Traveller Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 23 hodinami, Chilliluk napsal: Stálo by to za to, taky mě to napadlo. Nestřílí se z toho, v případě neúspěchu si koupím stavebnici novýho predátora a mám úplně novou střenku a ještě všechno ostatní. Je třeba to brát s humorem https://www.karas.cz/catalog/nozirske-vyrobky/mikov/vyhazovaci-vystrelovaci-auto-noze-predator/mikov-vyhazovaci-nuz-predator-kit-241-n-1-stavebnice-128785?gclid=Cj0KCQiAjbagBhD3ARIsANRrqEvCK869JtVCef-LWDbcxqrNNrL4rwR3R-YhxW05W4WJkA-evBadsz4aAmAUEALw_wcB EDIT: A teď koukám, že ještě dostanu rybičku a hrnek jako dárek Taky za ty prachy se nedivím. Já ti ji střelím za 2/3 jejich ceny a bez nápisu "kit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 14 hodinami, Gibon napsal: Nemá tady někdo zkušenost s Microtech ULTRATECH? Nezavře se to při bodnutí? Měl jsem jich několik (i jiné MT OTF) a žádný se nezavřel. Pokud funguje tak, jak má, tak bys na zavření potřeboval opravdu velkou sílu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Chlapi klídek, žádnej učenej z nebe nespadl. Taky jsem pár kudel domrvil, než jsem došel k názoru, že lepší se držet řemesla. Ten predátor je ještě ve stavu, kdy se dá zachránit bez ztráty kytičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Nuda při telekonferenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Úklid šuplíku u ranní kávy. Čumět po kudlách je snad horší než koukat po hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 (upraveno) noze su podstatne horsie ako hodinky…tym ze tie ceny su v 95% pripadoch vyrazne nizsie to clovek dobehne v pocte kusov inak @mydlinkaTM dakujem za super typ par stran spat pri tuzingu pm2. Neslo mi do hlavy preco to pm2 zrazu dostalo stranovy vakel a vobec som si nespojil ze to je od vymeny srobov a valcekov z ali idem to rovno presrobovat spat aj ked ku crucarte tie nerezove sroby su pekny grc prihodim aspon styri najnosenenjsie kusky aktualne Upraveno 19. března 2023 uživatelem david28 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Tak jsem si udělal radost Spyderco Vallotton,moc pěkně zpracovaný a bytelný EDC z hladkým chodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Nožík od pana Pajla je sice stále boží, ale na každodenní nošení přeci jen trochu těžký. Tak jsem mu pořídil o trochu menšího, a hlavně výrazně lehčího kamaráda:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Pro tuto chvíli můj nožo holy grail:Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 neni ta positka na WEčku nekomfortná do ruky ? tiež som nad ním chvílu rozmýšlal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Tak taková blbost na okuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Je to ten co s ním máš natočený video ? Za mně zajímavá blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 28 minutami, Aleš 75 napsal: Je to ten co s ním máš natočený video ? Za mně zajímavá blbost. No video...je to takový hodně punk video pro nějakou představu. Ale jo. Bude lepší, plánuju to, ta pojistka si to zaslouží. Posnažím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 (upraveno) druhý je v carbonu. nedělám tuhle pojistku rád. Je to celkem dost složitý na zrcadlový napasování /zavřeno / otevřeno. a spousta věcí se v průběhu může podělat a pak je to směr koš. Tady se jede na první dobrou a chyby se neodpouští, tady ne. Zlatej Matax Upraveno 11. dubna 2023 uživatelem Mate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 (upraveno) Ta pojistka vypadá suprově, to je něco pro hračičky, to by se mi líbilo Upraveno 11. dubna 2023 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 S tím carbonem hodně dobrý a ten mechanismus s tou složitostí jak píšeš z toho nože dělá parádní kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 12 hodinami, Aleš 75 napsal: Je to ten co s ním máš natočený video ? Za mně zajímavá blbost. Prosím odkaz, nenašel jsem ho, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 53 minutami, Moty napsal: Prosím odkaz, nenašel jsem ho, díky Prosím tě, zatím je spíš takové sranda video z rozpracovaného stavu. Nic po dokončení jsem zatím netočil. Jako něco je na YouTube v mém profilu z dřívějška. Ale pokud se dostaneš na FB, tak zde https://www.facebook.com/profile.php?id=100008326951902 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 hodím sem ještě jeden nožík teď z posledního týdne. mám ho do své sbírky Mates IX. Jinak jsem na novém projektu co je ve fázi výrobního pokusu, zcela překopal Matax. Lákalo mě dostat se pod 100g u Mates IX, což jak to vypadá se nejspíš povede. taky jsem chtěl tl. dostat do 15mm, což se taky povede. Ale to hlavní, chtěl jsem se zbavit frézování kanálu pro stávající pera a to se taky snad vyřešilo. tak doufám že se časem předvedu s onou novinkou. a pokud to vyjde, nastane fáze testů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se