Viktor Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Po letech hledání dokonalých hodinek, surfování po hodinářských webech, prohlížení knih a časopisů a nespočetných návštěvách hodinářství při každé možné i nemožné příležitosti je hledání u konce. Grálu bylo dosaženo, perfektní hodinky jsou na ruce ! Přinejmenším moje děti jsou o tom přesvědčeny .
grga_pitic Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 kamarade budes se mi smat, ale ja krome hodinek jsem fanda i do Disney a sbiram cartoony a komiksy s touhle tematikou a mel jsem podobne hodinky nez mi je ukradli - ale u tech mojich ruce Mickeyho ukazovaly cas (podobne jake mel asi i Ignacius ve Spolceni hlupcu) a s obzvlastni rozkosi jsem je nosil treba k obleku a na jednani :-))))
vlasta66 Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 To je paráda a musím říct, že když jsem je asi před měsícem viděl na ebay, tak jsem o nich taky uvažoval.
mnovace Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Hodně podobný look mají i hodinky z produkce Garald Genta, ale stojí docela balík, ale zase mají jumping hours.
NIGHTinGALE Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Viktore, ty je budeš fakt nosit??? Já asi od tebe zase něco koupím, abych je mohl vidět při dalším osobním předání u Mc Donalda
Viktor Posted March 18, 2007 Author Report Posted March 18, 2007 Hodně podobný look mají i hodinky z produkce Garald Genta, ale stojí docela balík, ale zase mají jumping hours. Jo, jo, tohle je napodobenina hodinek Gerald Genta, tyhle číny sice taky mají "jumping hours" ale ty Genta mají taky "retrogade minutes", což u těchto není . Ale zdá se, že opravdu mají perleťový číselník . 2 Nightingale: k McDonaldovi jiný už nosit nebudu !
mnovace Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 2 Viktor tak to je super za pakatel máš hodinky co umí skoro to stejné jako Gerald Genta
NIGHTinGALE Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Hodně podobný look mají i hodinky z produkce Garald Genta, ale stojí docela balík, ale zase mají jumping hours. Jo, jo, tohle je napodobenina hodinek Gerald Genta, tyhle číny sice taky mají "jumping hours" ale ty Genta mají taky "retrogade minutes", což u těchto není . Ale zdá se, že opravdu mají perleťový číselník . 2 Nightingale: k McDonaldovi jiný už nosit nebudu ! Pak tě tedy zvu na Happy Meal Když budeme mít štěstí, dostaneme k hamburgeru figurku myšáka Mickeyho, psa Pluta a Pepka námořníka
Guest Kamil Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Viktore co v úterý oběd v thajské? Že bys mi dal tu zálohu. Tentokrát platím já, ale neber si toho myšáka. I když v Thajsku by se určitě líbily.
Viktor Posted March 18, 2007 Author Report Posted March 18, 2007 Viktore co v úterý oběd v thajské? OK, zavoláme si v úterý dopoledne přesnou hodinu.
grga_pitic Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Viktore, dnes mi Mickey dorazil sel sice ihned na kozeny (tedy to co bylo prilozeno je spise gumovy tah, ale jak pises na zacatku - toto je svaty gral - vecer dam fotku do pochlubte se....
steel Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 vlakno pod timto : kacere donalde kde jsi ? nazev tohoto hledani je u konce : welcome Mickey - tady je nekdy sranda :-)
grga_pitic Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 pokud uvidite neco podobneho s donaldem dejte vedet myslim vazne
NIGHTinGALE Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 pokud uvidite neco podobneho s donaldem dejte vedet myslim vazne Napiš Popshopovi. Viděl jsem u něj raritní číselníky Prim s Disney motivy...
grga_pitic Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 diky zkusim to - jsem vazna fanda do Disney (jen pro vysvetleni proc kupuji takove infantilni hodinky
Guest Snow Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Hodinky pro infantilní, ale majetné, pro kámoše grgu a "kámoše" kačera donalda
Guest tolja Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 diky zkusim to - jsem vazna fanda do Disney (jen pro vysvetleni proc kupuji takove infantilni hodinky Proč normálně neřekneš,že se Ti líběj? =D
grga_pitic Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 diky zkusim to - jsem vazna fanda do Disney (jen pro vysvetleni proc kupuji takove infantilni hodinky Proč normálně neřekneš,že se Ti líběj? =D ok mas to mit, uz proto ze mas pravdu - LIBI SE MI
Recommended Posts