Traveller Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Podle mě ti chybí klasická 710ka: Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Na fore som asi 10 rokov. Mam svoje oblubene hodinkove sekcie. V ostatnej diskusii chodievam vlastne len do humoru. Nevidel som ani najmensi dovod otvorit vlakno noze, alebo EDC. Resp., co znamena skratka edc som donedavna ani netusil. A tato neznalost mi vobec nevadila. Situacia sa nakoniec vyvinula tak, ze ZT Hinderer je momentalne doma, vo vrecku je Ruike. Cakam na nejake titanove skoby, vyberam termosku a leathermana, na ceste mam ridicske rukavice...super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Vidis, ani nevis, co si vsechno potreboval. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 A ty mini Knipexky si viděl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecenator Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 nezapomenout na truhlarsky uhelnik Rafter Hultafors! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 (edited) No, jsme na Chronomagu, ve vlakne noze, takze bych zacal nozikem Chronomag. Edited July 21, 2022 by warann Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 před 5 hodinami, marecenator napsal: nezapomenout na truhlarsky uhelnik Rafter Hultafors! Dík za připomenutí! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffik Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 před 7 hodinami, EpsteinBarr napsal: Na fore som asi 10 rokov. Mam svoje oblubene hodinkove sekcie. V ostatnej diskusii chodievam vlastne len do humoru. Nevidel som ani najmensi dovod otvorit vlakno noze, alebo EDC. Resp., co znamena skratka edc som donedavna ani netusil. A tato neznalost mi vobec nevadila. Situacia sa nakoniec vyvinula tak, ze ZT Hinderer je momentalne doma, vo vrecku je Ruike. Cakam na nejake titanove skoby, vyberam termosku a leathermana, na ceste mam ridicske rukavice...super. cywe kolik máš obvod ruky/tlapy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 21,5 (ked mrzne, tak menej) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fijo Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 Ségra dneska při návštěvě překvapila... všimla si nově koupenýho mini spyderca a ona že si taky konečně pořídila nůž do kabelky. Tvar zvláštní, ale barvičky prej boží Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadepirat Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 Dneska mi přišel balíček! Ostrý jak břitva, dalo by se s tím i oholit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McMac Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 V 20. 7. 2022 v 10:51, Radek124 napsal: Pěkně za sebou, tři motýlci jdou... nejlepší 3 tovární axislocky které znám, čímž mám doufám na příštích pár let vystaráno, zbytek obslouží kuchyňáky, multitooly a švýcaráčky... Ahoj, to je Anthem? Vim, ze Sebinu moc nemas rad, ale mohl bys to srovnat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 @McMacAno je to Benchmade 781 Anthem. V podstatě všecky 3 tyhle axislocky jsou zároveň i odpovědí proč u mě ani jednu Sebenzu nenajdeš - funkčně by šlo IMHO o stejný downgrade jako od pákové baterie ke dvojici kohoutků a nebo od lodního šroubu zpátky ke kolesům, každopádně další framelock/linerlock už bych nezkousnul - a na překupnické pohádky o "resale value" křiváčků do kapsy co padají z NC dávno nevěřím. No a co se tvaru a provedení týče, asi nejlíp produkci CRK vystihnul IMHO nejlepší umělecký nožíř u nás Richard Tesařík: "Uvalit dneska takovej nesmysl za dva sešroubovaný plechy, ze kterých čepelka trčí jako kdyby byla vypůjčená z jinýho nože?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
McMac Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 Dobre, rozumim Ja jako relativne laik ocenuju, ze jako jediny nuz ve sbirce se ho nebojim rozebrat, prave kvuli jednoduchosti konstrukce. Hezky den, M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 U integrálního Anthema by rozborka obnášela jediný šroubek na hřídelce čepelky (+2 na příchytce pružinky a 3 na klipu, ale ty dolů nemusí), žádná magie s piglováním/mazáním podložek, dosedáním pojistky a centrovací orgie. Ale jestli někoho tyhle činnosti baví a má pocit že jde o součást "prima ceny", neberu mu to Link to comment Share on other sites More sharing options...
janoj Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 (edited) @Radek124 pekné kúsky. Axis lock som ešte nemal (pripadal mi ako zbytočné, potenciálne, “kur*ítko”), asi by to bolo vhodné zmeniť . Aj s assisted opening u kershaw som bol skeptický - a po takmer 10 rokoch tam síce niečo hŕka, ale funguje stále. Edited July 28, 2022 by janoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Lenon Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 V 27. 7. 2022 v 14:04, shadepirat napsal: Dneska mi přišel balíček! Ostrý jak břitva, dalo by se s tím i oholit. Strašně fajn kudla. Gratuluji. Jen bych si u ní odpustil ten assist. Ale jinak spolu s zt0470 a osbornem můj workhorse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Lenon Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 Jinak kdo tu má sebky a jaké? (Blam se nehlásí ) Nějakou bych chtěl, asi large a nejsem schopen se vyznat ve verzích. Takže pro inspiraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 třetím rokem mám Large Sebenza 21 Chad Nichols Raindrop Damascus, vylepšená o deep pocket clip a ocásek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mydlinkaTM Posted July 29, 2022 Report Share Posted July 29, 2022 (edited) před 8 hodinami, John_Lenon napsal: Jinak kdo tu má sebky a jaké? (Blam se nehlásí ) Nějakou bych chtěl, asi large a nejsem schopen se vyznat ve verzích. Takže pro inspiraci. Měl jsem 4ks 21 large a myslim, že minimálně jedna do každé rodiny je potřeba p.s. jednu mám ve sbírce a ta pryč nepůjde Edited July 29, 2022 by mydlinkaTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts