afrikab Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Narazil jsem na jednom foru na tato Seika Criteria. Docela zajimavy design. Jsou to typy SNZC45K (cerne) s SNZC41K (bile). Velikost 38 mm x 12 mm, kalibr klasicky 7S36. Cena kolem 200USD.
farářskej Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 A do pr... ty chci! Jenom nevím, jak moc čitelný budou ty dny - zvlášť na tý bílý verzi...
dubraro Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Zrovna jsem si nad vedlejším vláknem říkal, že Seiko Sport Atlas by se mi líbily, nemít tu druhou korunku. A ejhle . Ale asi se spíš vydám cestou sehnat nějaké vintage Seiko Marvel nebo King Seiko. Přece jen mám raději méně nápadné designy.
safi Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Zrovna jsem si nad vedlejším vláknem říkal, že Seiko Sport Atlas by se mi líbily, nemít tu druhou korunku. A ejhle . Ale asi se spíš vydám cestou sehnat nějaké vintage Seiko Marvel nebo King Seiko. Přece jen mám raději méně nápadné designy. Skvělý nápad:-) i když je dobré mít nějaké hodinky které si člověk bere do méně příznivých podmínek. King Seiko i Lord marvel jednoznačně doporučuji. Pouze moje osobní zkušenost - připrav si ještě i nějaké peníze na renovaci strojku. Je to vždy potřeba :-)
afrikab Posted March 19, 2007 Author Report Posted March 19, 2007 Zrovna jsem si nad vedlejším vláknem říkal, že Seiko Sport Atlas by se mi líbily, nemít tu druhou korunku. A ejhle . Ale asi se spíš vydám cestou sehnat nějaké vintage Seiko Marvel nebo King Seiko. Přece jen mám raději méně nápadné designy. Skvělý nápad:-) i když je dobré mít nějaké hodinky které si člověk bere do méně příznivých podmínek. King Seiko i Lord marvel jednoznačně doporučuji. Pouze moje osobní zkušenost - připrav si ještě i nějaké peníze na renovaci strojku. Je to vždy potřeba :-) Ja se ted shlednul v potapecskych SEIKO 6105
safi Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Zrovna jsem si nad vedlejším vláknem říkal, že Seiko Sport Atlas by se mi líbily, nemít tu druhou korunku. A ejhle . Ale asi se spíš vydám cestou sehnat nějaké vintage Seiko Marvel nebo King Seiko. Přece jen mám raději méně nápadné designy. Skvělý nápad:-) i když je dobré mít nějaké hodinky které si člověk bere do méně příznivých podmínek. King Seiko i Lord marvel jednoznačně doporučuji. Pouze moje osobní zkušenost - připrav si ještě i nějaké peníze na renovaci strojku. Je to vždy potřeba :-) Ja se ted shlednul v potapecskych SEIKO 6105 Mají možnost manuálního nátahu nebo hackingu?
afrikab Posted March 19, 2007 Author Report Posted March 19, 2007 Ja se ted shlednul v potapecskych SEIKO 6105 Mají možnost manuálního nátahu nebo hackingu? Hackingu. Hodne se mi zalibil ten design.
dubraro Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Zrovna jsem si nad vedlejším vláknem říkal, že Seiko Sport Atlas by se mi líbily, nemít tu druhou korunku. A ejhle . Ale asi se spíš vydám cestou sehnat nějaké vintage Seiko Marvel nebo King Seiko. Přece jen mám raději méně nápadné designy. Skvělý nápad:-) i když je dobré mít nějaké hodinky které si člověk bere do méně příznivých podmínek. King Seiko i Lord marvel jednoznačně doporučuji. Pouze moje osobní zkušenost - připrav si ještě i nějaké peníze na renovaci strojku. Je to vždy potřeba :-) 1/ Myslím, že k tomu účelu jsou Vostok Amfibia nebo Seiko 5 Military jako stvořené. 2/ To je záměr do budoucna, díval jsem se na ceny... Omegy nebo Rolexy nebo Breitlingy má kdejaký zbohatlík, tyhle Seika mne oslovují tím, že dokonalé technické řešení je skryto v nenápadném kabátě. Člověk se musí o hodinky trochu zajímat, aby je ocenil.
Kid_A Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 připadnou mi přeplácaný. akorát jsem na ně koukal na seiko5ers nebo pmwf. trochu moc prvků na jedny hodinky. ale je to věc názoru:)
afrikab Posted March 30, 2007 Author Report Posted March 30, 2007 Ja se ted shlednul v potapecskych SEIKO 6105 Mají možnost manuálního nátahu nebo hackingu? Hackingu. Hodne se mi zalibil ten design. No jo, slusi jim to:)
Recommended Posts