Přejít na obsah

Nože


Doporučené příspěvky

Tak první Microtech přišel, zhrozil jsem se jeho velikostí a hned ho vyměnil za výrazně menší kousek a ten nějakej čas nejspíš ponosím, velikostní porovnání here:

image_50369537.thumb.JPG.dd5dc94c208284b5ebe3e16c72154934.JPGimage_50422273.thumb.JPG.fce61630e267d0a31776197cc5f4f06a.JPG

Kdyby někdo zvažoval Učko, tak bych ho pustil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spousta lidí tady bude nesouhlasit, a taky nepokladám Sebku za nejvíc nejlepší na světě, ale pro mě to prostě je a bude archetyp zavíráku..takový Suby mezi nožema a je prostě dobrej!

Na druhou stranu, nikdy jsem nepřišel na chuť nožům s ďourou v čepeli a tohle Spyderco bych si nepořídil. Ale krásný střenky pochválím.

Hezká radost za dvacku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sebenza stanovila svojho casu prototyp toho, ako by mal vyzerat a fungovat poriadny zatvarak dlho predtym nez to docvaklo ostatnym vyrobcom. Tak ako svojho casu Sub. Dnes uz zvladne slusne vodotesne automaty v nereze kazdy, budu stat zlomok ceny novych Subov a nebudu ukazovat cas o nic horsie. Tak isto cinsky zatvarak za liter, nebude rezat o nic horsie nez Sebenza a mozno bude mat aj pohodlnejsie ovladanie a k nohaviciam setrnejsi klip..... ale Sebenza bude uz navzdy Sebenza....

I ked kto vie, niekto kto ma dnes trebars 20 rokov a slavu Sebenzy nezazil, tak ten ju moze kludne vyhodnotit ako relativne drahy a nie uplne dokonaly zatvarak :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To srovnání se nabízí, ale u mě moc nesedí. Sébka mě zklamala hned jak jsem jí rozbalil a vlastně ani nevím, jestli jsem jí reálně měl někdy v kapse. Suby jsem měl několik let a vím, že když jsem je prodával za cca 12X tis, měl jsem pocit, že bych se měl za tu cenu stydět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ide s tym hodnotenim  dost aj o to v akom roku sa k Tebe dostala... myslim ze dostat ju, co ja viem, v 98, tak by si sa po rozbaleni radostou posral.... Dnes uz je to, ako pisem vyssie, naozaj len pomerne drahy a za ten peniaz nie uplne dokonaly nozik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, chcel by som sa vas opytat ako je na tom s kvalitou, spracovanim a celkovo so statusom benchmade. Rozmyslam nad Bugout alebo mini Bugout ako EDC. Je to podla vas dobry vyber? Alebo co ine odporucate v podobnej cenovej kategorii? 

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...