Přejít na obsah

Nože


Doporučené příspěvky

2noro.svk

Kdysi jsem ho měl. Za mě by to byl perfektní slipjoint, kdyby boker tam moc nezprasil provedení.(čepel nešla kvůli tvaru patky a přítlaku páky otevřít skoro ani rukou, natož kolíčkem, šroubky zdrbaný, šroub čepu byl navíc asi nakřivo a silou narvaný, G-10 byla zubatá a střenky nelícovaly). Možná se to zlepšilo, jak je na tom ten Tvůj - chod, čepele, pojistka, střenky a šroubky ... díky ;)

Upraveno uživatelem chloupek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj môj je v pohode, boker ma kolisavú kvalitu, treba vyberať osobne v kamennom obchode. Oceľ C440 má boker dobrú ,som sňou spokojný. Kus som si ho upravil , odbrúsil količek na otváranie aj tak sa nim zle otváral ,chcel som dvojručne otváranie a slipjont , že ak nám zakáže EU, jednorúčné nože s poistkami a vybrúsil malý oblúčik na ostrí , aby sa lebšie brúsilo ostrie. 

Screenshot_2020-05-29-19-00-45.png

Screenshot_2020-05-29-19-00-51.png

Screenshot_2020-05-29-19-03-31.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tej fotke vidno ,časť kolíka na otváranie čepele , ktorý som odbrusil , bol nanitovaný, to čo je zakrúžkované červene, bolo planované urobiť na ostrí malý vybrus, fotka je už staršia ,ktorý vidno na fotke vyšie, ako už urobený, vybrusil som to flexkou z Lidla na malých otáčkach.

Upraveno uživatelem noro.svk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 30. 5. 2020 v 19:18, kilosunky napsal:

Dnešný kamoš - Benchmade 558 Mini Doug Ritter S30V..
 

Super, taky jsem ho mel, ve zlute barve, lituju ze jsem ho prodal. I kdyz Benchmade uz ted dela (mini) Freek, tak original je original :)

Tady muj mini freek a caly 3.

IMG_20180201_144150-01.thumb.jpeg.9baca82de7f3342a842c0cafde8b2442.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Dokusan napsal:

Je fuč 

No limitka se (aspon zatim) proda dobre. Mne naopak trochu prebejva ten Uncovskej. Vlastne mi na nem nic nevadi, ale nejak jsme si nesedli, proste nepreskocila jiskra. Takze jsem uplne zaponnel, ze ho mam a az vcera kdyz jsem videl tvou fotku, tak jsem ho hned zacal hledat. Nastesti byl na spravnym miste, v supliku, kde jako obvykle necinne lezel. Takze budu muset rozmyslet co s nim. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...