Přejít na obsah

Nože


Doporučené příspěvky

Ja ju mám tiež, a na bežné "malé" opravy je super.. Wiha (ktorá im to robí) je super, ale keď chcem niečo väčšie (nie 4mm bity), vezmem klasické ("veľké") Wiha bity.. Jediný "problém" je, že skrutkovač (rukoväť) nemá žiadne zdrsnenie, takže sa občas šmýka..

Upraveno uživatelem kilosunky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Páni hipsteři, nechci být za proroka gretenismu, ale tahle Vaše "stádním chováním iniciovaná obsedantně-kompulzivní potřeba ukojování nových potřeb" (Rolex do trezoru, Martú na zápěstí, Red Wing na kopyta, Raw Denim přes prdel, mořské potfory na talíř, Microtech do kapsy, šroubováček s fórovýma bitama ze šrotu...), realizovaná prostřednictvím zbrklých individuálních importů přes půl světa tuhle civilizaci jednou zničí. Vždyť posledně jmenovaných srágor jsou léta plné hobbyshopy a v akcích supermarketů bývají běžně slevněné i na polovinu, oproti tomu co za ně chce ten žlutej loupežník...  :shit:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obvykle z Hobbymarketu má ta sada jen malou životnost a tato má pěknou formu a Wiha by i něco mohla vydržet.

 

Tak jak která, občas nabídka je. Třeba Bauhaus v ČB má v nabídce nářadí a bity Wera a je to fakt špica kvalita. Jinak ty šroubováčky mají i na CZC, to bych se na nákup přímo z Číny asi vyprdul. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...