Jump to content

Nože

Jeremy

Recommended Posts

před 17 hodinami, warann napsal:

Pekny. A v ruce v pohode? Jako ergonomie a pohodli? 

To právě nevím, no. Musím ho nějak osahat, jak mám Dividenda s asistovaným otevíráním tak klasika je taková "náročná"🤷🏼‍♂️

V 22. 11. 2024 v 8:07, Bukoowsky napsal:

Sebenza je naprosto epickej kousek nože, přesně 🙂 Tím, že je dokonale jednoduchej, funkční a nemá jedinou věc navíc anebo zbytečnou (pletenec nepočítám, nevím, co na tom kdo vidí 🙂 ).

U sebky se mi naopak poprvé dostavil ten pocit, kdy si mě výrobce namotal kolem prstu naprosto jednoduchou píčovinou - kudla přišla zabalená jako iphone - stylisticky čistá bílá krabička a v ní nůž, zabalený do semišové utěrky. Žádné bubliny, igelit, olej...prostě jsem to rozbaloval a culil se jak debil - poměrně laciné gesto ale děsně funkční...tahle euforie mě od té doby popadla jen asi dvakrát - když jsem poprvé vybaloval Seamastery a když jsem poprvé brnkl na plyn Indiána 😄

Sranda je, že jak časem dostává víc a víc patinu, stále víc se mi líbí...

IMG_4265.jpg

K sebenze sa uz nedava grease oil a tuba s lockite? Snad nejdu cestou Apple ze zachvilu bude v krabicke ozaj iba noz ;)

Před hodinou, laurin napsal:

K sebenze sa uz nedava grease oil a tuba s lockite? Snad nejdu cestou Apple ze zachvilu bude v krabicke ozaj iba noz ;)

Toto tam samozřejmě bylo :) Někdo samolepku ohryzku, jiný imbus a vazelínu :)

Spíš mám na mysli oproti jiným nožům, kde je balení velikosti Ottova slovníku a 2/3 obsahu dělá papírový program a blbiny okolo.

před 21 hodinami, matous napsal:

Chlapi, nenapadá Vás, zda někdo dělá podobný nůž jako SBK Instinkt - ale dostupný u nás nebo v evropě?
Díky emoji6.png

408169f207c60f2e1fb86c53da1f6df4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Toor Jank Shank S Fixed Blade Gray?

TOPS Cut 4.0 Combat Utility Tool?

Cold Steel Bird & Game Fixed Blade?

V 24. 11. 2024 v 22:03, matous napsal:

Chlapi, nenapadá Vás, zda někdo dělá podobný nůž jako SBK Instinkt - ale dostupný u nás nebo v evropě?
Díky emoji6.png

408169f207c60f2e1fb86c53da1f6df4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bark River Donnybrook

• Like 2