Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Lionsteel na Alze. Slusnej popisek :D

Lionsteel M5B CVG

Sháníte kvalitní nůž s pevnou čepelí? Lionsteel M5B CVG je nadstandardně vybavený nůž, který vás nenechá na holičkách za žádné situace. Schovává se v něm křesadlo, nůž, otvor na lanko a pouzdro s poutkem na opasek, takže vždy najdete ten správný nástroj. Výrobce pro výrobu čepele vybral kvalitní materiál, jako je ocel a výrobním materiálem rukojeti je micarta. Dobře se s ním pracuje díky hmotnosti 222000 g

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 hour ago, gcom said:

Ahoj, dotaz na místní nožoexperty. Roky nosím starý ColdSteel Gunsite a má vylámané zuby. Je dobrý nápad to nechat vybrousit (zmenšit šiřku po celé délce nože)? A kdo vás napadá, že by to mohl nejlépe udělat? Je to VG1 japonská ocel. Thx

IMG_9628.jpg

IMG_9626.jpg

Wow. Ten Tvůj nůž toho s Tebou musel zažít fakt hodně v dobrým i ve zlým. Nechceš mu dát čestný místo ve vitrínce a pořídít stejný nový?

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem mít EDC pevný nůž s kydex pouzdrem, aby šel nosit horizontálně na pásku u kalhot nad zadkem. 

Studoval jsem pár dní net, a nakonec vybral SOG Instinct s pouzdrem s klipem který lze nastavit jak potrebuju. 

Nože s délkou 200mm a vic se mi zdáli velký tak jsem vzal Instinct, protože mi přišlo ze to bude v pohodě. Nějak jsem to neodhadl 😁 je to fakt trpaslík a to má jeste menšího brášku Instinct mini. 

Jdu hledat dál 😂

IMG_3598.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Quarantine napsal:

Wow. Ten Tvůj nůž toho s Tebou musel zažít fakt hodně v dobrým i ve zlým. Nechceš mu dát čestný místo ve vitrínce a pořídít stejný nový?

Přesně to jsem chtěl udělat, ale už se v této kombinaci nevyrábí, nebo je za nesmysl na ebay. Po něm nastoupil Recon, myslím, a ten se mi blbě drží, tohle má strašně příjemný úchop a dá se snadno vyhodit a na té pojistce se dá prakticky stát a nepovolí

Odkaz ke komentáři

Jasný, tak já vezmu ještě tak tři Benchmade, dva Lionsteely, dva ZT a pár čínských designovek a uvidíme 😄 a zapíšu se na Sebenzu 😄

Upraveno uživatelem Greenhornik
překlep
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...