Tittus Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Kershaw jsou výborné a zařadil bych i CRKT.
Traveller Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 (upraveno) Snow : Emerson je znama firma, pouzivana statnymi zlozkami, ale hlavne je preslaveny pri pouzivani v sebaobrane. Ma patentovany vytahovaci jazycek, ktory sa pri vytahovani noza "zahakne" o rifle a nasledne rychle otvori. Původně Ernie vyráběl nože jen na zakázku, pak se spojil právě s firmou Benchmade a první seriově vyráběné nože jsou právě od nich. Taky jeden mám - je to tanto nůž broušený hlavně pro leváka. Jinak kvalita od BM byla celkem v pohodě. Pak začal vyrábět nože sám, ale třeba takový Commander byl známý velmi proměnlivou kvalitou zpracování a ne příliš kvalitními materiály. Nevím, jak je to dnes, ale já bych si nůž od něj před koupí rozhodně prohlídnul. Commander: Upraveno 27. března 2014 uživatelem Traveller
kilosunky Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Nechci zbytečně zakládat nové vlákno, tak využiji tohoto. Chtěl bych se zeptat povolanějších, kteří výrobci nožů (značky) jsou zajímavé z pohledu kvalita/cena. Zajímám se o zavírací nože. Abych udělal příměr na hodinky, jde mi o to, najít takové výrobce nožů, kteří budou jako třeba Stowa v hodinkách, popřípadě trošku výše (Sinn). Vyšší patra už mě nazajímají. Taky nechci úplnou masovku typu Tissot... Díky za info. Este jukni okrem BM (Benchmade) aj Spyderco.. Tam je napriklad vyssia kvalita nozov vyrobenych na Taiwane ako v Juesej.. Zo znaciel sa este oplati pozriet napr. ten Kershaw a jeho diviziu Zero Tolerance, to CRKT mi pride uz dost masovka a vacsina nozov robena v Cine.. Ale samozrejme zalezi aky noz chces.. Ci do obleku - tam by som videl nejaky titaniovy frame ako Spy Sage2, pripadne Sebenzu, alebo chces zatvarak co nieco vydrzi - jednoznacne ZT.. odoslane skrz Tapatalk..
laurin Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Ja som vcera ziskal vymenou prave zero tolerance 0550 a prijemne ma prekvapil. Doteraz som ho prehliadal popri inych ZT0300, 0560, 0600, 0777 co som mal a musim povedat ze celkom vydareny nozik.
kilosunky Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 0550 mam - bolo to moje prve ZT a podla mna je to dost podcenovany nozik, respektive sa mu nevenuje tolko pozornosti ako 0560, coje skoda.. K tomu mam este spominanu 0560 a 0801 a vsetky su naozaj bez tolerancii odoslane skrz Tapatalk..
Lu2cz Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Jasný a pokud chceš opravdu kvalitu za nekřesťanské peníze, tak si kup Sebenzu od Chrise Reevese a máš pokoj... takhle vyladěný nožík jsem dlouho neviděl (mě se teda líbí moc moc a zpracování, tvar a materiály, to je prostě dokonalost sama...)
redd Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 (upraveno) Díky za tipy. Určitě nehledám nůž, kterým budu podřezávat krky svých nepřátel, ale spíše nenápadný a decentní "nožík" na příležitostné rozkrojení jablka Cena max tři tisíce, ideálně do dvou. Upraveno 28. března 2014 uživatelem redd
kilosunky Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Díky za tipy. Určitě nehledám nůž, kterým budu podřezávat krky svých nepřátel, ale spíše nenápadný a decentní "nožík" na příležitostné rozkrojení jablka Cena max tři tisíce, ideálně do dvou.Este si pozri noze Mcusta - do obleku si viem predstavit aj Mcustu
Tittus Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 No jo, ale s Mcustou se nevejde do té ceny. Sakra, jdu se na nějakou podívat, svrbí mě peněženka...
Juraj11 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Nemáte někdo zkušenosti s noži Pohl Force-nejlépe s Mike One Autdoor.Mám na něj dobrou nabídku.
kilosunky Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Nemáte někdo zkušenosti s noži Pohl Force-nejlépe s Mike One Autdoor.Mám na něj dobrou nabídku.Pozri tuto.. http://knife-life.sk/viewtopic.php?f=29&t=711Kamos ho ma a je s nim spokojny, akurat by to chcelo prebrusit na ostrejsi uhol, nakolko je to od vyroby riadne dlato.. A este sa mu trocha viac zahryzava frame, ale aspon nesklzne
Lu2cz Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Díky za tipy. Určitě nehledám nůž, kterým budu podřezávat krky svých nepřátel, ale spíše nenápadný a decentní "nožík" na příležitostné rozkrojení jablka Cena max tři tisíce, ideálně do dvou. Tak potom ten Benchmade 530 Mel Pardue design... vyrobený v USA, super ocel, Axis lock, nezničitelná střenka, lehoučký, tvar super... (mám ho, tak chválím)
kloubik Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 (upraveno) Nedavno tu myslim daval Frantik do inzerce Spyderco Caly 3.5 za dobrou cenu. Mrknul bych jestli je jeste volny, mam ho taky a jsem s nim hodne spokojeny. Decentni design a akorat velikost, skvely do kapsy a perfektne reze, kazdou chvili s nim neco krajim. Upraveno 28. března 2014 uživatelem kloubik
Kasprik Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 (upraveno) Tady máš nabídku Mcust co se zde dají sehnat a jsou to špičkové nože.http://www.jpknife.cz/mcusta/ Podívej se na serii 011 ty mají framelock a cenově to celkem ujde a je to Made in Japan. Rukojeť je nerez a ne leteckej hliník. Žádná G10 apod. Upraveno 28. března 2014 uživatelem Kasprik
Frantik Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Nedavno tu myslim daval Frantik do inzerce Spyderco Caly 3.5 za dobrou cenu. Mrknul bych jestli je jeste volny, mam ho taky a jsem s nim hodne spokojeny. Decentni design a akorat velikost, skvely do kapsy a perfektne reze, kazdou chvili s nim neco krajim. Byl hned prodanej :-) Ale uz zase se mi stýská :-)
Frantik Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Ale včera jsem si potřetí (a naposled) koupil Buck Vantage Pro a za ty prachy bomba!
rommir Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Pro fanoušky True detectivehttp://www.noze-nuz.com/smithwesson/SWFR.phppodle všeho je to nůž Rusta Cohlea
JMB Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Já jsem věrný svému ESEE 4, aspoň jednu výhodu rakousko má oproti německu - člověk tu může nosit aspoň tu kudlu...
kilosunky Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Ale včera jsem si potřetí (a naposled) koupil Buck Vantage Pro a za ty prachy bomba!A ja som svojho po dvoch rokoch vymenil za Mini Griptiliana.. Z velkeho mam stale strasne plastovy pocit, zato maly je fajn..BTW uz mi ho znarodnila priatelka
Lu2cz Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Koukal jsem na stránku těch japonských Mcustů, vypadají celkem solidně...i damašek za takové peníze... má někdo z místních nějaký model - a tedy i přímou zkušenost? Co ocel, ostrost, jak se tupí atd?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se