Juraj11 Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Ale tak dlouho člověk opravuje nedodělky jinejch, až se ucho utrhne. Zrovna se chystám dokončit mého posledního Predátora a šlus. p.s. Myslím s MikovemJeště mi musíš udělat toho s velbloudem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Lionsteel na Alze. Slusnej popisek Lionsteel M5B CVG Sháníte kvalitní nůž s pevnou čepelí? Lionsteel M5B CVG je nadstandardně vybavený nůž, který vás nenechá na holičkách za žádné situace. Schovává se v něm křesadlo, nůž, otvor na lanko a pouzdro s poutkem na opasek, takže vždy najdete ten správný nástroj. Výrobce pro výrobu čepele vybral kvalitní materiál, jako je ocel a výrobním materiálem rukojeti je micarta. Dobře se s ním pracuje díky hmotnosti 222000 g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 222 kilo ,to je opravdu " mrňousek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 (upraveno) Krásné kousky z kamarádovy dílny. Už to musí začít monetizovat, má toho plnou kabelu a nechce se toho zbavovat: Upraveno 16. prosince 2023 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Jaky je kontakt, na kamarada, prosim?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Tak ještě jeden v tomto roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Ahoj, dotaz na místní nožoexperty. Roky nosím starý ColdSteel Gunsite a má vylámané zuby. Je dobrý nápad to nechat vybrousit (zmenšit šiřku po celé délce nože)? A kdo vás napadá, že by to mohl nejlépe udělat? Je to VG1 japonská ocel. Thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 @gcom Sorry neporadím, to spíš třeba @mydlinkaTM, ale nedá mi to - tohleto se ti povedlo jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 1 hour ago, gcom said: Ahoj, dotaz na místní nožoexperty. Roky nosím starý ColdSteel Gunsite a má vylámané zuby. Je dobrý nápad to nechat vybrousit (zmenšit šiřku po celé délce nože)? A kdo vás napadá, že by to mohl nejlépe udělat? Je to VG1 japonská ocel. Thx Wow. Ten Tvůj nůž toho s Tebou musel zažít fakt hodně v dobrým i ve zlým. Nechceš mu dát čestný místo ve vitrínce a pořídít stejný nový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Chtěl jsem mít EDC pevný nůž s kydex pouzdrem, aby šel nosit horizontálně na pásku u kalhot nad zadkem. Studoval jsem pár dní net, a nakonec vybral SOG Instinct s pouzdrem s klipem který lze nastavit jak potrebuju. Nože s délkou 200mm a vic se mi zdáli velký tak jsem vzal Instinct, protože mi přišlo ze to bude v pohodě. Nějak jsem to neodhadl je to fakt trpaslík a to má jeste menšího brášku Instinct mini. Jdu hledat dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Chvíli vyzkoušej, jestli si nezvykneš. Nevím, na co to vše potřebuješ, ale spoustu EDC věcí zvládne i prcek Já skončil taky u mini pevnýho EDC na krk a stačí mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 4 hodinami, warann napsal: @gcom Sorry neporadím, to spíš třeba @mydlinkaTM, ale nedá mi to - tohleto se ti povedlo jak? V jedný nepříjemný situaci jsem s ním musel oseknout kus dřeva, aby někam zapadlo, ta horní čepel to dala, ty vroubky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 4 hodinami, Quarantine napsal: Wow. Ten Tvůj nůž toho s Tebou musel zažít fakt hodně v dobrým i ve zlým. Nechceš mu dát čestný místo ve vitrínce a pořídít stejný nový? Přesně to jsem chtěl udělat, ale už se v této kombinaci nevyrábí, nebo je za nesmysl na ebay. Po něm nastoupil Recon, myslím, a ten se mi blbě drží, tohle má strašně příjemný úchop a dá se snadno vyhodit a na té pojistce se dá prakticky stát a nepovolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 To z vystřelováků zatim stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Ach jo, dostal jsem k Vánocům Kershaw Blur jako svůj první EDC (mám ještě loveckej od Pajla a nějakej Vinox) a už vymýšlím, co dalšího. Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 @Greenhornik Protože nožů (stejně jako hodinek, bouchaček, aut atd.) pro jednoho chlapa nikdy není dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Co to je mít jeden nuz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 (upraveno) Jasný, tak já vezmu ještě tak tři Benchmade, dva Lionsteely, dva ZT a pár čínských designovek a uvidíme a zapíšu se na Sebenzu Upraveno 28. prosince 2023 uživatelem Greenhornik překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 V podstatě takto to probiha A nezapomeň na pevne noze, které nepotrebujes a ani neunosis, ale musíš je mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 MSG 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se