Strocek Posted November 22, 2024 Report Share Posted November 22, 2024 Pěknej. Bude i praktickej, když budeš chtít někde v terénu posekat bylinky nebo cibuli na drobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted November 22, 2024 Report Share Posted November 22, 2024 V 18. 11. 2024 v 19:32, Axel napsal: Přidám jednoho menšího Japonce na jemnější práce.. Moc hezkej nuz, libi se mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted November 23, 2024 Report Share Posted November 23, 2024 před 17 hodinami, warann napsal: Pekny. A v ruce v pohode? Jako ergonomie a pohodli? To právě nevím, no. Musím ho nějak osahat, jak mám Dividenda s asistovaným otevíráním tak klasika je taková "náročná" Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurin Posted November 23, 2024 Report Share Posted November 23, 2024 V 22. 11. 2024 v 8:07, Bukoowsky napsal: Sebenza je naprosto epickej kousek nože, přesně Tím, že je dokonale jednoduchej, funkční a nemá jedinou věc navíc anebo zbytečnou (pletenec nepočítám, nevím, co na tom kdo vidí ). U sebky se mi naopak poprvé dostavil ten pocit, kdy si mě výrobce namotal kolem prstu naprosto jednoduchou píčovinou - kudla přišla zabalená jako iphone - stylisticky čistá bílá krabička a v ní nůž, zabalený do semišové utěrky. Žádné bubliny, igelit, olej...prostě jsem to rozbaloval a culil se jak debil - poměrně laciné gesto ale děsně funkční...tahle euforie mě od té doby popadla jen asi dvakrát - když jsem poprvé vybaloval Seamastery a když jsem poprvé brnkl na plyn Indiána Sranda je, že jak časem dostává víc a víc patinu, stále víc se mi líbí... K sebenze sa uz nedava grease oil a tuba s lockite? Snad nejdu cestou Apple ze zachvilu bude v krabicke ozaj iba noz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukoowsky Posted November 23, 2024 Report Share Posted November 23, 2024 Před hodinou, laurin napsal: K sebenze sa uz nedava grease oil a tuba s lockite? Snad nejdu cestou Apple ze zachvilu bude v krabicke ozaj iba noz Toto tam samozřejmě bylo Někdo samolepku ohryzku, jiný imbus a vazelínu Spíš mám na mysli oproti jiným nožům, kde je balení velikosti Ottova slovníku a 2/3 obsahu dělá papírový program a blbiny okolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleš 75 Posted November 24, 2024 Report Share Posted November 24, 2024 Jedna CZ,JP kombinace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted November 24, 2024 Report Share Posted November 24, 2024 Sem nevěděl, že Mcusta dělá sedláka, jakej je to model? Pěkný oba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleš 75 Posted November 24, 2024 Report Share Posted November 24, 2024 Mcusta MC-191C Friction Folder Black-Red Wood. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matous Posted November 24, 2024 Report Share Posted November 24, 2024 Chlapi, nenapadá Vás, zda někdo dělá podobný nůž jako SBK Instinkt - ale dostupný u nás nebo v evropě? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stuky Posted November 25, 2024 Report Share Posted November 25, 2024 před 21 hodinami, matous napsal: Chlapi, nenapadá Vás, zda někdo dělá podobný nůž jako SBK Instinkt - ale dostupný u nás nebo v evropě? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Toor Jank Shank S Fixed Blade Gray? TOPS Cut 4.0 Combat Utility Tool? Cold Steel Bird & Game Fixed Blade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukoowsky Posted November 25, 2024 Report Share Posted November 25, 2024 La familia od Liberce se poskládala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 25, 2024 Report Share Posted November 25, 2024 V 24. 11. 2024 v 22:03, matous napsal: Chlapi, nenapadá Vás, zda někdo dělá podobný nůž jako SBK Instinkt - ale dostupný u nás nebo v evropě? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Bark River Donnybrook 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juraj11 Posted November 26, 2024 Report Share Posted November 26, 2024 Chlapi, nenapadá Vás, zda někdo dělá podobný nůž jako SBK Instinkt - ale dostupný u nás nebo v evropě? Díky Sent from my iPhone using TapatalkZkus mrknout na Bastinellihttps://www.noze-nuz.com/bastinelli/bastinelli.phpSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
matous Posted November 26, 2024 Report Share Posted November 26, 2024 Díky všem, nejblíže je asi ten Donnybrock Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
prizak Posted November 27, 2024 Report Share Posted November 27, 2024 (edited) Můj nejoblíbenější zavíraček COLD STEEL ESPADA XL S35VN . I na jablíčko se hodí. Edited November 27, 2024 by prizak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojt Posted November 27, 2024 Report Share Posted November 27, 2024 Prej na jablíčko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasprik Posted November 27, 2024 Report Share Posted November 27, 2024 V 24. 11. 2024 v 22:03, matous napsal: Chlapi, nenapadá Vás, zda někdo dělá podobný nůž jako SBK Instinkt - ale dostupný u nás nebo v evropě? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted November 28, 2024 Report Share Posted November 28, 2024 BF na JCHK https://japanesechefsknife.com/collections/holidaysale2024?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&_kx=Z7pGGHVwIHRtETi6TZgPbUEYEHEMebdIOUNMa8M-GtM.yJFH5w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal80 Posted November 28, 2024 Report Share Posted November 28, 2024 V 27. 11. 2024 v 10:42, prizak napsal: Můj nejoblíbenější zavíraček COLD STEEL ESPADA XL S35VN . I na jablíčko se hodí. Jo ColdSteely jsou zavíracky jak svina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal80 Posted November 28, 2024 Report Share Posted November 28, 2024 V 27. 11. 2024 v 10:42, prizak napsal: Můj nejoblíbenější zavíraček COLD STEEL ESPADA XL S35VN . I na jablíčko se hodí. Jo ColdSteely jsou zavíracky jak svina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts