Přejít na obsah

Nože


Doporučené příspěvky

Je super na krájení tenkých plátků, sekání na velmi malé kousky a nudličky..s minimální námahou..a navíc parádně funguje i na to, že třeba nakrájenou zeleninu rovnou tou velkou plochou nabereš a hodíš na pánev. Mě se s tím dělá dobře, ale každému dle jeho potřeb..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sekáček v podobném rozměru mám (uváděná "cena po slevě" za nabroušenej kus plechu s ručkou je s prominutím mimo - fakt tam není logo ROLEX!), před lety mě nestál ani třetinu a nakonec ho mám vyhrazený akorát na fóry typu rychlého přepůlení kuřete (nakrojení + přeražení skeletu klepnutím dlaní), abych si ušetřil ostří na ostatních nožích a nezasvinil pracky. Netvrdím že léta cvičená opice s tímhle (resp. s mačetou a nebo s kukri - i to už jsem viděl!) nenaporcuje fugu, ale na běžné "kuchyňské odpadky" typu měkkého masa, hub i zeleniny jsou v rukách nadšenéhp amatéra IMHO mnohem efektivnější široké ploché a lehké nože typu Santoku, klidně ze supermarketu za kilo.  Chápu že je zas zpátky období Home Office, zavřených hospod, smradu z polotovarů a večerních impulzivních nákupů - ale pokud nejste fakt ujetí na drahé nože (a neživí Vás to), zvažte za těch X litrů radši nějaké praktičtější vybavení do kuchyně, protože samotný sekáček z Vás druhého Maxela neudělá... :smoke:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáte někdo reálnou zkušenost zde: https://www.etsy.com/listing/694662662/black-titanium-deep-pocket-clip-made-for?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=Deep+Pocket+Clip+Made+For+ZT0450&ref=sr_gallery-1-2&organic_search_click=1

Cena jako na MXG gear se nějak zásadně neliší, zato poštovný jo, neb MXG je za $42.50. Tady se to tváří jen:

Cost to ship

CZK 121.62,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je sice pravda, ze syna od mala ucim pokud mozno bezpecne zachazet s nozi, takze od 6 let nema nejaky pizlatko, ale malyho KaBara. Umi celkem v pohode bez ohledu na kostrukci noze otvirat i zavirat (obcas je sranda pozorovat maminky, kdyz si na nejaky detsky akci pujci muj fliper, suverenne ho otevre a zacne pizlat  krabici, snuru, ci cokoli jinyho, co je zrovna treba fiknout). Presto me celkem prekvpil, kdyz jsem po nem dnes “prevzal” ntb a zjistil, ze si zrovna prohlizel tohle. 

43BEDD18-39B4-4BA9-93A3-290481325B2B.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nekdo tu vyrabel dreveny drzaky na noze, nejaky typ kde vzit drevo a magnety?
To sem byl mozna ja :) drevo sem mel doma nejaky odrezky do krbu a mezi nima kousek jadrovyho buku s krasnou kresbou...
Inspirace a magnety na unimagnet.cz

https://www.unimagnet.cz/clanek/8/vyrobte-si-originalni-magneticky-drzak-na-noze/?gclid=Cj0KCQjw8rT8BRCbARIsALWiOvTX4rW-BSpWhqQjwu3IuIX43ItMHB3aj3YzRWIX1QlZnHovBBNoWeoaAv-REALw_wcB1bf42b6f7ae3b8d461972075ee36b046.jpg

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, dawe009 napsal:

Asi bych se dobrovolně přesunul do patra :)

Proč posíláš pryč tu Sebku? Co ti nesedělo?

Nemůžu přece pomlouvat sloníka ;-). Nicméně asi efekt přílišnýho očekávání. Čekáš, že si sedneš na pr...l a pak ...tohle má bejt ono? Stejně jsem to měl kdysi s prvníma Rolex. Kromě toho teď točím víc nožů než hodinek, takže prostě zkusím a jdu dál.

Něco jsem Ti chtěl ještě napsat na whats app, ale záhadně se mi ztratilo číslo. Když tak klidně napiš, snad moje máš.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...