Greenhornik Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Ale jo, ty já bych taky unosil. Sice převážnou většinu času trávím ve městě, ale jinak jsem člověk z lesa a tam se to užije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Cheburkov Tukan dnes v lese super počasie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 [mention=9467]Greenhornik[/mention] Protože nožů (stejně jako hodinek, bouchaček, aut atd.) pro jednoho chlapa nikdy není dost Nikdy nebudeš mít dost toho co nepotřebuješ. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 (upraveno) Na Knife.cz to klasické moudro svého času hezky vylepšili: "Každý správný muž má u sebe nůž. Nebo rovnou dva - a ještě lépe tři!" PS: A doma dalších 30 Upraveno 28. prosince 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Pravda co píše Radek124,ale jsou i borci co toho mají plné krabice . Přitom by stačily 2, jeden pevný do lesa a jeden městský do kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Mě stačí na 99% všech aktivit Vnox Farmer. Bohužel na zbylé procento považuji za naprostou nutnost otestovat desítky různých kudel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Já už pár let používám jako EDC Microtech, našel jsem s ním vnitřní klid a lepší jsem pro mě neobjevil. Leatherman Wave používám od roku 2007 (teď už mám druhý) a v batohu na cestách je "must have". Victorinox jsem si koupil na služební cestě, abych mohl otevírat víno a už pár let leží v kuchyni na baru a slouží jako otvírák balíků a vín. Více nožů mi není třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 V 25. 12. 2023 v 9:42, Daemonultimate napsal: To z vystřelováků zatim stačí Parádní nože, fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 před 1 hodinou, Akam napsal: Parádní nože, fotka Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Tak jsem pořídil ještě černýho Bugouta a až se vrátím ze služebky, tak mám v plánu Super Freek (Mini, full size nebo oboje). To mi to pěkně začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Bugout udělá hodně parády, nosím ho ze všech nejčastěji. Na tu nízkou váhu si člověk rychle zvykne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Na velikosti nezáleží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 před 15 hodinami, semi001 napsal: Na velikosti nezáleží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 36 minutami, Prochy68 napsal: Nový přírůstek To je Grizzly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna (upraveno) Boker plus Kihon DC Upraveno 4. ledna uživatelem siki Dodání popisku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna nový kámoš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se