Jump to content

Recommended Posts

Posted

Po letech hledání dokonalých hodinek, surfování po hodinářských webech, prohlížení knih a časopisů a nespočetných návštěvách hodinářství při každé možné i nemožné příležitosti je hledání u konce. Grálu bylo dosaženo, perfektní hodinky jsou na ruce :lol:!

Mickey_watch08.jpg

Přinejmenším moje děti jsou o tom přesvědčeny :).

Posted

kamarade budes se mi smat, ale ja krome hodinek jsem fanda i do Disney a sbiram cartoony a komiksy s touhle tematikou a mel jsem podobne hodinky nez mi je ukradli - ale u tech mojich ruce Mickeyho ukazovaly cas (podobne jake mel asi i Ignacius ve Spolceni hlupcu) a s obzvlastni rozkosi jsem je nosil treba k obleku a na jednani :-))))

Posted
Hodně podobný look mají i hodinky z produkce Garald Genta, ale stojí docela balík, ale zase mají jumping hours. :lol:

Jo, jo, tohle je napodobenina hodinek Gerald Genta, tyhle číny sice taky mají "jumping hours" ale ty Genta mají taky "retrogade minutes", což u těchto není :( . Ale zdá se, že opravdu mají perleťový číselník :D.

2 Nightingale: k McDonaldovi jiný už nosit nebudu :lol:!

Posted
Hodně podobný look mají i hodinky z produkce Garald Genta, ale stojí docela balík, ale zase mají jumping hours. :lol:

Jo, jo, tohle je napodobenina hodinek Gerald Genta, tyhle číny sice taky mají "jumping hours" ale ty Genta mají taky "retrogade minutes", což u těchto není :( . Ale zdá se, že opravdu mají perleťový číselník :D.

2 Nightingale: k McDonaldovi jiný už nosit nebudu :lol:!

Pak tě tedy zvu na Happy Meal :) Když budeme mít štěstí, dostaneme k hamburgeru figurku myšáka Mickeyho, psa Pluta a Pepka námořníka :)

Guest Kamil
Posted

Viktore co v úterý oběd v thajské? Že bys mi dal tu zálohu. Tentokrát platím já, ale neber si toho myšáka.:)

I když v Thajsku by se určitě líbily.:D

• 1 month later...
Posted

Viktore, dnes mi Mickey dorazil smile.gif sel sice ihned na kozeny (tedy to co bylo prilozeno je spise gumovy smile.gif tah, ale jak pises na zacatku - toto je svaty gral - vecer dam fotku do pochlubte se....

Guest Snow
Posted

Hodinky pro infantilní, ale majetné, pro kámoše grgu smile.gif a "kámoše" kačera donalda

Guest Snow
Posted

Doprdele, zase je to obráceně, grgo promiň

Guest tolja
Posted

diky zkusim to - jsem vazna fanda do Disney (jen pro vysvetleni proc kupuji takove infantilni hodinky smile.gif

Proč normálně neřekneš,že se Ti líběj? =D

Posted

diky zkusim to - jsem vazna fanda do Disney (jen pro vysvetleni proc kupuji takove infantilni hodinky smile.gif

Proč normálně neřekneš,že se Ti líběj? =D

ok mas to mit, uz proto ze mas pravdu - LIBI SE MI biggrin.gif