warann Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Dík, zítra, nejpozději v pátek bych ho měl mít u sebe. Navíc jsem ještě navrkal k nákupu minimálně jednoho dalšího člověka, prostě klasika .... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Dík, zítra, nejpozději v pátek bych ho měl mít u sebe. Navíc jsem ještě navrkal k nákupu minimálně jednoho dalšího člověka, prostě klasika .... ;-)no ..... mě už se zase líbí něco jinýho ...... ale mě se každej den líbí něco jinýho ..... poslal jsem to mámě do mejlu jako námět pod strom, tak se nechám překvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 No, já doufám, že se mi bude líbit to trochu dýl. Jo a koupit si ho musím sám a pokud by se někdo ptal, tak stál nekřesťanských 1500Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 COŽ O TO JÁ BYCH SI HO OD U. TAKY OBJEDNAL PROBLÉM JE V TOM ŽE VYLUČOVACÍ METODOU JSEM DOSPĚL K PERSIAN A DROPPOINT A NEJSEM SCHOPEN SE ROZHODNOUT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 No, já doufám, že se mi bude líbit to trochu dýl. Jo a koupit si ho musím sám a pokud by se někdo ptal, tak stál nekřesťanských 1500Kč.Buf v klidu...Kdyby přišlo pnutí, rád si ho od tebe za 1300 odkoupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Tvl to sou kámoši. Zase příště budu křižovat Nevadu křížem krážem, abych Ti sehnal triko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 (upraveno) https://www.instagram.com/p/B4P3lzfhICR/ Tak to vzalo nečekaný spád.tak už sem taky v očekávání jinák já ho tradičně měním za předchozí :-D a beru Sheepfoot Upraveno 30. října 2019 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Ještě někdo a mohli jsme si objednat Chronomag limitku, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 to bych se přidal, chci světlý titan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 ještě mi tu chybí ..... dík YPO .... abych moh jít v klidu spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Tak jako.. asi bych ho bral, no ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Sheepfoot je supr. To má na otvírání asistenci? To na videu nějak vylítlo rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 ještě mi tu chybí ..... dík YPO .... abych moh jít v klidu spát Di spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Sheepfoot je supr. To má na otvírání asistenci? To na videu nějak vylítlo rychle... Nemá, má tam ložiska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 (upraveno) ještě mi tu chybí ..... dík YPO .... abych moh jít v klidu spátTak jako dík. Nakonec myšleno zcela vážně, zatím mám dojem, že to komplet splňuje moje nároky, tak doufám, že až dorazí nebudu nasranej. Sheepfoot je supr. To má na otvírání asistenci? To na videu nějak vylítlo rychle...Nn. Prostě to běhá na ložiskách, tak je to trochu jiná liga než běžný kudly. Mrkni sem, třetí obrázek https://www.instagram.com/p/B01GFR8nf-v/ Edit: Moty byl rychlejší. Upraveno 30. října 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Ta ovčí nožka mě taky lákala, ale měl jsem strach, že by mi klasická špička prostě chyběla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Jo jinak v George Prime Steak maj boží stejkový nože. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 prcek je doma ...... v tools of gents jsem určitě nenakupoval naposledy ..... mají tam spoustu sračiček, který nutně potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Krasny noz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Krasny noz.ten lionsteel to prostě umí i když některý ty nože jsou jako nože nahovno na to je radost koukat .... tam není nic co by člověka sralo (zpracování) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se