Přejít na obsah

Nože


Doporučené příspěvky

Taky se ti může stát, že si jednou sedneš a v řiti budeš mít dvě díry 🤷🏻‍♂️
A že ti dodrbe džíny a sedačku v autě, na to vem jed.

Co to je vůbec za nápad nosit nůž v zadní kapse, to je nějakej novej hit? Kdo a jak na to přišel? Tam se odjakživa nosí litr a mobil 🤔

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Eeee? Ja nikdy jinak nuz nenosil. Jedine, co to chce je, poradny nuz. Nuz, co se neprohne (Real Steel Ippon se trosicku prohnul) a hlavne spona, co neco prezije, pac jsem o sponu zavadil a spona se ohnula a pri naprave se mi spona rozpadla, opet Ippon. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně to nošení v zadní kapse teda přijde také poněkud nepraktické. Zvláště pak teď, za dob korony, kdy na klipu nože nosím zavěšenou roušku, když ji zrovna nepotřebuju. Mít nůž v zadní kapse, kde nad ním nemám žádnou vizuální kontrolu, tak bych se asi bál, že ho nějak ztratím, nebo mi ho někdo šlohne. Navíc Kershaw Leek má tu výhodu, že toho místa v přední kapse zase až tak moc nezabírá.

Nicméně je tam ještě jeden aspekt: Vždycky jsem nesnášel nošení čehokoli v zadní kapse kalhot, a to včetně peněženky. A navíc se mi to nikdy nelíbilo, když jsem tu vybouleninu viděl u druhých. Ale tak to je jen a pouze můj problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja si treba noseni noze v zadni kapse nemuzu vynachvalit.
1. V predni kapse uz je mobil, kapesnik a jine veci a zvlast u jeansu, ktere jsou tesne, tak mi to vsechno tak tlaci na kule a na zvetsujici se pandero.
2. Vzadu ten nuz nicemu nevadi a v podstate o nem ani nevis. Kdyz si sednes, tak samozrejme nesedis na nozi, ale mas ho jakoby podel zadku/stehna. Takze o nem nevis ani pri sezeni.
3. Po ruce je to uplne stejne jako kapsa v predu. Dokonce mne osobne se to jednodusseji vytahuje nez z predni kapsy. Zvlast treba ted v zime, kdyz ma clovek na sobe vice vrstev obleceni.
4. Zadne vyklouzavani z kapsy jsem nezaznamenal. Nuz drzi klip. Narozdil od noseni telefonu v zadni kapse, ktery mi vyklouzl uz nekolikrat a mam panickou hruzu, ze mi takhle nekdy skoci do hajzlu.
5. Kalhoty to znici driv, to je pravda, bude hlavne zalezet na tvaru noze, jestli ma nejake ostrejsi vystupky apod.
6. Skody na sedacce v aute jsem nezaznamenal, ale mam obyc latku, zadnou kuzi nebo tak neco.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsem diky za rady a postrehy, kershaw me take napadl ale nemam s nim zadnou zkusenost a bohuzel ani neznam nikoho, kdo ho ma. Od ganza mam dva levny kousky z niz jeden je ten muj kazdodenni delnik, ale o znacce jako takove jsem toho taky moc neslysel, tudiz nevim jak jsou na tom s kvalitou, jeden jsem pred lety kupoval, protoze se mi proste libil a druhej jako delnika. (u kteryho kvalita odpovida sakra nizke cene, takze podle toho bych nerad soudil cele ganzo)

K tomu noseni v zadni kapse....

Vepredu jsou klice, mobil, atp. Chvili jsem nosil u mobilu, pac druhou rukou lovit nuz je mi trosku nepohodlne, ale po tom, co jsem si kolickem na otvirani rupnul displej u telefonu, sel nuz proste nadobro do zadni kapsy a nikdy s tim nebyl problem. Je to o zvyku, jen jsem si u toho vysokyho klipu musel obcas nuz vycvaknout a hodit primo do kapsy abych nelikvidoval zidli. To je taky jeden z duvodu, proc shanim neco s decentnejsim kklipem....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 12. 2020 v 1:55, cecil napsal:

Je to pracant každým coulem.Dneska jsem s nim narezal fuet,na měkkém dřevu udelal par ježků na podpal do krbu.Krásně se s nim pracuje.Je dobře naostrený a aus8 je slušná ocel!Co mne na něm zaujalo tehdy a vlastně i dnes,je ze působí velice příjemným a kvalitním dojmem.Hodně mi připomíná starý japonsky Voyagery.Ale ma mnohem lepší design!Ten nivy jsem Mnel v ruce s je podstatně méně robustní.Takové EDC do města..tohle je mnohem větší nůž asi jako RAT-1 ale působí masivneji.

To ti to nadseni moc dlouho nevydrzelo...

Bohuzel musim ale rict, ze chapu.

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, ggrand napsal:

To ti to nadseni moc dlouho nevydrzelo...

Bohuzel musim ale rict, ze chapu.

nutně potřebuji broken skull a zajímá mně ještě SR1 tanto ale ten Broken skull je super!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 minutami, shewcza napsal:

Sem si dnes domrvil klip na Kershaw a jak jsem se dozvěděl nejde nejde prý objednat nový. To je hezký no. Při vystupování z auta jsem se zachytl a bylo to 😕

 

A co tomu je? Je to praské? Pokud ne, tak ho odšroubuj a ve svěráku zase stáhni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Waya03 napsal:

Takhle se pozná zkušený obchodník! Vychválit, strhnout vlnu entuziasmu a urychleně prodat 😉 Ale nůž se to asi dobrej o tom žádná, sám mám menšího bratříčka.

😃

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...