodolal, nabrousil celkem pět nožů, EDC, švýcarák a něco do kuchyně. Každý jsem vyzkoušel, takže mám solidně oholené předloktí. Fakt jsem mile překvapen. No nic, zabalím to a nechám pod stromeček a budu se těšit, až to o Vánocích vybalím, zapnu pohádku s Libuškou a budu u toho brousit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Hele chlapi, co říkáte na nože Kizler ? Je to fakt bídná Čína ? Mě se od nich líbí třeba toto: https://www.premiove-noze.cz/zaviraci/kizer-gemini-ki3471/ Sháním teď právě nějaké EDC. Požadavky mám: - flipper- nízká hmotnost- hladké ostří- cena do 5.000,- Kč Co vy na to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Ty stránky, resp. popis je teda peklo. Povedená je zejména kolonka: "Země původu materiálu: USA." o Číně ani ťuk. Jinak dle stránek noze-nuz byl tento nůž byl vybrán a zařazen do : TOP36 EDC nožů podle noze-nuz.com - 2017, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 (upraveno) 2Tomas_2002 stránkami prémiových nožů se nenech zmást, to už jsou popisy a videa na nože-nůž skoro humornější pokud mohu po několika letech soudit, tak celkové zpracování je u Kizeru perfektní, mají možná své zvláštnosti (spíš dizajnové), ale těžko se hledá nějaké reálné mínus, velmi kvalitní a tvrdá titaniová slitina na střenkách a velmi dobře zpracovaná ocel ... podle průběhu broušení bych řekl, že ocel stejné třídy je lépe zpracovaná než třeba u spy nebo BM - je to ale subjektivní a vždy se může stát, že ve fabrice něco ujede mám teď tři modely a i ten nejnižší (domin s VG-10) je bez výhrad, ale samozřejmě jako u všech značek je u nižších řad větší pravděpodobnost nějaké drobnosti Gemini hodnotí kluci na knife jako dokonalé EDC, pokud Ti vyhovuje velikost, určitě neuděláš chybu zvlášť v tomhle provedení jestli můžeš, zastav se na pražské výstavě nožů, pan Trubka tam jezdí pravidelně a má obvykle věechny modely Upraveno 9. listopadu 2019 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 (upraveno) Ahojte. Tento nôž už mám doma dlho s tým, že ho mám od otca. Nepamatá si odkiaľ ho má. Celý čas som žil v tom, že to je kúsok z trhu "Miletičky". Dnes som ale videl na nete podobný znak, že niečo také existuje. Neviete niečo viac o značke, alebo náhodou či je to fejk alebo nedajbože origo? Ďakujem pekne Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Upraveno 9. listopadu 2019 uživatelem kolky87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 a co google :-) https://www.lusuh.com.my/macs/COLUMBIA-KNIFE-Jin-Lang-A02 originál za 55RM x5,60 = v balíku s originálem nebudeš :-) ta tržnice sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 zdravim vas,doporucite nejaky maly(mam malou ruku), kvalitni, lehoucky(nemam rad plno v kapsach), nuz - flipper? cenove 0-10000 diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 @rumi: Kershaw Leek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Tak ještě dodatečný info pro majitele (pár jich tady přibylo) či zájemce o kudlu s Učkem ve znaku, že deep carry klip se skutečně plánuje, ale asi to hned tak nebude. No, já se obejdu i s tím současným (po úpravě, ale kdyby to časem klaplo, bylo by to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Rumi - Kershaw Dividend v M390ce, Benchmade Bugout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Yes, Bugout splňuje zadání, měl jsem ho letos u moře, na šortkách jsem ho připnutý ani necítil. Super kudla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 jeste neco mensiho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 @rumi: přicvakni si na klíče Victorinox Classic Alox (nevím jestli koukals na ten Leek, ale na flipper je to opravdu prcek) @warann: Sorry že kecám do inzerce a rádoby "módní vlny", ale vždyť ty Tvoje/Unčovkého NC křiváky mají šerednější opracování rukojetí než z Mikovu!Možná by neškodilo kdyby maestro namísto rozesílání "vzorkovníků" příště vzal do ruky šmirgl... Šulcův "Top36" radši nekomentuju, protože se to taky mohlo jmenovat TopVejvar. Ale svým způsobem mě těší, že po letech nožo-bundusu (do jisté míry nastartovaném i jeho stránkama) bych dnes z toho e-bay seznamu nechtěl spolehlivě ANI JEDEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 jeste neco mensiho?Spydrco delica, Benchmade megumi (jestli je k sehnání), CR mnandi (lehce přes)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Kuci mám Leathermana Charge TTi a občas potřebuju nabrousit ostří. Zatím ho brousim brouskem Fiskars a tak nějak mi to stačí, ale jestli by měl někdo nějakej tip na jinej vhodnější brousek nechám si poradit nebo jestli stačí tenhle? Jsem klasickej uživatel, takže nepotřebuju nic echt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 To je brousek na prd. Buď růčo na kameni když to umíš nebo lansky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 To je brousek na prd. Buď růčo na kameni když to umíš nebo lansky.+1+100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Náhodou - na obtažení sekerky před kácením zahrady a skokem do studny by to mohlo stačit TTi má čepelku z odolné = blbě brousitelné S30V (takže sem radši nebudu psát že lepší než to obtahovací kurvítko je i věkem oleštěnej mramorovej schodek nebo dno porculánovýho hrnku ) a ani sám Leatherman se nepředřel s leštěným ostřím - takže škodu na něm nenadělají ani levné diamantové brousky z Lidlu. Důležitější než "echt hardware" je zapomenout na žužlání podél ostří (á la Fiskars) ale brousit kolmo, jako bys chtěl tu diamantovou šlupku čepelkou loupat jak salátovou okurku. Pokud si nejsi jistý vrcholovým úhlem, mázni stávající ostří fixem a sám uvidíš jak bude brát - a místo hledání "rychlých levných řešení" si po dlouhých zimních večerech radši sjeď vlákno o broušení na knife.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se