Přejít na obsah

Nože


Doporučené příspěvky

Díkes. To ses teda fakt odvázal. Ale je fakt, že cesta k tomu nejlepšímu je nejlevnější, když vede přímo..

 

Přesně to jsem psal, to propracování ke kvalitě trvá dlouho a je zbytečně drahé.  :cheers:  na některých věcech, které mají být nafurt nemá smysl šetřit a drží si to daleko více hodnotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Josefe, nevím jestli ses při tom přeskakování low-endu dobře podíval na okolní cenovky, protože tohle je u Rockstead jen něco jako OP39  :speak_cool:

 

Na druhou stranu, tady už končí fabrika a začíná kusová výroba, takže tomu odpovídají i ceny. Já kdysi v podobném ?bodě zlomu? zvolil rovnou fenomenálního tuzemského nožíře, u kterého taky nehrozí že by se jeho kousky prodávaly ?fakci? na každém rohu - a svým perfekcionismem se japoncům hravě vyrovná   :cool02:

 

PS: Z domény ?fantasy? ptákovin se nám sem rozlezl jeden takový nešvar: Zalomená ostří. U sbírkových artefaktů co si nikdy neříznou to beru - ale uvědomují si vůbec hrdí nabyvatelé jak blbě se taková věc po pár říznutích přebrušuje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No Radku nějak se začít musí, jak víš, začínal jsem u Rolex Explorer II za 60 tisíc :cheers: . Tenhle nůž nepůjde ani do kapsy ani s tím nebud nic řezat, je to krásný kousek jen pro potěšení, na řezání mám jiné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před další inflací superlativů typu "neuvěřitelné" doporučuju vlákno "Ostrie pod mikroskopom" na knife.cz, s detailními testy různých nožů, ocelí a výbrusů.

Krájet desetitisíce stohů papírů (i špagátů) musí na našich výsekovkách vydržet každá slušná rychlořezka; řezání listu papíru ve vzduchu je jenom o grifu  :speak_cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...