tutek Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 mam doma ten vetsi, ani nevim kde uz jsem k nemu prisel, ale 4900 za mensi? to mi trosku vyrazilo dech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 V 21. 11. 2023 v 15:34, tutek napsal: mam doma ten vetsi, ani nevim kde uz jsem k nemu prisel, ale 4900 za mensi? to mi trosku vyrazilo dech Hlavně pozor. Tyto nože se velmi často objevují jako fejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Charlie. Včera jsem dodělal tuhle krásku. Materiál na čepel nerezový damašek od Ethernal Flame s jádrem V-10, boky 1.4116 + 904L, výbrus je vytažený na mikrofasetu 0,1mm. Jinak čepel se točí na keramickém ložisku a na kaleném čepu. Rám nože je 17029 a je v povlaku DLC jako i ostatní díly. Pojistka je už standartně Matax III generace. Střenky jsou Fatcarbon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 @Mate krásná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutek Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 V 25. 11. 2023 v 8:05, Traveller napsal: Hlavně pozor. Tyto nože se velmi často objevují jako fejky. Ja mam na svem veverku tak nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Dekuji za doporuceni obchodu Moskito ve Vrsovicich. Prima chlapik, co prodava noze a ma rad hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Dnes dorazila nová hračka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Pekná dýka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Pěknej! Já v tom logu Bökeru dycky vidim hákáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Dýka super! To už je docela vražedná záležitost. Já jsem pacifista, takže vám ukážu jenom novej pocket clip z alíka, co mi právě došel. Za 20 Kč dobrej kauf. Za oblíbený Keysmart nano clip vážně 3 kila nedám. To si radši koupím další nožík. Pokud byste si někdo kupoval ten z Ali, tak pozor, mají tam i levnější z nějakého šmejd kovu, který se láme v ohybu. Ten můj je vážně solidní ocel. Tak pevná, že je nutné klip trochu roztáhnout, aby tolik nekousal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Já si letos udělal také radost Štefan Galovič a Kansept Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 (upraveno) Sapper od Želvy Upraveno 4. prosince 2023 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 F95NL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 před 13 hodinami, ony napsal: F95NL moc hezký, tohle se mi nikdy neokouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 před 20 hodinami, vojt napsal: Pěknej! Já v tom logu Bökeru dycky vidim hákáč jistá paralela by tam byla ... Když člověk vidí kolik tento výrobce vyrobil SA a SS dýk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 Ahojte, poradíte kde by se dal sehnat za lepší peníz tenhle nožík? Možná i tady někoho máme Vím že jsem tu 2 Civivi od někoho bral a bylo to fajn, ale za Boha už nevím, kdo to byl. https://www.premiove-noze.cz/en/civivi-vision-fg-thumb-stud-superlock-knife--bead-blasted-ultem-handle--black-nitro-v-blade--c22036-6/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Zkus blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 @filltos díky kamaráde, to je on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Malá předvánoční radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se