Conn Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Ahoj, před 2 týdny jsem si koupil v Praze u Altmana Longines Hydroconquest L3.642.4.56.6. Všiml jsem si, že na moje hodinky nemají na číselníku plastické logo, ale je vysoké jako nápis Longines. Nevíte jestli se jedná o nějakou úpravu nové verze? Tenhle detail mne překvapil, protože při studování hodinek na netu jsem viděl jen plastická loga (vystouplejší než nápis výrobce). PS: hodinky nemám zatím nafocené, ale pokud budete chtít, tak můžu fotky dodat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radius Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Udělej prosím foto, hodinky jsem měl a plastické bylo jen logo, nápis byl tištěný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conn Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 Mam u sebe ted jen mobil, zkusil jsem zachytit jak je logo v podstate stejne vysoke jako napis. Kdyztak vecer zkusim neco lepsiho fotakem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conn Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 Jeste postnu druhou fotku mobilem. Je hrozna, ale mozna je to o trochu vic videt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radius Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 Tak já dávám taky špatnou fotku mobilem, nicméně evidentně je vidět logo plastické a nápis natištěný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conn Posted March 23, 2013 Author Report Share Posted March 23, 2013 Diky za fotku, asi zkusim napsat primo do Longinesu s uvedenim meho serioveho cisla. Protoze me to je fakt divny. Kdyz jsem prolezal fotky pres Google, tak jsem taky videl jen plasticka loga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apaxam Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 Ahoj,Já jsem kupoval hydroconquesty před 3 týdny z Německa a logo tam mám taky natištěné. Dej pak prosím vědět co odpovědí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conn Posted March 23, 2013 Author Report Share Posted March 23, 2013 Ahoj apaxam. Diky za zpravu. Aspon vim, ze je nas vic Napsal jsem do Longinesu i Bechynemu co by distributorovi. Tak uvidime. Dam vedet jejich odpovedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conn Posted March 26, 2013 Author Report Share Posted March 26, 2013 Ahoj, tak mam odpoved od Longinesu: ------------------------------------------- We thank you very much for your e-mail. We are really happy to learn that you are the owner of a Longines HydroConquest. Please be kindly informed that, in the past the Longines logo on the dial of this particular model of watch was like a sticker. Nowadays, in order to improve the quality of our products (especially light reflection), we decided to paint both parts of the dial. You can consider that your watch is a new generation of the same product. We hope to be of help with this reply and please do not hesitate to contact us at any time if you may need any further information or assistance. Yours sincerely, ------------------------------------------- Takze nova generaec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower Of Power Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Jsem mozna natvrdlej, ale to je dobre, nebo spatne? Mne se treba libi, ze to logo je plasticky, ale oni to teda podavaji presne naopak:) Maji pravdu, nebo je to proste reklamstina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conn Posted March 26, 2013 Author Report Share Posted March 26, 2013 No za sebe musim rict, ze me se vic libi ta nova verze, ktera pro me dela ciselnik trochu "cistsi". Ale to je samozrejme vec vkusu.Nikde na internetu jsem predtim nenasel zminku o nove verzi HC a tak jsem si to chtel overit po mem prekvapeni po nakupu.Kazdopadne tak jako tak je podle me odpoved podana reklamstinou, protoze pracovnik zakaznickeho servisu to nemuze podat tak, ze by to byl krok zpatky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conn Posted March 26, 2013 Author Report Share Posted March 26, 2013 Co se tyka toho zlepseni light reflection jak pisou, tak bohuzel nemam porovnani se starsi verzi v realu. Ale jevi se me to jako nepravdepodobny. Neumim si predstavit, ze by jen zmena loga na to mela nejak moc velky vliv. Ale mozna se pletu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Hlavni vyrobni vyhoda bude v cene a pro zakaznika to zcela vylucuje moznost, ze by logo nebylo zarovnane s napisem. Takze se asi o zlepseni jedna, i kdyz se to nemusi kazdemu libit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIGHTinGALE Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Mně to z té tvé fotky přijde jako plastické. Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 (edited) Plastické vypadá jinak Edited April 20, 2013 by financ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conn Posted April 20, 2013 Author Report Share Posted April 20, 2013 Nedokazu to poradne vyfotit. Myslim, ze asi nejlip je to videt na prvni fotce. Kde jsem snazil zachytit jak je napis i logo v podstate stejne vysoke. Oproti Radiusove verzi je logo nizsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 (edited) Longines,podle jejich vlastní odpovědi, směle kráčí řekou proti proudu,všude obrázky mění za plastická loga,u nich se maluje.A při tom z tvojí první fotky bych řekl,že je plastické jak logo tak nápis.Jak v Longines,tak v logu vidím rozdíl oproti automatic. Edited June 13, 2013 by Daemonultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conn Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 Ono z te prvni fotky je to spatne videt. Ale v porovnani 2. fotky a fotek Radiuse a Finance je viditelny rozdil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 (edited) Ono z te prvni fotky je to spatne videt. Ale v porovnani 2. fotky a fotek Radiuse a Finance je viditelny rozdil.Nemůžu se zbavit dojmu,že Longines máš plastický.To by vypovídalo o snížení loga do roviny s plastickým nápisem Longines,na rozdíl od předchůdce,kde Longines je stejně namalováno jako automatic.Nebo to Longines máš malovaný?To by mi přišlo i logický,přizpůsobení výšky loga výšce novému plastickému provedení jména firmy Longines. Edited June 13, 2013 by Daemonultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conn Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 Ono ta vrstva barvy u napisu Longines a loga je o trochu vyssi nez napis Automatic.U predchozich verzi mi prijde, ze je logo vyrobene z nejakeho kousku kovu (ale na zivo jsem nevidel, tak nemuzu presne soudit). Kdezto v mem pripade je to barva stejne tak jako u napisu Longines. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts