warann Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 Jsme se dnes stavili u brachy a zjistil jsem, ze je vetsi pacient, nez jsem myslel. Krome mnoha beznejch nozu, Victorinoxu, Wengeru a naradaku ma ruzny stary Mikovy v nos stavu s puvodnima dokladama, nejruznejsi rybicky, Afriky a tak. Prekvapeni, aspon pro me, je ta kudla s drevenou strenkou, ktera se musi odjistit nejen pro zavreni, ale i pro otevreni (navic to jde dost blbe). Link to post Share on other sites
fijo Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 (edited) @Oplt díky moc za radu, nakonec to ten kousíček kůže fakt udržel... @vogysan Vojtu zkusím, možná už by to chtělo něco lepšího Edited December 30, 2020 by fijo Link to post Share on other sites
feltharg Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Achjo...Muzu se zeptat co to je za kudlu? Nejakej linerlock benchmade? Vypadá hezky.Moje “dream kudla” je inkosi s insingo čepelí, ale poslední dobou uvazuju (čistě teoreticky) jestli se něco podobného dělá s asisted otvíráním. A možná ani ten framelock není nutnost Stále se utěšuju, ze ja na ty noze vlastně nejsem a ze drahej CR by mi bylo blby tahat, ale už několik tydnu se odhodlavam napsat tady do vlákna s dotazem, jestli by mi dle vašeho názoru nejakej sikula z rodné hroudy nebyl schopny něco podobného ukovat Link to post Share on other sites
feltharg Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 [mention=67304]Oplt[/mention] díky moc za radu, nakonec to ten kousíček kůže fakt udržel... [mention=53583]vogysan[/mention] Vojtu zkusím, možná už by to chtělo něco lepšího Rozbita citace (viz příspěvek výše) Link to post Share on other sites
fijo Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 (edited) @feltharg je to gerber fastball, za málo peněz hodně muziky... Edited December 31, 2020 by fijo Link to post Share on other sites
Mate Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 No páni....tak tady bych asi nože nečekal . K těm SZ a podobným. Ano, nereaguji, většinou si to rovnou blokuji. Pouze e-mail, nebo Messenger. Jinak v tom je hrozný čurbec. Za to se omlouvám, ale nešlo to jinak. Vážně se pak velmi špatně dohledávájí informace co kdo kdy chtěl a jak. No....a pro znalé i neznalé, ukončil jsem konečně i řadu Fénix. Tedy číslem X jako vždy. A tohle je první prototyp, na hrubo složený s ještě chybějícími drobnostmi a zatím nezakalený. Link to post Share on other sites
patrizzio Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Tak znovu vitaj, na hodinkovom fóre Martine. Link to post Share on other sites
mydlinkaTM Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 ... když kudla při broušení pořádně nedrží, je to špatný p.s. po novém roce budu zadávat do výroby další várku klem, tak kdyby měl někdo zájem, dejte vědět. Jinak vše nej do nového roku. Link to post Share on other sites
bandicoot Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Tyvado to je boží úprava toho Mikovu. Link to post Share on other sites
Frantik Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Dávno tohle měli jet seriove - micarta, G10, titan, hliník......a samozřejmě klipy do kapsy. Plus různé tvary čepele. A uz bych ho měl. Link to post Share on other sites
noro.svk Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Boker+ AK 74 Sheepsfoot ,čepeľ AUS8 . Link to post Share on other sites
Strocek Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Novej přírůstek. V kapse o něm ani nevíš Link to post Share on other sites
mydlinkaTM Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 ... poslední den v roce a já makám jako šroubek Link to post Share on other sites
jovani Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 To je sypani soli do otevreny rany todleto. Na kolik ze vyjde, cca? A psat SZ pres knife? Kdybych si to nehodou rozmyslel ja to vidim "realne" tak, ze si vymyslime nejaku limitku, pri horsom uvazovani aspon hromadnejsiu objednavku ... Link to post Share on other sites
patrizzio Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Toto je dobréé Link to post Share on other sites
ggrand Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 před 1 hodinou, Strocek napsal: Novej přírůstek. V kapse o něm ani nevíš Dobra volba Link to post Share on other sites
Mate Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 před 34 minutami, jovani napsal: ja to vidim "realne" tak, ze si vymyslime nejaku limitku, pri horsom uvazovani aspon hromadnejsiu objednavku ... Pokud je to na mě tak se mnou bude potíž. Nejsem v tom pravém slovy smyslu zakázkový výrobce. Rád si dělám aspoň tohle po svém. Takže nějaké návrhy druhých jdou mimo můj okruh zájmu. Ale rád doporučím kohokoliv z kolegů nožířů. Mat Link to post Share on other sites
Maxel Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Dobrá. V titanu s damaškem pak přímo skvělá Link to post Share on other sites
yed69 Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 před 4 hodinami, Frantik napsal: Dávno tohle měli jet seriove - micarta, G10, titan, hliník......a samozřejmě klipy do kapsy. Plus různé tvary čepele. A uz bych ho měl. Já taky. Link to post Share on other sites
Traveller Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 před 4 hodinami, Frantik napsal: Dávno tohle měli jet seriove - micarta, G10, titan, hliník......a samozřejmě klipy do kapsy. Plus různé tvary čepele. A uz bych ho měl. No chlapi, nic vám nebrání si jeden nebo více u Mydlinky objednat. Já už do Mikova ryju přes 20 let, ale je to marné, je to marné. Link to post Share on other sites
Recommended Posts